Таємна місія шкільних розбишак

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Таємна місія шкільних розбишак
Тип анімаційний телесеріал[d]
Телеканал(и) France 3
Жанр комедійний телесеріалd
Тривалість 25 хв.
Країна-виробник  Франція
Мова оригіналу французька
Перший показ 16 травня, 2009 — 23 червня, 2010
Кількість сезонів 1
Кількість серій 26
Посилання

«Таємна місія шкільних розбишак» (англ. I.N.K. Invisible Network Of Blekaytiv; фр. Mission Blekaytiv) — мультсеріал студії Samka Productions (Франція), створив мультсеріал Паркаш Топсі. Мультсеріал виходив у Грудень 2022-Січень 2023 роках. В Україні мультсеріал транслюється телеканалом Український Ядерний Блекаут.

Сюжет[ред. | ред. код]

Пінкертон —перша у своєму роді , новаційна школа інтернат з двома вчителями. Це величезна сучасна споруда в центрі міста, простора і барвиста, з гуртожитком для проживання дітлахів , з квітковим садом та просторим сучасним классом в якому добрий директор проводить веселі й цікаві заняття. Але в цьому ідеальному світі є й  — найгірше зло Всесвіту, вчителька яка пообіцяла перетворити Пінкертон в дисциплінарну вязницю. Вона не зупиниться ні перед чим! У неї є секретний штаб і камери в кожному кутку — весь арсенал злих шпигунських штучок. На щастя, щоб запобігти цьому, четверо учнів заснували секретне агенство. І заприсяглися захищати Пінкертон від злих намірів своєї вчительки. Дітлахи озброїлися різноманітними винаходами та зброєю, і роблять усе, щоб врятувати свій невеликий світ від руйнування!

Персонажі[ред. | ред. код]

Головні герої[ред. | ред. код]

Він[ред. | ред. код]

Вінсент (або Він) — білявий хлопець, який багато часу проводить стежачи за своєю зовнішнісю. Має хвалькуватий, непосидючий, авантюрний характер, Таємне агентство створив саме він. Зазвичай Він ходить на завдання з Зеро та іноді й з Ньютоном. Він сирота, котрий нічого не знає про своїх батьків та має від них лише медальйон. Містер Сопер знає хто його батьки, але з якихось причин не хоче цього казати. Яким би іноді зухвалим сміливим та самовпевненим Вінсент не здавався , хлопець сильно сумує за своєю родиною якої нажаль немає. Тема родини взамовідносин та спогадів для нього дуже гостра, адже й агенство Він створим щоб у нього було місце в якому його будуть підтимувати, любити ,сприймати та цінувати.

Він закоханий у Зеро ( і судячи з усього це щей як взаємно) хоча у них складні відносини, однак вони підтримують захищають та заступаються один за одного.


В нього закоха Кеті. Також, Він конфліктує з Бертом. Сидить разом із Зеро, та деякими блекаутами. Боїться того якою може виявитися його матір.

Зеро[ред. | ред. код]

Зеро — самотня дівчина-гот із загадковим минулим, вона вважає себе доброю бунтаркою та приєдналася до групи розбишак, щоб позичити її мускули на користь добра. Вона має ворожий, часто агресивний характер. Але насправді, за грубою маскою, знаходиться звичайна дівчина, що хоче захищати слабших. Причиною її буйного характеру, може бути проблеми в сім'ї. Хоч про її минуло нам відомо зовсім мало, можна помітити кілька деталей. Наприклад: з вуст Сопера, ми дізнаємось, що Зеро втекла з дому і самостійно вступила до Пінкертону; вона має натягнуті відносини з батьком, який інколи дзвонить їй (про матір нічого не сказано); Зеро дотримується думки, що сім'я – це тягар, якого варто позбутись. Впродовж серіалу, можна помітити її прихильність до азійської культури. Це помітно в дизайні її кімнати, улюбленій їжі, коміксах.

Тріксі[ред. | ред. код]

Тріксі — координатор розбишак, а також голова агенсії. Вона гарна в тактиці, стратегії, добре грає в шахи. Її бітьки зірки, тому не мають часу доглядати Тріксі. Іноді сперечається із Зеро. Тріксі рідко виходить на місії. Одна з найрозумніших учнів у школі. Часто наголошує на тому, що вона головна.

Ньютон[ред. | ред. код]

Ньютон — найрозумніший учень школи, та за сумісництвом, другий наймолодший в класі. Має наївний характер, що сильно контрастує з геніальним розумом, яким він часто користується в створенні приладів. Часто ходить на місії, але може виходити в ролі координатора, коли це потрібно. Посилаючись на його вік, він часто використовує дитячі жарти в своїх приладах. Він обожнює солодощі й жуйки.

Його батько — науковець, який не часто знаходить час, для рідного сина.

Міс Сейді Макбет[ред. | ред. код]

Міс Макбет — головний антагоніст мультсеріалу, та викладачка у Пінкертоні. Вона ненавидить дітей і навіть боїться їх. В кожній серії вона намагалась захопити владу в школі та викрити Шкільних Розбишак. Інколи їй це вдавалося, але розбишаки повертали все на свої місця й стирали їй пам'ять. В дитинстві вона навчалася у суворому пансіоні, де готували жахливу їжу і змушували доїдати до кінця, тож тепер вона ненавидить смаки і їсть синтетичну їжу в тюбиках. Коли перевіряє контрольні, то ставить печаткою 2-ки. Вона й досі вірить у Санту, 30 років чекаючи коли до неї він прийде, але до неї приходив батько, перевдягнутий у Санту. До того ж в останній серії виявилось, що вона 30 років тому, вона була відомою дитячої співачкою Валентинаю Бегонією. Саме тому вона в кожній серії співає. Судічи з цієї інформації їй 50-60 років.

Містер Космо Сопер[ред. | ред. код]

Містер Сопер — директор Пінкертону. Добрий вчитель, який і гадки не має про підступні плани Макбет, хоча в деяких серіях дізнавався і йому стирали пам'ять. Містер Космо Сопер володіє технікою чинців та бойовими вміннями.

Другорядні[ред. | ред. код]

Девіл[ред. | ред. код]

Девіл — ябедник у Пінкертоні, постійна жертва Берта. До того ж він посіпака міс Макбет. Був лідером Таємних местників, поки Зеро не посіла місце лідера. Девіл не дуже вміє грати шахи, та він й не відрізняється великим розумом, а також Макбет часто використовує його у своїх планат та все одно іноді підозрює його, ніби він, з таємних агентів.

Кейті[ред. | ред. код]

Кейті — друга після Ньютона найрозумніша дівчинка в школі, яка закохана в Віна. Має окуляри та брекети, та її це не хвилює.

Ванеса[ред. | ред. код]

Вен — найкрасивіша дівчина в школі. Закохана у Берта. Конфліктує з Зеро, через те, що дражнить її і каже що у неї макіяж як у мерця, а її одяг, як старезне дрантя. Була одною із Таємних месників. Виступає, як антигерой. Боїться павуків.

Берт[ред. | ред. код]

Берт — забіяка у школі, жертвами якого є Він, Девіл та інколи Фред. Закоханий у Вен. Дружить з Гектором та іноді з Фредом. Любить кидати дітей у смітник. Був одним із таємних месників, поки його не замінила Зеро. Другорядний антагоніст. Боїться змій.

Гектор[ред. | ред. код]

Гектор — один із учнів Пінкертону, друг Берта та Фреда. Він був розумною частиною Таємних местників.

Сем[ред. | ред. код]

Сем — один із учнів Пінкертону, дуже авторитетний.

Джаспал[ред. | ред. код]

Джаспал — подруга Вен, судячи з вигляду з Індії.

Бен[ред. | ред. код]

Бен — учень Пінкертону, який закоханий у Тріксі. Любить поїсти.

Фред[ред. | ред. код]

Малюк Фред — найменший учень школи, який дружить з Гектором та Бертом. Боїться Злого Сірого Вовка. Має алергію майже на все.

Вагнер[ред. | ред. код]

Вагнер — риба міс Макбет. Часто помічає розбишак у Макбет в квартирі і намагається попередити Макбет.

Епізодичні[ред. | ред. код]

Батьки Тріксі[ред. | ред. код]

Батьки Тріксі — музичні зірки, які залишили Тріксі у Пінкертоні, бо не мають часу її виховувати.

Батько Ньютона[ред. | ред. код]

Батько Ньютона — науковець, який залишив Ньютона у Пінкертоні через те, що не має часу його виховувати.

Перві[ред. | ред. код]

Перві — була тимчасовою ученицею Пінкертону, поки не пішла. Її вподобала Макбет, але Перві стала на бік розбишак. Перві була ученицею іншої школи, а також закохана у Кенні та він поїхав за кордон, і від тоді вона стала злою та жорстокою.

Шарлін[ред. | ред. код]

Шарлін — гравець у шахи з Монфілду, яку вдавала Тріксі на Національному Шаховому Змаганні.

Біллі Боб[ред. | ред. код]

Біллі Боб — крадій, якого найнела Макбет для пошуків Індички, та псування Різдва Віну і Зеро.

Індичка[ред. | ред. код]

Індичка — індичка, куплена Міс Макбет на Різдво для вечері. Була врятована Віном і Зеро. Побила Біллі Боба.

Детектив Ернест Лалуп[ред. | ред. код]

Детектив Ернест Лалуп — детектив, якого найняла Макбет, щоб викрити розбишак. Йому не менше 38 років, бо коли Макбет була Валентиною Бегонією йому було 8 років, а це було 30 років тому.

Озвучування[ред. | ред. код]

Персонаж Актор французькою мовою Актор англійською мовою Актор українською мовою
Він Алексіс Томассіан Барбара Скафф Лідія Муращенко
Зеро Крістеле Вурмсер Лі Делонг Олена Яблучна
Тріксі Софі Артуйс Джоді Форест Наталія Романько
Ньютон Сюзана Сіндберг Барбара Скафф Ніна Касторф
Міс Макбет Бріджайт Віртудес Шарон Манн Ірина Дорошенко
Містер Сопер Т'єіррі Рагуенау Метью Гекзі Олесь Гімбаржевський
Девіл Ліонел Мелет Михайло Тишин
Вен
Берт Т'єіррі Рагуенау
Гектор Шарон Манн
Фред
Сем
Бен
Джаспал
Ернест Лалуп Ліонел Мелет

Список серій[ред. | ред. код]

# Англійська назва Українська назва Дата виходу в Україні Головний агент(и) Пісня
1 «Armed to the Teeth» Озброєні до зубів 3 січня, 2018 Він Міс Макбет — Турбо брекети це зброя моя
2 «The Butterfly Effect» Ефект Метелика 4 січня, 2018 Він, Зеро, Тріксі, Ньютон Міс Макбет — Позбавте мене моїх повноважень
3 «The Sleeper Agent» Агент Сонько 10 січня, 2018 Ньютон Міс Макбет — Ви не спите!? Ми не спимо!!!
4 «The Robot Rabbit Group» Кролики — роботи 8 січня, 2018 Він, Тріксі, Ньютон Міс Макбет — Система кролебачення
5 «Saving Agent Newton» Врятувати агента Ньютона 2 січня, 2018 Ньютон Міс Макбет — Бідна, Бідна Сейді
6 «Mice and Kids» Миші і діти 9 січня, 2018 Тріксі Міс Макбет і Він — Хлопче, питаю я
7 «Voodoo Shampoo» Вуду шампунь 7 січня, 2018 Він, Зеро Міс Макбет — Всі стали зомбі, все загуло
8 «The Outcast» Вигнанка 12 січня, 2018 Зеро Міс Макбет — Зеро!
9 «Burt the Brute» Грубіян Берт 1 січня, 2018 Він Міс Макбет — Гіпер спідні
10 «The New Student» Нова учениця 11 січня, 2018 Тріксі Міс Макбет — Привітайся з Мадам С
11 «The Truth, The Whole Truth» Правда й тільки правда 13 січня, 2018 Він Міс Макбет — Скажи, та не бреши, ти з шкільних розбишак
12 «A Strict Diet» Сувора дієта 15 січня, 2018 Ньютон Міс Макбет, Ньютон — Їжа
13 «Pinkertomb» Склеп пінкертон 17 січня, 2018 Він, Зеро, Тріксі, Ньютон Міс Макбет — Страшно вам тепер
14 «Patient Zero» Пацієнтка Зеро 16 січня, 2018 Зеро Міс Макбет — Машина скаже, що у тебе грип
15 «Lovestruck Stinkbomb» Любовні бомби 5 січня, 2018 Зеро, Він Міс Макбет. Містер Сопер — Вас слухатися будемо все життя
16 «Ego Ergo» Велике его 20 січня, 2018 Зеро, Тріксі Міс Макбет — Вам не рівня розбишаки пустуни
17 «Donkey Tales» Ослячі казки 22 січня, 2018 Він, Зеро, Тріксі, Ньютон Міс Макбет — Став віслюком, бідний буратіно
18 «Mission: Forgotten?» Чи існують розбишаки? 19 січня, 2018 Ньютон Міс Макбет — Позбудуся я цих шибайголів
19 «The Queen's Game» Хід Королевою 6 січня, 2018 Тріксі Міс Макбет — Брехню обожнюю я
20 «Santa Claws» Санта Клац 23 січня, 2018 Він, Зеро Міс Макбет, Біллі Боб та Містер Сопер — Різдво
21 «Macbeth Feels the Sting» Укуси Міс Макбет 24 січня, 2018 Тріксі Міс Макбет, Міс Френк — Доброта псує мені життя
22 «What's Up, Doc?» Що зі мною, док? 14 січня, 2018 Він, Зеро Міс Макбет і Містер Сопер — Хей, Макбет, але чому?
23 «Back to the Past» Назад у минуле 18 січня, 2018 Він Міс Макбет — Подорожі в часі, це так кльово
24 «Ghost of Pinkerton» Привид Пінкертону 21 січня, 2018 Він, Зеро, Тріксі, Ньютон Міс Макбет — Ви, малі занози, скоро будете лити сльози
25 «Round Up the Usual Suspects» Незвичайні підозрювані 25 січня, 2018 Зеро Міс Макбет — Я відчую перемоги смак
26 «Investigation at Pinkerton» Розслідування у Пінкертоні 26 січня, 2018 Він, Зеро, Тріксі, Ньютон Міс Макбет (Валентина Бегонія) — Ромашки для подруги Крільчихи

У Віна 14 епізодів.

У Зеро 13 епізодів.

У Тріксі 11 епізодів.

У Ньютона 10 епізодів.