Обговорення користувача:YarikUkraine/Архів 18

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Модуль

Доброго дня!) Як я розумію щось не так з Модуль:Math тому що Шаблон:Рік в інших календарях неправильно показує. Звернувся до Вас, тому що остання правка у модулі Ваша. Дякую за увагу!--BlackCat (обговорення) 18:30, 2 січня 2017 (UTC)

@AlexKozur: Дякую, що звернулись. Відкинув свої оновлення, але Ваш шаблон все-одно не працює. Але тепер не працює і моя стаття, для якої я це оновлення і робив — Кубок Східної Азії з футболу 2015 ))) Ви певні, що проблема з'явилась саме зараз? В будь-якому випадку я зрозумів, що в нашій застарілій вікіпедії, де створюють шаблони на модулях 2014 року, нічого хорошого з цим не вийде. --YarikUkraine (обговорення) 19:00, 2 січня 2017 (UTC)
я продивлявся роки, наприклад 2016 і писало помилку (у рядку 517) щодо римських чисел. Зараз її не стало. --BlackCat (обговорення) 19:22, 2 січня 2017 (UTC)
А в самому шаблоні помилка залишилась. То треба просто брати і всі модулі та шаблони підганяти під англвікі. Бо в нас завжди знайдеться якийсь самодєлкін, який вирішить зробити по-своєму, а потім проходить кілька років, англійці все вдосконалили, а в нас в підсумку повсюди одні помилки і нічого не працює. Але ж як почнеш, то буде такий срач що і починати не хочеться. Хіба що до когось звернутись. --YarikUkraine (обговорення) 20:45, 2 січня 2017 (UTC)
Взяв з російської вікі...в 2016 помилок нема. Але все ж халтура ) --YarikUkraine (обговорення) 20:48, 2 січня 2017 (UTC)

ru:Volkswagen Crafter

Дополните с украинского, пожалуйста об автомобиле.--Станислав Савченко (обговорення) 18:17, 1 січня 2017 (UTC)

Прошу прощения, но в Рувики я не пишу статьи, попросите кого-то другого. --YarikUkraine (обговорення) 18:54, 1 січня 2017 (UTC)
Спасибо за остальные статьи.--Станислав Савченко (обговорення) 06:46, 4 січня 2017 (UTC)

en:2016 Dakar Rally

Нашите стаб, пожалуйста с en. Статья очень нужна.--Станислав Савченко (обговорення) 08:40, 31 грудня 2016 (UTC)

Подяка

За участь у місяці Азії
Дякуємо Вам за участь у тематичному місячнику Азії 2016 року у Вікіпедії! Завдяки вашій праці наш проект збагатився новими статтями. YarikUkraine, ця квітка лотосу — вдячність за ваш внесок. Нехай вона надихає Вас на нові звершення. Не зупиняйтесь на шляху розвою українського розділу Вікіпедії. Пишіть ще!
Щиро дякую ) --YarikUkraine (обговорення) 18:24, 6 січня 2017 (UTC)

Address Collection - WAM

Congratulations! You have more than 4 accepted articles in Wikipedia Asian Month! Please submit your mailing address (not the email) via this google form. This form is only accessed by me and your username will not distribute to the local community to send postcards. All personal data will be destroyed immediately after postcards are sent. Please contact your local organizers if you have any question.

If you do not wish to share your personal information and do not want to receive the postcard, please let me know at my meta talk page so I will not keep sending reminders to you. Best, Addis Wang Sent by MediaWiki message delivery (обговорення) 05:22, 7 січня 2017 (UTC)

RTTI

Вітаю! Я замінив вміст перенаправленням (і написав на СО користувача). Вважаю, що новостворену статтю одного автора ставити на «приєднання» нема сенсу, приєднання передбачає об'єднання текстів та історій редагувань — тут простіше автору самому внести зміни у статтю, що існує (що однак треба робити). --ReAlв.о. 23:19, 7 січня 2017 (UTC)

Є тема

привіт. Тут бажано мабуть і твоє втручання. Справа в тому, що окрім футболу, хокею та біатлону, категоризація по видам спорту є і по баскетболу та от проблема є один коритувач з іншими поглядами на це все, я там на сторінці Yakudza залишив повідомлення, а мова йде про цю категорію: Категорія:1989 у баскетболі. --Jphwra (обговорення) 18:26, 10 січня 2017 (UTC)

@Jphwra: Добридень. Поки нема у що втручатись чи на що впливати. Стаття категоризована вірно, по Вашому варіанту, і він мені також здається правильним. Тому єдине що лишається - чекати коли Роман333 пояснить в чому така велика проблема цієї категорії. Оце найголовніше і поки нам цього не скажуть - то нема про що говорити. Наразі я ніде не бачив пояснення чим вона така погана, хоча побіжно слідкував за цією ситуацією. От тоді вже можна бути приймати рішення і по категоріям і по самому користувачу. Єдине що можу сказати - хіба що може варто утритматись від створення категорій, в яких наразі лише одна стаття? Ви там говорили про ровиток Вікіпедії, але, боюсь, у баскетбольному плані вона ще не дуже доросла і Категорія:1989 у баскетболі може залишатись з однією статтею ще багато років. Це єдине пояснення такої нелюбові до категорії я можу уявити. Але все ж це все здогадки і не більше, тому втручавтись поки нема в що. Якщо буде аргументовано виставлено на вилучення - там висловлю свою позицію. --YarikUkraine (обговорення) 18:51, 10 січня 2017 (UTC)
Я не машина, щоб створювати по 30 статей з спортивної тематики, тому є сенс лишити,тим більше в той рік був ЧЄ і от її я створити можу, а у 1988 проходила Олімпіада.... --Jphwra (обговорення) 18:54, 10 січня 2017 (UTC)
Та я й не кажу про 30 ) Кількох цілком достатньо. Хоча може і не в цьому справа. --YarikUkraine (обговорення) 19:45, 10 січня 2017 (UTC)

Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування)#Запити на порушення ВП:НО

привіт. з Новим роком та зимовими святами! перепрошую, що турбую не з чимось дуже приємним, але буду вдячна за конструктивну участь в обговоренні --アンタナナ 23:33, 10 січня 2017 (UTC)

Дякую, і Вас зі святом. Відповів, але я здебільшого далекий від конфлліктів) --YarikUkraine (обговорення) 23:49, 10 січня 2017 (UTC)
дякую. ну, я теж не конфліктна особливо. хоча зовсім не біла й не пухнаста ) але мене не влаштовують ці нескінченні потоки бруду всіх на всіх --アンタナナ 00:09, 11 січня 2017 (UTC)
А Ви поменьше заходьте туди. Займайтесь тим, що подобається, а сварки хай будуть десь осторонь) --YarikUkraine (обговорення) 00:23, 11 січня 2017 (UTC)

Джеймс Пік

Дополните, пожалуйста. Занимаюсь сейчас политиками.--Станислав Савченко (обговорення) 07:56, 12 січня 2017 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 17:51, 13 січня 2017 (UTC)

en:Emmanuel Niyonkuru

Можете написать про него. Текущее событие--Станислав Савченко (обговорення) 08:12, 14 січня 2017 (UTC)

YesТак Зроблено Еммануель Нійонкуру --YarikUkraine (обговорення) 14:58, 14 січня 2017 (UTC)

Клер Холлінгворт

Добрий день, я ненароком створив цю статтю, але бачу, що ви вже її написали. Можете їх об'єднати, або можете видалити мою статтю.--NOSFERATU (обговорення) 23:37, 14 січня 2017 (UTC)

Добридень. Так, об'єднав статті, дякую за доробок. --YarikUkraine (обговорення) 23:54, 14 січня 2017 (UTC)

Кубок африканських націй 2017

Доброго часу доби. Завтра, чи то вже сьогодні стартує КАН 2017. Бачу, що статтю про турнір створили Ви. Чи плануєте наповнювати її з ходом турніру і в якому обсязі?--Fonic (обговорення) 22:24, 13 січня 2017 (UTC)

Добридень. Так, статтю, звісно, треба буде наповнювати. Хотів саме додати інформацію про кошики і групи. А якщо технічно вийде, то і табличку зі стадіонами. Щоденного оновлення не планую, якось не імпонує мені щодня додавати по дві цифри і міняти місцями збірні у таблиці. Я завжди оновлюю зразу в кінці групового етапу, встановлюючи вже готові остаточні результати, а за цей час краще створити статтю про склади учасників та пооновлювати статті про тих гравців, бо багато застарілої інформації. Плюс створити шаблони складів гравців. Як на мене це більш корисно ніж щоденне оновлення, бо в нас енциклопедія, а не футбольний сайт новин. Ну і в самому кінці, якщо повезе, створю окрему статтю про фінал. Але то залежить від того які збірні там гратимуть, бо якщо якась умовна Уганда, про яку в нас не написано жодної статті футболіста, то достатньо буде згадки про фінал у основній статті. Тому планів багато, але якщо у Вас є якісь бажання створити щось у межах статті, якось її розширити, або створити окремі статті про групи, плей-оф чи той самий фінал — ласкаво прошу, я людина неконфліктна. ) --YarikUkraine (обговорення) 23:07, 13 січня 2017 (UTC)
Мені було б цікаво створити статтю про склади збірних турніру. Можна за аналогією з Чемпіонатом світу 2016. Якої Ви думки про це?--Fonic (обговорення) 09:48, 14 січня 2017 (UTC)
Пардон, бачу вже створена:) Тоді буду займатись чимось іншим--Fonic (обговорення) 09:50, 14 січня 2017 (UTC)
@Nicolas Polischuck: Ну я там поки переклав лише одну збірну. Якщо є бажання і Вам це дійсно цікаво — можу віддати Вам. А якщо муляє те, що я автор статті - то я можу вилучити, за потреби попередньо передавши Вам існуючий текст, щоб вона стала Вашим творінням. ) Це все не проблема. Я вище писав, що першочергово створюю ці склади щоб оновити статті про самих футболістів, додати шаблон і за можливості створити деякі нові статті про гравців турніру. --YarikUkraine (обговорення) 14:44, 14 січня 2017 (UTC)
Та, ні. Я за кількістю статей не женусь ), то хай буде вашою. А з перекладом можу допомогти, тільки мене зупиняв шаблон, що сторінку зі складами редагуєте Ви. Можу за день-два перекласти на українську. Відпишіться, якщо не проти--Fonic (обговорення) 15:32, 14 січня 2017 (UTC)
Звісно не проти. Я шаблон ставлю більше для того щоб не прибігли видалятори і не виставили статтю на вилучення. Тоді я передаю Вам цю статтю і більше її не чіпаю. Єдине що можу додати — цей шаблон не завжди рятує він чужих редагувань, тому не робіть незбереженими великі правки. Бо он там вже інший користувач відредагував статтю і якби я щось писав, то міг би все це втратити. Так що за цим варто слідкувати. --YarikUkraine (обговорення) 15:45, 14 січня 2017 (UTC)

Привіт, колеги. А я до вас з контрпропозицією. Я свого часу написав скриптик для «перекладу» подібних складів, який за допомогою вікідати підтягує імена/прізвища гравців, а також назви клубів, якщо такі статті в нас є. Клуби, правда, треба у половині випадків підправляти косметично. Для ілюстрації зробив (перепрошую, що через шаблон) склад Алжиру. Якщо не заперечуєте, можу пробігтися по всім складам і наробити таких «напівфабрикатів». Не заперечуєте? З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 15:55, 14 січня 2017 (UTC)

Добридень. У Вас як завжди якісь геніальні скрипти і інші корисні штучки ) Особисто мені подобається, дуже корисна штука. Я б не заперечував, але варто дізнатись плани пана Fonic'а. Єдине, боюсь, що по Африці вона багато користі не принесе, крім кількох передових збірних. Бо нема ні статей про гравців, ні про клубів. От по Євро можна було б пустити, там майже все є. Але в перспективі, коли наша футбольна база стате розростеться, це буде надзвичайно зручний скрипт. Дякую Вам і нагально прошу вибачення, що тимчасово закинув роботу в «інкубаторі». Поки відволікся на поточний турнір, хоча маю на меті трохи пододавати запитів на гравців КАН-2017, що грають чи грали у Європі. --YarikUkraine (обговорення) 16:07, 14 січня 2017 (UTC)
Доброго вечору! Я не проти, спробуйте кілька збірних і побачимо результат, а тоді вирішимо, чи варто всі інші аналогічно вікіфікувати--Fonic (обговорення) 16:09, 14 січня 2017 (UTC)

YarikUkraine, ну насправді я цей код був написав як раз для пришвидчення написання складів до минулорічного Євро. Щодо інкубатора — відпочивайте, тим, сподіваюся, з більшою енергією до нього якось повернетеся ). Там наш японський друг на сторінці із запитами «лютує», так що буде що там розгрібати. @Nicolas Polischuck:, окрім згаданого Алжиру «пропустив» через згаданий скрипт Зімбабве. Як Ви можете побачити, жодної шкоди навіть у випадку, коли жодного гравця в нас нема, така операція не робить. Додаються посилання на клуби, не завжди ідельно, проте, як на мене, підправити їх легше, аніж перекладати «з нуля». У випадку ж Алжира та інших команд, де є прописані в нас гравці, користь, як на мене очевидна. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 18:29, 14 січня 2017 (UTC)

Думаю, нехай через скрипт пройдуть всі склади, а там будемо підправляти. Дякую за допомогу--Fonic (обговорення) 18:33, 14 січня 2017 (UTC)
YesТак Зроблено З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:10, 14 січня 2017 (UTC)

@Nicolas Polischuck: Щось останнім часом Ви закинули статтю Кубок африканських націй 2017 (склади). Чи можна дізнатись причину? --YarikUkraine (обговорення) 12:27, 22 січня 2017 (UTC)

Мені зробили зауваження щодо неточності перекладу прізвищ на українську, то я подумав, що можливо не варто братись. Чи я неправий? Якщо все добре, то буду продовжувати. --Fonic (обговорення) 15:47, 22 січня 2017 (UTC)
Хто посмів? ))) Певно, то не зауваження було, а уточнення. Сприймайте все лише як конструктивну критику і не припиняйте роботу через дрібниці ). І пам'ятайте, що у французькій мові дуже рідко слова звучать як пишуться, а майже половина країн КАНу використовує французьку за державну. Відповідно і імена теж транскрибуються франкофонно. --YarikUkraine (обговорення) 16:38, 22 січня 2017 (UTC)
Ок. Завтра їду у відрядження, думаю на вихідних осилю ту статтю--Fonic (обговорення) 07:17, 23 січня 2017 (UTC)

Чудовисько (оповідання)

Добавьте АИ, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 15:36, 16 січня 2017 (UTC)

en:2017 Gao bombing

Можете написать статью?--Станислав Савченко (обговорення) 17:48, 22 січня 2017 (UTC)

YesТак Зроблено Теракт в Гао (2017) --YarikUkraine (обговорення) 18:12, 22 січня 2017 (UTC)
Дякую Дякую--Станислав Савченко (обговорення) 16:01, 24 січня 2017 (UTC)

Знову потрібна допомога

Вітаю. Знову на сторінці Гаррі Трумен користувач без кінця вставляє не канонічні, абсолютно зайві шаблони. Черговий раз їх скасував. Зв'язок з цим анонімом відсутній. Чи можна встановити захист цієї сторінки від анонімів? Не звернувся на відповідну сторінку запитів до захисту, а пишу до Вас, бо Ви вже розв'язували ситуацію на цій сторінці, скасовували там правки стосовно цих шаблонів. --АВШ (обговорення) 19:46, 23 січня 2017 (UTC)

Добридень. Так, поставив поки тимчасово захист на редагування статей від анонімів. Може користувач зареєструється і тоді можна буде з ним поговорити. В іншому випадку все одно доведеться захист знімати, але може він з часом заспокоїться ) --YarikUkraine (обговорення) 15:40, 24 січня 2017 (UTC)
Дякую! --АВШ (обговорення) 19:42, 24 січня 2017 (UTC)

Запрошення на Вікімарафон 2017

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Києві!

en:2016 Croydon tram derailment

Ещё эту?--Станислав Савченко (обговорення) 17:33, 23 січня 2017 (UTC)

Да, я видел. Сделаю ближе к выходным. --YarikUkraine (обговорення) 16:01, 24 січня 2017 (UTC)
Аварія трамваю в Кройдоні (2016) --YarikUkraine (обговорення) 11:59, 27 січня 2017 (UTC)

Марш жінок.

Добрий вечір!

Що з перекладом?

Дайте знати! Стаття ж АКТУЛЬНА. Принаймні поки що. Такі речі треба швидко робити - бажано в той же день. Ок. В любому випадку чекаю, оскільки Ви ж перші почали перекладати. До завтра до обіду - точно! З повагою, Nickispeaki (обговорення) 23:37, 27 січня 2017 (UTC)

Упс! чогось не туди втулив попереднє повідомлення! ;-0 Перепрошую! :-) Ще дивувався - а куди дівся підпис на панелі? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 23:39, 27 січня 2017 (UTC)

Так, хотів перекласти і навіть почав, але потім побачив, що у росіян вона зовсім куца і убога, тому зупинився. А на переклад англійської не вистачає знань специфічних термінів і натхнення. Тому поки закинув це діло. Лише забув видалити переклад з рувікі, але вже прибрав. Якщо бажаєте - можете перекласти, бо я не буду, ну аж зовсім не до душі мені та російська стаття, рука не підіймається перекласти ) --YarikUkraine (обговорення) 23:54, 27 січня 2017 (UTC)

Футбол (7x7)

Вже досить давно створив цю статтю. Звертаюся до Вас з проханням переглянути її (в тому числі й правильність червоних посилань). Також на сторінці Вікіпедія:Проект:Український футбол/Червоні посилання існує посилання на Футбол (7 x 7), прошу також виправити (не знаю як вірно, перший чи другий варіант) й створити відповідне перенаправлення. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обговорення) 21:29, 15 січня 2017 (UTC)

Проглянув статті. Про червоні статті нема чого перевіряти, бо в нас нема жодної статті про збірні з цього футболу, тому як Ви це назвали - так воно і буде) --YarikUkraine (обговорення) 23:12, 15 січня 2017 (UTC)

Доброго дня! Трохи раніше створив статтю Сергій Косілов, потім зайшов на сторінку «Вікіпедія:Проект:Український футбол/Червоні посилання» й помітив що є 6 червних посилань на статтю Сєргєй Косілов (я так розумію один й той же футболіст), прошу за наявності можливості створити перенаправлення. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обговорення) 12:02, 29 січня 2017 (UTC)

Зробив редірек. Його природа — офіційний сайт ФФУ, де люблять коверкати іноземні імена і прізвища. В цьому випадку саме так і написано. Тому якщо створуєте статтю про українських легіонерів - звертайте увагу, майже завжди треба проставляти редірект. --YarikUkraine (обговорення) 13:20, 29 січня 2017 (UTC)

en:Civil Rights Act of 1964

Ещё эту--Станислав Савченко (обговорення) 21:45, 29 січня 2017 (UTC)

Статтю Вишгородсько-Дарницька лінія номіновано на вилучення

Стаття Вишгородсько-Дарницька лінія, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 лютого 2017. Що ще можна зробити? --Анатолій (обг.) 21:30, 2 лютого 2017 (UTC)

en:Fiona Bruce

Напишите статью, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 14:11, 7 лютого 2017 (UTC)

YesТак Зроблено Фіона Брюс --YarikUkraine (обговорення) 20:02, 7 лютого 2017 (UTC)

Чемпіонат африканських націй 2016

Доброго вечора. Дякую за створення тих перенаправлень, про які Вас просив раніше. Зараз же звертаюся до вас з іншим проханням. Створив вище вказану статтю, але до неї ще треба створити картку. Думав переробити про КАН, але не вийшло. Отож прошу, в залежності від ваших можливостей, або створити спеціальну картку до цього турніру або вже за якимось існуючим зразком зробіть, якщо вам не важко. Коли прочитаєте відпишіться, буль ласка. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обг.) 17:31, 3 лютого 2017 (UTC)

Дякую за шаблон до статті Чемпіонат африканських націй 2016. Зараз же звертаюся до вас з проханням, по можливості, доопрацювати статтю Сезон ФК «Кривбас» (Кривий Ріг) 2012—2013. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обг.) 18:09, 5 лютого 2017 (UTC)
Якщо Ви кажете про написання інформації про матчі, то в англвікі вони теж не прописані після 12 туру. Тому навряд щось зроблю. --YarikUkraine (обговорення) 18:14, 5 лютого 2017 (UTC)
Мав на увазі зовсім не це. Мова йшла про наступні англомовні підрозділи: Results summary, Results by round, League table та Appearances and goals. Вибачте, що сформулював розпливчато. --Дми88 (обг.) 19:58, 5 лютого 2017 (UTC)
Та не варто вічно вибачатись ) Всі ми робимо спільну справу. Додав Results summary, Results by round та Appearances and goals, а League table і так є. Довелося створити з десяток шаблонів, але тепер ніби все працює. Один сезон напівживого Кривбасу навряд такого заслуговує, але створив шаблони на перспективу, може в Вас чи когось іншого буде бажання створити і по іншим сезонам, і тоді вже проблем не буде. --YarikUkraine (обговорення) 21:15, 5 лютого 2017 (UTC)
Вдячний за роботу. Так, той «Кривбас» був напівживий, але згадуються ті останні матчі криворізького клубу й за них тодішнім гравцям не має бути соромно, а згадуєш останні матчі запорізького «Металурга»... Як кажуть, дві великі різниці. --Дми88 (обг.) 11:49, 5 лютого 2017 (UTC)

Доброго вечора! Якщо маєте таку можливість, прошу створити на сторінці «Вікіпедія:Проект:Український футбол/Червоні посилання» перенаправлення зі статті «Чемпіонат України з футболу серед жінок: вища ліга» на статтю Чемпіонат України з футболу серед жінок. Завчасно дякую. З повагою, --Дми88 (обг.) 19:16, 8 лютого 2017 (UTC)

Поставив перенаправлення. Це ж діло трьох секунд, чого Ви самі не поставили? --YarikUkraine (обговорення) 20:10, 8 лютого 2017 (UTC)

en:Neal Dow

Сделайте ещё одну страницу--Станислав Савченко (обговорення) 17:42, 10 лютого 2017 (UTC)

YesТак Зроблено Ніл Доу --YarikUkraine (обговорення) 18:17, 10 лютого 2017 (UTC)

Патруль

Отпатрулируйте, пожалуйста.--Станислав Савченко (обговорення) 21:31, 7 лютого 2017 (UTC)

YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 20:07, 9 лютого 2017 (UTC)
Ещё
YesТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 20:15, 15 лютого 2017 (UTC)

Сезон ФК «Сталь» (Дніпродзержинськ) 2015—2016

Доброго вечора! Пошу вас переглянути вище вказану статтю. За можливості, прошу Вас внести уточнення або поправки в склад команди, а також створити україномовний варіант підрозділу «League table». Щодо перенаправлення: свого часу не зміг знайти як його створювати, перейменовувати навчився, а створювати перенаправлення з червоного посилання — ні. З повагою, --Дми88 (обг.) 20:55, 15 лютого 2017 (UTC)

Із складом команди все нормально. Червоне лише одне посилання про бразильця, але в нас нема про нього статті. Таблицю додав. З приводу перенаправлення все просто: Довідка:Перенаправлення. --YarikUkraine (обговорення) 21:14, 15 лютого 2017 (UTC)