Обговорення користувачки:Nina Shenturk/Архів 2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Salween у темі «Басейни» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікімарафон 2020: Сувеніри

Доброго дня! Дякуємо за те, що зробили подарунок українській Вікіпедії і взяли участь у Вікімарафоні 2020!

Будемо раді надіслати обіцяні сувеніри від організаторів. Я надіслав вам деталі вікіпоштою; перевірте листа, будь ласка. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 17:19, 16 лютого 2020 (UTC)

сторінка

Вітаю! Відновіть, будь ласка, мою сторінку з історією, якшо це можливо. Дякую наперед. П.С. звертаюсь до вас, бо ви і вилучали її за моїм запитом. --Flavius (обговорення) 11:21, 12 березня 2020 (UTC)

Патрулювання

Вітаю, шановна пані Nina Shenturk! Я один з тих, хто останнім часом брав участь в редагуванні статей Фонд соціальної допомоги імені доктора Ф. П. Гааза та Інститут демократії та прав людини, які з якихось причин залишилися без уваги патрулюючіх укрВікі, що досить неприємно кидається в очі. Оскільки з історії правок видно, що останній раз ці статті патрулювали саме Ви, то вважаю доречним і тактовним звернути на це Вашу увагу і попросити, по можливості, отпатрулюровати їх, щоб цифра про кількість правок, яка красується на текстом не муляла очі і не бентежила тих, хто захоче і далі вносити нові правки. З повагою, --2A02:ED0:425E:3500:9001:642B:ED46:2B5F 01:41, 14 травня 2020 (UTC)

Добридень, ви можете залиши свій запит на цій сторінці. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 07:10, 14 травня 2020 (UTC)
Дякую! Всього найкращого!--2A02:ED0:425E:3500:9001:642B:ED46:2B5F 08:49, 14 травня 2020 (UTC)

Конкурс «Європейська весна»: Корисна інформація

Доброго дня!

Дякую за вашу участь у конкурсі статей «Європейська весна». Нагадую, що до кінця конкурсу залишилося ще майже два тижні. До кінця травня ви можете покращувати свої статті, аби згодом отримати вищі оцінки за якість та підвищити свої шанси на призові місця )

Також хочу звернути увагу, що організатори створили списки популярних статей в інших мовних розділах, які відсутні або надто короткі у нас. Обирайте цікаві вам країни на сторінці Вікіпедія:Європейська весна 2020/Список статей до створення. Списки популярних статей — на початку сторінки кожної країни.

Це статті, яких давно бракує в УкрВікі, тож було б добре, якби вони з'явилися в рамках нашого конкурсу. Також нагадую, що робота над статтями із цих списків приносить вам додаткові бали при оцінюванні.

Якщо будуть запитання, пишіть мені на сторінку обговорення або на електронну адресу ceespringwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 09:08, 18 травня 2020 (UTC)

Ви отримали це повідомлення, бо взяли участь у конкурсі статей «Європейська весна 2020»

Тиждень Австралії та Нової Зеландії

--Sakateka (обговорення) 15:20, 19 червня 2020 (UTC)

Джерела

а чому вони Джерела, хоча от звідси Панель спецсимволів → == == · === === · == Див. також == · == Примітки ==

· == Посилання == · == Джерела == це явно простежується як: == Примітки ==

--Jphwra (обговорення) 16:50, 6 серпня 2020 (UTC)

Тому ще в моєму розумінні джерела інформації повинні називатися… «Джерела» (вибачте та тавтологію), а «Примітки» це розгорнуті пояснення до тексту, наприклад, як в цій статті. До речі, це розуміння співпадає з нашими правилами оформлення джерел, а ось самі ці правила суперечать інтерфейсові. --Nina Shenturk (обговорення) 16:57, 6 серпня 2020 (UTC)
перечитайте ще раз той пункт уважно бо «своїм баченням» ви якраз його порушуєте. Так як значок Помилка цитування: Неправильний виклик тегу <ref>: теги без назви повинні мати якийсь вміст вказує на примітку, а не джерело. --Jphwra (обговорення) 17:17, 6 серпня 2020 (UTC)
Я мала на увазі те, що там написано словами, а зазначені вами теги однаковою мірою використовують як для джерел, так і для приміток через додаткову функцію group. --Nina Shenturk (обговорення) 17:39, 6 серпня 2020 (UTC)

Жыве Беларусь!

--Sakateka (обговорення) 17:15, 17 серпня 2020 (UTC)

Editintro

Привіт. Будь ласка, не вилучайте шаблони з editintro, вони всі використовуються, просто на них немає посилань. Їх видно, наприклад, при створенні нової заявки на ВП:ЗППП перед вікном редагувань. Я зараз спробую додати попередження для адміністраторів через noinclude, але не впевнений, чи воно не зашкодить оформленню самого editintro на відповідних сторінках.--Piramidion 14:37, 18 серпня 2020 (UTC)

Добридень! А за яким пунктом правил Ви вилучаєте шаблони, адміністратори?--Gouseru Обг. 14:58, 18 серпня 2020 (UTC)
@Piramidion:Зрозуміло, не вилучатиму.--Nina Shenturk (обговорення) 19:16, 18 серпня 2020 (UTC)

Тиждень Луганщини 2020

Вітаю, пані Nina Shenturk/Архів 2020! Наступні 2 тижні планую працювати над статтями по Луганщину. Був би вдячний, якби Ви долучилися до створення чи покращення статей у рамках тематичного тижня. З повагою, — Шиманський હાય! 16:10, 14 вересня 2020 (UTC)

Шаблон:Вибрана стаття/19 січня 2019

Доброго дня! Будьте ласкаві, відновіть шаблон вибраної статті.--Dim Grits 17:24, 15 вересня 2020 (UTC)

YesТак Зроблено--Nina Shenturk (обговорення) 20:17, 16 вересня 2020 (UTC)

Щодо статті Дискове гальмо

Вітаю. Саме в тому ж і проблема - це зовсім иньша стаття, не та, що була.

Знаю, я так зрозуміла, що автор поставив шаблон, аби запобігти можливому повторному видаленню. Думала, хай буде. Але якщо ви проти самої статті не заперечуєте, то тоді СО можна видалити. --Nina Shenturk (обговорення) 20:40, 11 жовтня 2020 (UTC)
Дякую. Там просто СО залишилась, а стаття створена нова. Я вже закриваю очі на відновлення в обхід процедури). --Юрко (обговорення) 20:52, 11 жовтня 2020 (UTC)

CheckUser

Добрий день!

Висунув Вашу кандидатуру на права чек'юзера. Якщо Ви згідні, залиште свій підпис в цьому розділі. Буду радий Вашій згоді). --Нікалай Обг. 10:22, 16 жовтня 2020 (UTC)

Олександра Шульгіна

Вітаю! Поясніть, будь ласка, чому вілучена сторінка Олександра Шульгіна? Хіба там мало посилань - їх десятки різного роду!!! Чому менш значущі медіа-персони, наприклад, [Кривошапко Олександр Олександрович], [Галич Євген Андрійович] або [Чмерковський Максим Олександрович] мають право буди представленими у Вікі? У них набагато мнеше досягнень, почитайте про них! Це дискримінація тому, що вона жінка? --Оксана Егупова (обговорення)

Для залишення статті необхідно, щоби особа відповідала критеріям значимості, а ця значимість, в свою чергу, складається з двох моментів: про Олександру повинні писати авторитетні видання (у вас більшість посилань на ютуб-канал), і факти, підкріплені цими посиланнями повинні мати суспільний резонанс. От у того ж Чмерковського, наприклад, крім перемоги в «Холостяку» є багато інших досягнень з висвітленням в іноземних ЗМІ, а ви назвали Олександру телеведучою (вела одну програму), блогеркою (скільки підписників її блогу), кіноакторкою (в яких фільмах знімалась) і не підкріпили це авторитетними джерелами. Якщо ви вважаєте, що можна суттєво доопрацювати статтю, то я можу відновити її у ваш особистий простір (чернетку). --Nina Shenturk (обговорення) 20:30, 23 жовтня 2020 (UTC)
Ніно, дуже дякую за конструктивну відповідь!

Так, я прошу повернути мені цю статтю на доопрацювання! Я надам відео не тільки з ютубу, а й з архівів телеканалів, приберу інформацію, що персона є кіноактрисою (поки що підтвердити це не можу), і розкрию тему щодо її блогерської діяльності. Сподіваюсь на Вашу співпрацю. --Оксана Егупова (обговорення)

надайте посилання тут, щоб адмін бачила чи є сенс. Бо один ютуб це занадто мало, як і те що ви написали вище. --Jphwra (обговорення) 16:11, 24 жовтня 2020 (UTC)
Оксано, стаття на вашій підсторінці. --Nina Shenturk (обговорення) 16:34, 24 жовтня 2020 (UTC)
Дякую, Ніно! Як доказ, що О. Шульгіна дійсно працювала телеведучою, надаю посилання на один з випусків програми, що вона вела - ранкове шоу Пробуддись. Це відео знаходиться на оф. сайті телеканалу НЛО ТВ (в мене декілька таких посилань). Хочу ще зауважити, що посилання на програму ELLO LOUNGE, що теж вела О. Шульгіна, знаходяться в Ютубі, тому що ELLO TV - це канал інтернет-телебачення, і всі їх програми розміщуються саме в Ютубі.

--Оксана Егупова (обговорення)

@Nina Shenturk:

Вітаю Вас, Ніно!

Я суттєво доробила статтю:

  • Додала розділ «Відео», де розмістила відеороліки с О. Шульгіною, що виходили на рейтингових українських ТВ-каналах (СТБ, ТЕТ, Новий канал), у тому числі програма телеканалу ТЕТ із участю героїні статті ретранслювалася на каналі 1+1 (див. посилання).
  • Частина відео – на розважальних, музичних, та інтернет-каналах, через те, що О. Шульгіна є відомою персоною із сфери шоу-бізнесу. Вона брала участь у багатьох телешоу – МастерШеф, Богіня шопінгу, Мачо не плачуть та ін.
  • Вагомість персони О. Шульгіної підтверджується тим, що у неї була персональна онлайн прес-конференція в редакції однієй з найстаріших и найвідоміших газет – «Комсомольська Правда в Україні» (наклад: щоденний випуск — 93 200 прим. (Україна), 22 000 прим. (Київ), щотижневик — 190 000 прим. (Україна), 42 000 прим. (Київ)).
  • Під час роботи О. Шульгіної ведучою онлайн-передачі "ELLO LOUNGE" на музичному інтернет-каналі "ELLO TV" до неї на інтерв’ю приходили найвідоміші українські зірки - LOBODA, Alyosha, Анна Седокова, Альона Вінницька, Руслана та ін. Хіба це не є показником її значущості?
  • Про О. Шульгіну писали найвідоміші українські інформаційні портали (ГлавРед, Телеграф, Комсомольська Правда) та розважальні видання (hochu.ua, clutch.ua, tochka.net) – див. Примітки та Посилання до статті.
  • Фітнес-тури Shulgina Devichnik продавав один з провідних туроператорів Mouzenidis Travel та багато турагенств.
  • О. Шульгіна є популярним інтернет-блогером. Кількість її підписників в Instagram складає 188 тис. чол., в Facebook - майже 29 тис. чол., YouTube - більше 4 тис. чол.
  • В грудні цього року виходить книга, що написана О. Шульгіною.

Олександра є знаною и популярною медіа-персоною. Вона постійно освоює нові види діяльності, і я впевнена, що скоро в цю статтю буде ще що додати. Через те, що про цікавих особистостей зараз перш за все шукають інформацію у Вікіпедії, я дуже хочу, щоб ця стаття була. Дуже сподіваюсь, що я змогла довести її актуальність. З нетерпінням чекаю на Вашу відповідь.--Оксана Егупова (обговорення)

Ви мене неправильно зрозуміли і пододавали непотрібних посилань на усі її інтерв'ю. Цього якраз і не треба робити, треба додавати посилання на інтерв'ю про неї, там де інші люди висловлюються і підтверджують значимість цієї особи. Але нічого, я вам оформила статтю. Зверніть увагу, що:
  • Я видалила вказівку на національність «українка» і «рідну» українську мову — це сумнівно, оскільки обоє батьків мають російські прізвища і Шульгіна усі інтерв'ю дає російською. Якщо хочете повернути вилучену інформацію, то треба цей факт підтвердити посиланням, де вона сама визнає себе українкою;
  • Дуже бажано знайти підтвердження того, що вона є авторкою унікальної психологічної методики, бо зазвичай для цього потрібна психологічна освіта і практика психолога, а не просто лайф-коуча. Якщо не знайдете такого посилання, то це речення краще приберіть взагалі.
  • Зверніть увагу, що я оформила посилання на джерела за допомогою шаблона cite web, в подальшому ы ви робіть так само. Наснаги вам! З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 19:08, 27 жовтня 2020 (UTC)

@Nina Shenturk: Ніно, дуже дякую Вам!!! --Оксана Егупова (обговорення)

@Nina Shenturk: Вітаю Вас, пані Ніно! За Вашою допомогою вдалося створити створити статтю про Олександру Шульгіну. Для мене це дуже важливо, тому що я є її прихильницею ще з часів "Холостяку", а зараз ми з моїми подругами активно стежимо в соцмережах за її порадами стосовно фітнесу і дієтології, і застосовуємо їх на практиці! Поява цієї статті дуже втішила коло прихильниць Олександри, з якими я спілкуюсь, тому що це є підтвердженням визнання її роботи! І все було добре, але Jphwra, знову вирішив її видалити, незважаючи на Ваше попереднє рішення! Я вважаю такі його дії щодо статті несправедливими, і прошу знова Вашого втручання. Jphwra наголошує, що в статті мало посилань на рейтингові відео, але в мене є посилання на програми з участю О. Шульгіної, що виходили на каналах ТЕТ, СТБ, Новий канал - я знову можу все надати! Якщо треба ще щось доробити в статті - я дороблю! Дуже сподіваюсь на Вашу підтримку! Оксана Егупова (обговорення)

Запрошення до Транспортного марафону

Шановна Nina Shenturk, запрошуємо Вас до участі в «Транспортному марафоні» !
Вітаю! Запрошуємо Вас приєднатися до участі у першому в Українській Вікіпедії Транспортному марафоні, що невдовзі розпочнеться.
Головна мета — створення та доповнення статей транспортної тематики, яка, на жаль, знаходиться у вкрай незадовільному стані.
Автори найбільшого з найбільшим за показником якості і кількості внеском, а також всі учасники, що створять від 10 якісних статей мають можливість отримати цінні нагороди і Вікіордени.

Марафон проходитиме з 30 листопада по 30 грудня 2020 року. Долучайтесь!

--Kisnaak Обг.Внесок 15:39, 20 листопада 2020 (UTC)

Порада щодо перейменування

Вітаю. Бачив що перед перейменуванням районів Ви спершу видаляєте сторінку на яку перейменовуєте, і якщо для простого користувача є сенс таке робити, для адмінів це є зайвою тратою часу, оскільки адміни можуть перейменовувати на будь-яку назву не виходячи з панелі перейменування. Там у разі перейменування на назву, яка не є перенаправленням або містить біль ніж одну версію в історії редагувань Вам буде запропонована опція видалення цієї сторінки. Спробуйте нею скористатися.--Andriy.v (обговорення) 07:44, 2 грудня 2020 (UTC)

Я знаю, просто спочатку заходжу на сторінку видалення через ШВ і вже автоматом за звичкою вилучаю, а потім перейменовую. Але дякую за пораду, ви слушно кажете — так раціональніше. --Nina Shenturk (обговорення) 18:25, 2 грудня 2020 (UTC)

Перенаправлення між сторінками обговорення

Вітаю ще раз. Не подумайте, що я слідкую з вашими діями), просто побачив Ваші видалення сторінок перенаправлень обговорень і рішив Вас проінформувати, що я недавно вже створив бота, який цим займається кожних 12 годин. Тож можете більше не переживати за ті сторінки, оскільки їх повилучає бот. Не знаю, чи Ви вже знали про того бота, але сподіваюся, що приніс Вам корисну інформацію. З повагою.--Andriy.v (обговорення) 11:27, 4 грудня 2020 (UTC)

ПС

Доброї ночі!

Можливо тут потрібно іншу назву сторінки?) --Mykola Обг 22:25, 9 грудня 2020 (UTC)

Гаджет для підбиття підсумків на ВП:ПС

Вітаю! Насамперед хочу Вам подякувати за сьогоднішні (чи вже вчорашні) підбиті підсумки на ВП:ПС, такою справою займається досить мала кількість користувачів, тому Ваша допомога там вкрай цінна. Хочу також проінформувати, що я розробив гаджет який за Вас буде виконувати усі постпідсумкові процедури, яких буває досить багато та інколи навіть не згадати про них. Якщо Ви заінтересовані використовувати цей гаджет, я можу пояснити Вам як ним користуватися та як підключити (якщо Ви не знаєте як це робити). З повагою.--Andriy.v (обговорення) 23:26, 12 грудня 2020 (UTC)

Дякую за технічну допомогу і взагалі увагу до чужої роботи. А цей гаджет треба підключати через налаштування Вікіпедії чи інакше? Якщо це не складно, може викладете на цій сторінці інструкцію, як ним користуватись. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 23:30, 12 грудня 2020 (UTC)
Не обов'язково сьогодні )--Nina Shenturk (обговорення) 23:33, 12 грудня 2020 (UTC)
Це наразі персональний гаджет, оскільки, як я вже сказав вище, підбиттям підсумків на ВП:ПС займаються одиниці, тож сенсу ставити його на загал через налаштування я поки-що не бачу (хоть думаю, що якщо ще хтось долучиться то цієї справи то можна буде подумати). Я Вам вже підключив гаджет і Ви помітите, що на сторінках запитів де ще немає підсумку (як ось тут), у Вас появиться опція "Підбити підсумок" у лівій бічній панелі (там де інструменти). Натисніть її як тільки бажаєте підбити підсумок. Там появиться віконце, де Ви матимете можливість вкласти текст підсумку та вказати на рішення підсумку. Після затвердження вам доведеться лише почекати щоби гаджет завершив роботу (яка триває загалом не довше 10 секунд). Зауважу тільки, що гаджет використовується лише для стандартних заявок з назвою типу стара названова назва і не слід його використовувати у заявках які мають нестандартні назви або в яких передбачено більш нід одне перейменування, як тут або тут або тут. Гаджет також дає можливість для адміністратора вилучити сторінку на яку перейменовується у разі неможливості перейменування на неї, але я ту функцію ще не потестував до кінця, тож у таких випадках можливо виникнуть якісь складнощі. Ось і все, якщо будуть якісь проблеми чи питання — звертайтесь.--Andriy.v (обговорення) 00:10, 13 грудня 2020 (UTC)
Дякую!--Nina Shenturk (обговорення) 00:14, 13 грудня 2020 (UTC)
@Andriy.v: Сьогодні спробувала ваш гаджет — клас! Але про всяк випадок хочу зауважити, що при перейменуванні на альтернативну назву, як от, наприклад, в цьому обговоренні, трохи некоректно підставляє шаблон на СО: він зазначає альтернативну назву як стару. Мені все рівно, я виправити можу, але якщо ще хтось буде користуватись цим гаджетом, то може не помітити. --Nina Shenturk (обговорення) 21:09, 13 грудня 2020 (UTC)
Виправив недолік. Дякую, що вказали.--Andriy.v (обговорення) 21:28, 13 грудня 2020 (UTC)

Кошенятко для Вас!

Дуже дякую за Вашу працю, зокрема за підбиття підсумків на ВП:ПС :D

Наснаги <3

NachtReisender (обговорення) 18:13, 13 грудня 2020 (UTC)

Вітання

Європейська весна 2020
Nina Shenturk,

Вітаю із довгоочікуваним оголошенням результатів найбільшого конкурсу статей і з другим місцем у загальному заліку! ) Бажаю продовжувати наповнювати Вікіпедію та знайомити її читачів з новими цікавими темами! --Ольга М. (обговорення) 13:14, 17 грудня 2020 (UTC)

Басейни

Вітаю. Я помітив, що ви брали участь в обговорення ВП:Обговорення категорій/Архів 15#Басейни. Результат цього обговорення не є очевидним. Але, він мені потрібен щоб зрозуміти, що робити з цією категорією — Категорія:Річки басейну Середземного моря — яку анонім поставив на перейменування. Допоможете? --Salween (обговорення) 07:41, 27 грудня 2020 (UTC)

Добридень. За результатами того обговорення в нас тепер два розряди категорій: «Басейн такий-то» і «Річки басейну такого-то», причому друга має бути вкладеною в першу. Що ж стосується зазначеної вами категорії, то вона якраз ілюструє таку схему, адже там Категорія:Річки басейну Середземного моря вкладена в Категорія:Басейн Середземного моря. Обидві категорії потрібні, не є дублікатами, мають інтервікі, вилучення більшої категорії заради перейменування меншої недоцільне. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 20:04, 27 грудня 2020 (UTC)
Дякую. --Salween (обговорення) 06:43, 28 грудня 2020 (UTC)