Обговорення:Битва за Київ (2022)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Це сторінка обговорень та пропозицій для статті Битва за Київ (2022)

= Президент Білорусі =[ред. код]

Лукашенко: Білоруські війська не беруть участь в операції на Україні. "Тут я читаю:"близько 5 години ранку державний кордон України в районі Росії та Білорусі був атакований російськими військами за підтримки Білорусі". Ці негідники-крайні! Наші війська не беруть ніякої участі в цій операції", - цитує Лукашенка БелТА.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін заявив, що прийняв рішення провести спеціальну військову операцію для захисту людей від знущань і геноциду з боку київського режиму, демілітаризації і денацифікації України, притягнення до відповідальності тих, хто скоїв численні криваві злочини проти мирних жителів, у тому числі громадян Росії.

У четвер вранці військові об'єкти України зазнали масованих ударів. ДНР повідомила про бойові дії вздовж всієї лінії зіткнення. У Міноборони Росії підкреслили, що Збройні Сили Росії не завдають ударів по містах України, повідомили в Міноборони Росії. Високоточна зброя вражає тільки військові цілі. пізніше Міноборони Росії заявило про придушення українських систем ППО.