Шаблон:Nothanks tr

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Порушення авторських прав у статті [[{{{pg}}}]][ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю [[{{{pg}}}]], але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і є дослівним перекладом таких джерел: {{{url}}}. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю [[{{{pg}}}]].

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал із зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви — автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному вебсайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «This article is licensed under the Creative Commons Attribution/Share-Alike license» (чи варіацію на відповідній мові сайту), після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті [[{{{pg}}}]], і вона буде відновлена.
  • Ви також можете перекласти зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом.

Якщо ви робили переклад зі статті з іншого мовного розділу Вікіпедії, будь ласка, додайте на [[Обговорення:{{{pg}}}|сторінку обговорення статті]] шаблон:перекладена стаття.