Користувач:Боровков Роман/Криптиди Луцька

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Криптиди Луцька — істоти, що їх користувач бачив або чув у різних частинах Луцька.

УВАГА! ТЕ ЩО ТУТ Є ТОЧНИМ ПОЗНАЧЕНО «Т», ТЕ ЩО Є ГІПОТЕЗОЮ ПОЗНАЧЕНО «Г».АЛЕ ЦЕ НЕ ВИГАДКА!

Список[ред. | ред. код]

Зміянт[ред. | ред. код]

Г:Зміянт (Smijant vulgaris) — гігантський (до 15 м) плезіозавр, живе у Стирі і інших річках Луцька. Він вміє вилазити на сушу.
Т:Користувач чув його ричання: воно подібне на гудіння літака, хоча є і інше звучання. Воно різко починається і різко кінчається.

Планєр[ред. | ред. код]

Г:Планєр (Megaborearaptor vulgaris) — раптор, який має зелене пір'я для маскування, хохолок із пір'я, довгі передні руки. Вміє планерувати з гілки на гілку, з дерева на дерево. Полює на птахів.
Т:Одного разу, коли користувач лежав на гамаку і читав книгу про динозаврів він почув ричання справжнього раптора, яке не похоже на ричання будь-якої іншої тварини. Воно доносилось з-за «врємянки».

Несобака[ред. | ред. код]

Г:Несобака (Uncanis incognitos) — теропод, який має шерсть і вуха. Можливо є синонімом чупакабри.
Т: Користувач чув його ричання і виття на пр. Відродження, але воно не похоже на ричання і виття собаки.

Вогняний птах[ред. | ред. код]

Т:Вогняний птах (Ignisavis ignisavis) — один із малої частини криптидів Луцька, яку користувач побачив! Одного разу користувач стояв з дідусем біля вікна знову на пр. Відродження , аж тут птах, довжиною 80 см,який горів, пролетів повз вікно. Користувач спитав дідуся, чи бачив він щось, але той сказав що ні. Вогняного птаха неможливо переплутати з кимось чи чимось іншим.