Обговорення користувача:Gutsul/Порушення авторських прав у статті Петрушевич Євге (16.02.2011—16.02.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Gutsul/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Gutsul

Порушення авторських прав у статті Петрушевич Євген

[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Петрушевич Євген, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.kmu.gov.ua/control%5Cuk%5Cpublish%5Carticle?art_id=1237771&cat_id=661234. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Петрушевич Євген. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.
Зверніть увагу на законість авторських прав в Україні, будь ласка. Тільки через те що інформація міститься на офіційній сторінці уряди - це не значить, що її можна вільно використовувати. Стаття 10 Закона України про авторське право і суміжні права пише: "Не є об'єктом авторського права: а) повідомлення про новини дня або поточні події, що мають характер звичайної прес-інформації; б) твори народної творчості (фольклор); в) видані органами державної влади у межах їх повноважень офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного характеру (закони, укази, постанови, судові рішення, державні стандарти тощо) та їх офіційні переклади; г) державні символи України, державні нагороди; символи і знаки органів державної влади, Збройних Сил України та інших військових формувань; символіка територіальних громад; символи та знаки підприємств, установ та організацій; д) грошові знаки; е) розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право sui-generis (своєрідне право, право особливого роду). Проекти офіційних символів і знаків, зазначених у пунктах "г" і "д" частини першої цієї статті, до їх офіційного затвердження розглядаються як твори і охороняються відповідно до цього Закону." http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=3792-12 Aleksandr Grigoryev 16:08, 16 лютого 2011 (UTC)Відповісти