Життя як вирок

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Життя як вирок
англ. Life
Тип телесеріал
Телеканал(и) NBC
Дистриб'ютор(и) NBCUniversal Syndication Studiosd
Жанр поліційна драмаd і теледрамаd
Тривалість 44 хв.
Керівник проєкту Ренд Ревічd
Виконавчий продюсер Ренд Ревічd
У головних ролях Деміен Льюїс
Сара Шахі
Брент Секстонd
Донал Лоуг
Адам Аркінd
Брук Ленгтонd
Роберт Вейгертd
Композитор Джон Ерліхd
Країна-виробник  США
Мова оригіналу англійська
Перший показ 26 вересня 20078 квітня 2009
Кількість сезонів 2
Кількість серій 32
Посилання

«Життя як вирок» (англ. Life) — американський телесеріал в жанрі кримінальної драми. Прем'єра серіалу відбулася 26 вересня 2007 на телеканалі NBC. 4 травня 2009 року канал оголосив про закриття серіалу[1]. Всього за два сезони було показано 32 серії.

Сюжет[ред. | ред. код]

Поліцейський Чарлі Круз відсидів дванадцять років за вбивство, якого він не скоював. У в'язниці він став послідовником дзен-буддизму. Після перегляду його справи Чарлі був виправданий і, отримавши багатомільйонну компенсацію, повернувся в поліцію на посаду детектива забійного відділу. Він поселився у великому будинку разом зі своїм товаришем по в'язниці, фінансовим шахраєм Тедом. У напарники він отримав детектива Дені Різ, у якої складні відносини з батьком, колишнім капітаном поліцейського спецназу, і історія боротьби з алкоголізмом і наркозалежністю. Круз намагається підлаштуватися до свого нового життя, а заодно знайти справжнього вбивцю і тих, хто його підставив.

Актори та персонажі[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Michael Ausiello. (4 мая 2009). Breaking: NBC cancels 'Life,' plays hardball with Chris and Mariska (англ.). Entertainment Weekly. Архів оригіналу за 23 березня 2013. Процитовано 2 березня 2013.

Посилання[ред. | ред. код]