Вікіпедія:Вікізустрічі/32

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Звіт[ред. код]

  1. Albedo
  2. AS
  3. Friend
  4. Igor Yalovecky
  5. Johnny
  6. Maripoh
  7. Perohanych
  8. Vprypin
  9. Володимир Ф
  10. Когутяк Зенко
  11. Ліонкінг

Вікіпедисти, як і личить поважним людям, зібралися досить пунктуально. Приємно вразила кількість дописувачів, які вирішили присвятити свій вільний час зустрічі та познайомитися з колегами :) Таким чином 5-та львівська Вікізустріч повторила рекорд 2-ї, зібравши аж 11 учасників! Ще однією цікавинкою для любителів статистики стало те, що здибанка відбулася практично рівно рік після попередньої, що була 19 вересня 2009 року )

Завдяки панові Юрієві Пероганичу учасники зустрічі познайомилися з директором Львівського художнього ліцею, відомою львівською лялькаркою Оксаною Смерекою-Малик, яка люб'язно запросила охочих вікіпедистів провести найближчим часом майстер-клас і навчання «вікіграмотності» для учнів Львівського художнього ліцею.

Дописувачі вислухали думку виконавчого директора ГО «Вікімедіа Україна» Юрія Пероганича про можливі джерела залучення коштів для розвитку цієї організації та популяризації Вікіпедії. Було висловлено весь спектр різних думок щодо можливого розвитку подій навколо ГО — від позитивних і оптимістичних до похмурої можливості бути інтернет-вісником української влади в разі отримання державних коштів :-? Навколо цієї теми розгорілися кілобайти усної дискусії :))

Пізніше внаслідок геометрії меблів (стіл був довгий:) вікінги розбилися на окремі групи «за інтересами», зокрема Когутяк Зенко, Vprypin і Friend обговорювали перспективи розвитку тем про український футбол і т. д. Найвитриваліші сиділи до пізного вечора… )

Щиро дякую дописувачам з інших міст, що приїхали до Львова. Такі зустрічі вселяють надію в те, що, об'єднавшись разом, люди завжди можуть більше!

  • Трохи покритикували адміністраторів за байдужість до запитів та різкість стосовно новачків; фінансову політику Фонду Вікімедія. Також було розглянуто ріжні конспірологічні теорії про використання Вікіпедії в політичних цілях : ) --AS об. 18:39, 23 вересня 2010 (UTC)[відповісти]

Галерея[ред. код]