Оля (ток-шоу)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Оля
Тип телепередача
Телеканал(и) Новий канал
Дистриб'ютор(и) Warner Bros. Television Studios
Жанр Ток-шоу
Ведучий Фреймут Ольга Михайлівна
Тривалість 45-65 хвилин
Країна-виробник Україна Україна
Мова оригіналу українська
Перший показ 28 серпня 2018
Кількість сезонів 1
Посилання

«ОЛЯ» — українське ток-шоу на Новому каналі. Адаптація американського телешоу «Шоу Елен Дедженерес».

Ведучою і обличчям проекту є Ольга Фреймут.

Про проєкт[ред. | ред. код]

Шоу є розважальним, займається висвітленням актуальних тем, тих, які були порушені протягом декількох днів перед ефіром.

Проект в ефірі Нового каналу виходить чотири дні на тиждень — з вівторка по п'ятницю.

Гостями проекту є зірки різної величини і напрямків, як, наприклад, Сергій Притула, Катерина Кухар, Ірина Білик, Mélovin тощо. Так само в кожному випуску з'являється герой з непублічних людей, але при цьому людина має якесь велике досягнення в своєму житті, значимий вчинок, незвичайне захоплення або вміння. Протягом усього випуску ведуча активно контактує з публікою в залі.

Формат проекту[ред. | ред. код]

Шоу є адаптацією відомого американського телешоу «The Ellen DeGeneres Show», яке є володарем 4 премій «Еммі» та 11 разовий номінант на цю премію. Шоу «ОЛЯ» є першою легальною адаптацією американського проекту в світі[1].

Скандал[ред. | ред. код]

В шоу була введена практика відвідування інтернет-кривдників ведучої, рубрика отримала назву «Хейтери: I LOVE YOU». Ольга Фреймут відвідувала своїх кривдників в форматі шоу «ОЛЯ». Багато в чому дана частина програми була піддана осуду[2][3].

Ближче до кінця першого сезону шоу багато українських ЗМІ оприлюднили новини про провал шоу на українському телебаченні та про його подальше закриття. Головною причиною стала ментальність українців, яким не подобається формат шоу, придатний для американців[4][5][6][7]. Новий канал не зробив жодних офіційних заяв стосовно цього питання.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]