Почесна відзнака «Перлина Миколаївщини»

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Почесна відзнака «Перлина Миколаївщини»
Країна Україна Україна
Тип почесна відзнака
Вручається: працівникам закладів, установ, підприємств, організацій культури і мистецтва
Вручає: начальник управління культури обласної державної адміністрації
Підстава бездоганна праця у сфері культури і мистецтва не менше 5 років, непересічний талант, високі творчі результати, вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва
Нагородження
Параметри Розмір: 15×15 мм
Вага: 3 гр
Засновано: 2008
Нагороджені:
Черговість

Почесна відзнака «Перлина Миколаївщини» — почесна відзнака управління культури Миколаївської обласної державної адміністрації, встановлення для відзначення працівників культури, які бездоганно працюють у сфері культури і мистецвтва, досягли високих творчих результатів та зробили вагомий внесок у розвиток культури в мистецтва Миколаївської області. Заснована у 2008 році.

Статут відзнаки

[ред. | ред. код]

Почесною відзнакою нагороджуються працівники закладів, установ, підприємств, організацій культури і мистецтва які бездоганно пропрацювали у сфері культури і мистецтва не менше 5 років, мають непересічний талант, досягли високих творчих результатів, зробили вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва.

Вручення почесної відзнаки здійснюється начальником управління культури обласної державної адміністрації в урочистій обстановці під час святкування всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, який відзначається щороку 23 березня.

Особу може бути нагороджено відзнакою лише один раз. Повторно відзнака не вручається. Особі, нагородженій почесною відзнакою, вручаються нагрудний знак та посвідчення до відзнаки.

Опис почесної відзнаки «Перлина Миколаївщини»

[ред. | ред. код]

Знак виготовлений із золота. Має форму прямокутника. По центру з нахилом вправо міститься випуклий рельєф рослини (квітки). З лівого боку квітки розміщується діамант 0,1 карат. На зворотньому боці знака проставлений порядковий номер нагороди. Кріпиться знак за допомогою заколки.

Загальний розмір відзнаки — 15×15 мм.

Вага складає 3 грами.

Лауреати почесної відзнаки «Перлина Миколаївщини»

[ред. | ред. код]

Джерела

[ред. | ред. код]
  • Положення Про почесну відзнаку управління культури Миколаївської обласної державної адміністрації «Перлина Миколаївщини». Наказ управління культури обласної державної адміністрації № 63 від 17 березня 2008 року.
  • Управління культури Миколаївської обласної державної адміністрації (2008). Почесна відзнака «Перлина Миколаївщини» (2008—2009). Миколаїв: «Можливості Кіммерії».