Бригада: Спадкоємець

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Бригада: Спадкоємець
Бригада: Наследник
Жанр Бойовик
кримінальний фільм
Режисер Денис Алексієв
Продюсер Олександр Іншаков
Леонід Лебідєв
Катерина Панфілова
Денис Алексієв
Сергій Сидоров
Сценарист Денис Алексієв
Олександр Іншаков
У головних
ролях
Іван Макаревич
Катерина Гусіва
Олександр Іншаков
Кирило Нагієв
Анна Попова
Ігор Жижикін
Оператор Євген Корженков
Композитор Сергій Воробйов
Андрій Курилов
Кінокомпанія Independent Movie Company
Тривалість 102 хвилин
Мова російська
Країна Росія Росія
Рік 2012
Кошторис $ 6 500 000
Касові збори 7 852 528 $[1]
IMDb ID 1765729
Попередній Бригада (телесеріал)

«Бригада: Спадкоємець» — російський кінофільм Дениса Алексієва, знятий у 2010 у. Продовження телесеріалу «Бригада». Дата прем'єри в Росії та Казахстані - 29 листопада 2012 року.

Зміст[ред. | ред. код]

Після того як Саша Білий «розрахувався з боргами» у Росії, він із родиною заховався в Чорногорії. Та, як виявилося, від минулого втекти неможливо, і довгі руки мафії потривожили його і там. Пройшли роки. Старший син Іван виріс і пробує почати свій бізнес у Нью-Йорку. Він ще молодий, недосвідчений, але комбінаційний розум, успадкований від батька, стає і його рисою.

Ролі[ред. | ред. код]

Цікаві факти[ред. | ред. код]

Актор Сергій Безруков, виконавець ролі Саші Білого в оригінальному телесеріалі Олексія Сидорова, відмовився зніматися в продовженні "Бригади" і на своєму офіційному сайті прокоментував дане рішення наступними словами: « Я свою позицію не міняю, тим більше стосовно" Бригади ". Роль для мене закінчилася в 2002 році, виключаючи невелике камео, яке я зробив для Олексія Сидорова, коли він знімав «Бій з тінню». Це був своєрідний "дружній автограф" на допомогу режисеру, з яким ми знімали великий проект, причому я зробив це абсолютно безкоштовно, просто з поваги до Олексія. Протягом 8 років до мене не раз зверталися зі всілякими варіантами сценаріїв продовження "Бригади", але я завжди відмовлявся і відмовляюся. Ще раз ставати Сашою Білим я не хочу.

У листопаді 2012 року режисер і один з продюсерів нового фільму Денис Алексєєв в інтерв'ю краснодарським журналістам пояснив відмову Безрукова від ролі так: « Відразу скажу про те, чому у фільмі не зіграв Сергій Безруков. Він був згоден з нами працювати, але тільки за умови, що йому нададуть головну роль, а ми, виходячи зі сценарію, такого запропонувати не змогли, для Сергія була приготована лише другорядна роль ».

У тому ж місяці на сайті газети «Комсомольская правда» з'явилася інформація, що персонаж Олександр Бєлов, він же «Саша Бєлий», з'явиться в новій картині, але грати його буде інший актор. Зовнішня схожість з образом, зіграним раніше Безруковим, було досягнуто за допомогою спеціальних масок та гриму, а також складних комп'ютерних програм.

Саундтрек[ред. | ред. код]

  1. Александр Иншаков — Бригада
  2. Игорь Марин — Parting Words
  3. А-Студио feat. 3XL PRO — Раз и навсегда

Посилання[ред. | ред. код]

  1. http://www.film.ru/afisha/movie.asp?code=BRIGDA