Королівська битва (2013)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Королівська битва (2013)
Музична тема «Champion» від Clement Marfo та The Frontline
Інформація
Федерація WWE
Дата 27 січня 2013
Відвідуваність 15 103
Місце проведення Токінґ Стік Резорт-арена
Місто Фенікс, Аризона
Хронологія pay-per-view

TLC: Tables, Ladders & Chairs (2012) Королівська битва (2013) Elimination Chamber (2013)
Хронологія Королівська битва (2013)

Королівська битва (2012) Королівська битва (2013) Королівська битва (2014)

Королівська битва (2013) (анґл. Royal Rumble (201у)) - це щорічне pay-per-view-шоу, яке улаштовує федерація реслінґу WWE. Шоу пройшло 27 січня 2013 року на арені «Токінґ Стік Резорт-арена» у місті Фінікс (штат Аризона, США). Це шоу - двадцять шосте щорічне PPV-шоу. Королівську битву вважають одною з «Великої четвірки» PPV-шоу WWE (разом з РеслМанією, SummerSlam'ом та Survivor Series).

Створення[ред. | ред. код]

Основою цього PPV стане матч «Королівська битва». Матч починають два реслери і через кожні півтори хвилини на рингу з'являється новий претендент на перемогу. Задля точного вимірювання в кутку є спеціальний часомір. Знищеним вважається той реслер, якого викинули за канати і він двома ногами торкнувся підлоги. Всього в матчі беруть участь 30 реслерів. Переможець «Королівської битви» отримує можливість битися з Чемпіоном світу у важкій вазі WWE на головному PPV-шоу - РеслМанії.

23 липня 2012 Скеля повідомив, що буде битися на 26-й Королівської битві за титул чемпіона WWE. Пізніше того вечора у СМ Панка, Джона Сіни та Денієла Брайана з'явилися причини зустрітися зі Скелею в поєдинку. Ще пізніше СМ Панк атакував Скелю після того, як захистив титул Чемпіона WWE проти Джона Сіни. На першому RAW у 2013 СМ Панк захистив титул від Райбека в поєдинку зі столами, сходами і стільцями після атаки «Щита» на Райбека, що означає, що Панк буде битися проти Скелі.

На новорічному шоу RAW Джон Сіна заявив, що буде битися в Королівській битві і після перемоги викличе на бій Чемпіона WWE на наступній РеслМанії. 4 січня на SmackDown! Ренді Ортон та Шеймус оголосили про свою участь в Королівській битві. Також вони додали що в разі перемоги виберуть як опонента Чемпіона Світу. 7 січня про свою участь в Королівській битві оголосили угруповання 3МВ (Хіт Слейтер, Джиндер Махал і Дрю МакІнтайр). Пізніше до них доєдався Дольф Зігглер. Чемпіон Сполучених Штатів Антоніо Сезаро повідомив про свою участь в Королівській битві на записах SmackDown! 8 січня. Про участь Ітерконтінентального чемпіона Вейда Барретта стало відомо на ювілейному RAW.

Чемпіон світу у важкій вазі Біг Шоу почав суперечку з Альберто Дель Ріо після того, як нокаутував його ринг-анонсера Рікардо Родріґеса. На SmackDown! 11 січня Альберто Дель Ріо переміг Біг Шоу в поєдинку до останнього на ногах і став новим Чемпіоном. На ювілейному RAW Біг Шоу оголосив, що скористається правом на реванш на PPV Королівська битва.

Посилання[ред. | ред. код]