Брайс Пол

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Брайс Пол
Зображення
Зображення
Основна інформація
Повне ім'я Bryce Paul Newman
Дата народження 15 лютого 1990(1990-02-15) (34 роки)
Місце народження Малібу, США
Громадянство США США
Національність американець
Професії бас-гітарист
Інструменти бас-гітара
Жанр Поп-рок
Альтернативний метал
Колективи In Flames (2017—)
Ives the Band (2007—2013)
Особистий сайт
CMNS: Файли у Вікісховищі

Бра́йс По́л Ньюм́ан (англ. Bryce Paul Newman, 15 лютого 1990, Малібу, США) — американський бас-гітарист, найбільш відомий за виступами у складі шведського гурту In Flames.

Життєпис[ред. | ред. код]

Брайс Пол народився у 1990 році в Малібу (Каліфорнія). З дитинства займався серфінгом, скейтбордингом та відвідував хардкор-панк і метал-концерти. У вищій школі Брайс почав грати у різноманітних місцевих хардкор/метал-групах, де виконував також роль композитора.

У 17-річному віці Брайс Пол, на запрошення свого брата Дрю, приєднався до поп-рок групи Ives the Band, що базувалася у Лос-Анджелесі. У складі цього колективу він записав два альбоми та виступав разом з такими музикантами як Eisley, Dashboard Confessional, Кевін Девайн та іншими.

Після одруження у 2013 році з художником та фотографом Лорен Луїс подружжя переїхало до Нашвіллу (Теннессі). Брайс Пол виступав у складі різноманітних місцевих гуртів, разом з якими ділив сцену з ZZ Top, Кід Роком та Lynyrd Skynyrd.

У травні 2017 року приєднався до шведського мелодік-метал гурту In Flames у якості сесійного бас-гітариста для участі у турі Сполученими Штатами Америки[1]. Ініціатором запрошення Пола став барабанщик гурту Джо Рікард, з яким Брайс мав давню дружбу. Після успішного туру співпрацю між музикантом та In Flames вирішено було продовжити.

Дискографія[ред. | ред. код]

Ives the Band
Група Країна Альбом Рік Формат Лейбл
Ives the Band
США
The Incredible Story Of Mr. Birch
2009
Альбом Civil Records
Ives the Band
США
Rio Grande Project
2016
Альбом

Примітки[ред. | ред. код]

  1. IN FLAMES Taps Bassist BRYCE PAUL For U.S. Tour (англ.) . «Blabbermouth». Архів оригіналу за 4 серпня 2017. Процитовано 4 серпня 2017.

Посилання[ред. | ред. код]