Руки к небесам

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Руки к небесам»
Пісня Alex Luna
Випущено 26 червня 2008 року
Формат Цифрова дистрибуція, відеокліп
Тип Пісня
Жанр поп
Мова російська
Тривалість 3:35
Лейбл TUARON
Автор слів Alex Luna
Anton Sova
Продюсер Alex Luna
Anton Sova
Композитор Alex Luna
Anton Sova

Музичне відео
«Руки к небесам» на YouTube

«Руки к небесам» (укр. Руки до небес) — сингл українського співака, контртенора Alex Luna, виданий 26 червня 2008 року лейблом TUARON[1].

Опис[ред. | ред. код]

Автори слів та музики Alex Luna та Anton Sova[2]. Фортепіанну партію сингла «Руки к небесам» виконав український піаніст Павло Ігнатьєв. Пісня отримала неоднозначні відгуки критиків, але досягла божевільного успіху. Унікальність композиції полягає у складності поєднати особливий голос співака із сучасною поп-культурою та надати інтерес і особливе забарвлення згідно з тенденціями поп-музики.

Музичний кліп[ред. | ред. код]

Кліп на пісню був знятий режисером Олексієм Федосовим у червні 2008 року[3][4]. Головним бажанням під час підготовки до зйомок, було відобразити кадри із життя закоханої пари на природі. Зйомки кліпу мали більш ніж екстремальний характер[5]. Не кожна машина могла заїхати на затоплені дощем схили. Але зусилля того варті: з урвища відкривався неймовірно гарний краєвид на море. На краю урвища режисер Олексій Федосов та оператор Юрій Король сфотографували як герої кліпу освідчуються один одному в коханні. Були й інтимні сцени на знімальному майданчику. Але при цьому кожен дотик був чуттєвим і прекрасним. Пара лежала на краю урвища, на холодній землі. Над ними вирував вітер і дощ, а за півгодини пішов перший сніг.

Руки к небесам

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Tuaron — новые возможности для каждого украинского музыканта. U-News (укр.). Процитовано 24 жовтня 2023.
  2. Иванченко, Алексей (25 січня 2023). Компания «Туарон» удостоилась престижной номинации на кинофестивале в Марбелье. Обзор Газет, обзор прессы (ru-RU) . Процитовано 24 жовтня 2023.
  3. Alex Luna бродит ночами над обрывом (ФОТО). glavred.info (рос.). Процитовано 24 жовтня 2023.
  4. Новини Ю. newsyou.info. Процитовано 24 жовтня 2023.
  5. Alex Luna бродит ночами над обрывом (ФОТО). www.zhitomir.info (укр.). Процитовано 24 жовтня 2023.

Посилання[ред. | ред. код]