Обговорення користувача:A1/2015/січень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: A1 у темі «Реузультати» 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Корективи до перевірки статей 4 тижня

Вітаю! Колего, прохання переглянути таблицю 4 тижня. У зв"язку з тим, що статті створені 10 грудня було зараховано до конкурсних, Вам необхідно переглянути 1 статтю. Зі святами!!!!--Учитель Обг 16:51, 3 січня 2015 (UTC)

Пам'ятники Каховки

Пiдкажiть будласка, в якому роцi вiдкрито пам'ятник-танк i де розташовано пам'ятник-вантажiвку? Чи не знаєте ви випадково, коли з'явився пам'ятник кетчупу? --Artemka (обговорення) 10:35, 6 січня 2015 (UTC)

На жаль чого не знаю, того не знаю. --А1 13:05, 6 січня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:Славлю.ogg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Славлю.ogg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 08:03, 9 січня 2015 (UTC)

Вопрос

Привет из Грузии, меня очень заинтересовала это ваша страница, как я догадываюсь это топ-20 самых посещаемых статей, можете ли вы сказать насколько свежи эти данные и возможно ли применить тот-же принцип (и как) к статьям грузинской википедии? --Giorgi Balakhadze (обговорення) 18:10, 15 січня 2015 (UTC)

Привет! Именно так, но исключительно рождественской тематики, сделана по итогам 2014 года. Другие теми есть здесь - Вікіпедія:Проект:Популярність/Дослідження. Применить можно к любой википедии, нужен только список статей и phyton, которий бегает по сайту статистики и ее колекционирует. --А1 20:33, 15 січня 2015 (UTC)

Запрошення до співпраці

Доброго дня! Ми займаємось створенням енциклопедичного проекту, призначення якого - накопичення і систематизація доказів російської агресії, спростування російської пропаганди, а також - системне впорядкування ключових знань про Україну. На відміну від вікіпедії, наш формат дозволяє і навіть вітає оціночні судження щодо тих чи інших питань. Посилання на головну сторінку проекту: Брехня-стоп!

Якщо вас зацікавила ця ініціатива та її форма - зв'яжіться зі мною через мою сторінку обговорень на вікіпедії, або напишіть листа на адресу brekhnyastop@meta.ua

Дякую за запрошення, але мовою агресора не послугуюсь --А1 15:33, 14 січня 2015 (UTC)
Мова агресора використовується виключно у пропагандистських цілях. У перспективі, проект треба перекладати українською та англійською, але не на цьому етапі. Я можу особисто перекладати матеріали російською, якщо треба)
Мета проекту - пропаганда правди на окупованих територіях, серед суміжних земель, а також - збір та систематизація доказів. Формат - не лише енциклопедійний, але й допускаються елементи оціночних суджень.Ми хочемо впевнити світ в тому, що ми праві, а для цього недостатньо наводити сухі факти, на жаль. Це особливість людського розуму - більшість чекає не фактів, а відповідей. Позицій. І ми виступаємо з позиції націоналізму) Але - покищоросійською, бо з україномовними немає проблем в нас)--Cotus.vga (обговорення) 12:14, 15 січня 2015 (UTC)
Це вірно. Наскільки я знаю, ІнформНапалм цінну інформацію збирає. Але я таки залишусь захисником україномовного простору. --А1 22:14, 15 січня 2015 (UTC)
Найкращий захист - це атака) Інфонапалми лише публікують невідсортовані матеріали, ви ж на вікіпедії робите колосальну працю з систематизації знань. Вікіпедія за форматом не дає повної свободи думок, тому для пропаганди правди я вирішив створити окремий сайт на вільному двиглі вікі. Але це так, деталі.
Що я пропоную? По-перше, я так розумію, на вікіпедії є такий собі клан націоналістів?)) Розповсюдьте будь-ласка інформацію про мій проект серед знайомих активістів. Може, хтось захоче долучитись. По-друге, ступінь долучення може бути будь-якої - від підписки на соцмережі проекту - до безпосередньої участі у розробці текстів. Для навіжених фанатів можу запропонувати розробку української версії сайту, але я боюся про таке думати - дуже багато роботи))) По-третє - для подальшого спілкування можу запропонувати як механізми вікі (анонімні чат або форум на головній сторінці проекту), або мої обговорення у вікіпедії. Або ж соцмережі)
Проект систематизації доказів російських злочинів та системного спростування російської пропаганди - був потрібен ще роки тому. Нажаль, здається, лише я здогадався розпочати проект не просто збору фактів, але й створення з цих фактів правдивої картини світу. Це колосальна робота за обсягами, сам я буду це робити роками, тому мені потрібні надійні та розумні співавтори. І я вирішив шукати їх на українській вікіпедії, бо мені подобається те, що ви зробили, cтатті "російсько-українська війна" (якщо я не помиляюсь з формулюванням назви), та подібні - це просто безцінний внесок у Справу. Але потрібні не лише переліки сухих фактів, потрібні ще матеріали типу цього: Российско-Украинская война. Багато що з матеріалів за посиланням, тупо не відповідає формату вікіпедії. Тому тим, кому є що сказати, але неможна за форматом - пропоную писати у проект "Брехня-Стоп!". Те, що наразі проект російськомовний - це просто економія часу, передусім, ми маємо розпропагандувати вату та обдурених російскомовних. Бо україномовний контингент не замислюється про те, чи бути українцем, чи "новоросом". Саме російськомовні та росіяни відповідальні за розпалювання війни, тому треба зупиняти, передусім, їх. Якщо їх не зупинити... Cotus.vga (обговорення)
Ну дик як? Немає бажання долучитись? Або вікі-знайомих, що хотіли би взяти участь у нашому неполіткоректному проекті? --Cotus.vga (обговорення) 13:48, 19 січня 2015 (UTC)
На одній із сторінок Вашого сайту я прочитав стосовно Вікіпедії таку річ: "Там есть сырые разделы, их нужно расширять и развивать". На жаль не можу з цим не погодитись. Дійсно є. Я докладав чимало зусиль, щоб заповнити білі плями і якось систематизувати і Євромайдан, і війну на Сході, і буду надалі займатися. Але українською, бо мова путіна для мене як самопальна водка, навіть після невеликої дози викликає нудоту. Більше того, я вважаю, що порятунок України лише тоді наступить, коли останній українець забуде нахєр кацапську мову (окрім вчених-лінгволохів хіба). Бо, як відомо, апетити хуйлоїдів визначаються саме ареалом поширення кацапомовних. Але все те що тут є - хронології, історії окремих міст, і все таке інше, можна копіпастити (можна і творчо копіпастити з усуненням надокучливої нейтральності), щодо мого принаймні внеску то навіть без зайвої фапократії з "сс-ву". --А1 18:44, 19 січня 2015 (UTC)
Тексти у принципі я можу писати і сам, але є проблема з систематизацію та збором фактичного матеріалу (хоча, буду радий помічникам, може, хтось з Ваших колег захоче приєднатись??). Найбільш потрібні матеріали стосуються створення доказових баз, що наведен за посиланнями на сторінці. Матеріали по обстрілам, по вбивствам, тощо... Це колосальна робота, цю роботу має провадити СБУ та "мінстець", якщо чесно, але наша держава цього не робить((
Крім допомоги цими матеріалами, проект потребує свіжих ідей, може є якісь думки з приводу структури подання інформації і організації розідів?)))
Щодо мови, перехід на українську - це справа часу, але час має минути. Нове покоління буде більш патріотичним. Процес вже йде, а допоки ми маємо вести пропаганду цих змін мовою окупанта. На жаль. Патріотів не треба агітувати не вбивати українців за Путіна і русскій язик...--Cotus.vga (обговорення) 16:58, 20 січня 2015 (UTC)

Мала піхотна лопата

Перевірте будь-ласка, сторінку Мала піхотна лопата, колись створену Вами. Виявивши, що вона є перекладом відповідної російськомовної статті, я визнав доречним переробити її (замість зазначення перекладу). Відтепер вона найкраща за всі відповідники. Саме так треба писати статті...

З повагою

--В.Галушко (обговорення) 19:54, 18 січня 2015 (UTC)

Дякую, що переробили. Краще. Єдине що слід виправити - це порожні розділи - або заповнити, або усунути. --А1 21:08, 18 січня 2015 (UTC)
Недолік виправлено. Перегляньте.
--В.Галушко (обговорення) 17:28, 21 січня 2015 (UTC)

Реузультати

Доброго дня, шановний пане А1. Дякую вам та іншим членам журі за якісну та плідну роботу. Хочеться дізнатися, коли будуть оголошені остаточні підсумки конкурсу?--Миша историк (обговорення) 16:32, 30 січня 2015 (UTC)

Координатором "військового" конкурсу є @Romkobomko:, тож він має ці результати "затвердити". --А1 18:25, 30 січня 2015 (UTC)