Код кампусу

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Код кампусу
англ. Campus Life
Жанр науково-фантастичний фільм
Режисер Cathy Scorsesed і Kenneth M. Waddelld
Сценарист Kenneth M. Waddelld
Дистриб'ютор Netflix і iTunes
Тривалість 180 хв.
Мова англійська
Країна  США
Рік 2015
IMDb ID 2639514

Код кампусу — науково-фантастичний бойовик 2015 року. Режисери Кеті Скорсезе та Кеннет М. Водделл — за сценарієм Водделла і Майкла Саймона.

Про фільм[ред. | ред. код]

Студентське життя, що може бути захопливішим? Вчорашні школярі, вирвавшись з-під опіки батьків, почувають себе дорослими. Спортивні змагання, клуби за інтересами, вечірки, романтичні зустрічі — тепер вони звітують лише собі.

Арі, Бекка, Ізі, Гретта, Елліотт та Арун, які нещодавно оселилися в кампусі, будь-яку подію можуть пояснити з точки зору сучасної людини й не вірять у потойбічні сили. Тим часом у студентмьеоик містечку відбувається і те, що знаходиться за межами їхнього розуміння. Бекка стає свідком падіння хлопця з 13 поверху. Дівчина мчить на допомогу, не замислюючись, що може застати на асфальті непривабливу картину. Арі, котрий впав, виглядає цілком здоровим й адекватно реагує на те, що відбувається навколо. Ще більше вражає дівчину те, що лікар не знаходить у його стані жодних відхилень. А також зникла картотека кампусу та не працюють комп'ютери.

А коли ж на очах у численних відвідувачів бару вибухає і зникає без залишку повний сил юнак, герої розуміють — стали учасниками якоїсь заплутаної та незрозумілої з погляду здорового глузду історії. Їхнє життя тепер у небезпеці.

Знімались[ред. | ред. код]

Актор Роль
Джек Фалагі Елліот Елліот
Ганна Годсон Бекка Бекка
Конор Леслі Грета Грета
Джессі Маккартні Арі Арі
Ритеш Раджан Арун Арун
Рей Ліотта Бармен Бармен
Мартін Скорсезе Лікар Лікар

Джерела[ред. | ред. код]