Boom Beach

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Boom Beach
Розробник Supercell
Видавець Supercell
Дистриб'ютор App Store і Google Play
Жанр(и) Стратегія
Платформа iOS і Android
Дата випуску
Режим гри багатокористувацька гра
Вік. обмеження 7+
Технічні деталі
Носій цифрова дистрибуція і цифрове завантаження[d]
Попередня гра Clash of Clans
Наступна гра Clash Royale
Офіційний сайт(англ.)

Boom Beach — онлайн-стратегія в реальному часі для платформ iOS і Android, розроблена компанією Supercell. Реліз гри відбувся в Канаді 11 листопада 2013 року[1], а у всьому світі 26 березня 2014[2].

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Сюжет[ред. | ред. код]

Сюжет гри розгортається в тропічному архіпелазі. Основними локаціями є «База гравця», «Архіпелаг» і карта мультиплеєра. Геймплей поєднує в собі економічний і військовий розвиток своєї бази, напади на бази інших гравців (як реальних, так і створених розробниками й самими гравцями), розташованих на архіпелазі, а також можливість атакувати дуже складні бази в режимі мультиплеєра на одній карті. У сюжеті гри присутні антагоністи: лейтенант Хаммерман, Доктор Ті (скорочення від «Терор») і полковниці Ґірхарт (жіночої статі).

Опергрупа[ред. | ред. код]

У грі гравець має можливість створити свою опергрупу або вступити в існуючу. Головне завдання опергрупи — збір інтелу, за який можна починати операції. Чим складніша операція, тим більше очок можна заробити для опергрупи.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Brown, Mark. Boom Beach is Clash of Clans maker Supercell's Clash of Clans clone. www.pocketgamer.com (англ.). Архів оригіналу за 13 липня 2020. Процитовано 12 березня 2019.
  2. Boom Beach | Tips and Strategies. PlayBoomBeach (англ.). Архів оригіналу за 8 лютого 2019. Процитовано 12 березня 2019.