Goliath Artists

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Goliath Artists
Тип бізнес і лейбл звукозапису
Галузь d
Спеціалізація Музичний менеджмент
Засновано 1998
Засновник(и) Пол Розенберг
Штаб-квартира Нью-Йорк, США США
goliath-management.com

Goliath Artists — американська компанія з музичного менеджменту. Наприкінці 1995 репер Proof познайомив Пола Розенберга зі своїм другом Емінемом. Переїхавши до Нью-Йорка, щоб скласти екзамен для вступу до колегії адвокатів і знайти роботу, він отримав від виконавця касету, матеріал з котрої невдовзі увійшов до The Slim Shady EP.

Після підписання Емінемом контракту з Aftermath Entertainment та Interscope Records, поки той записував The Slim Shady LP, Розенберг заснував свою компанію Goliath Artists.[1] У 2012 до неї приєднався репер Екшн Бронсон, а у 2013 — Денні Браун.[2] 21 лютого 2020 року стало відомо, що Пол Розенберг йде з Def Jam Recordings з посади голови та генерального директора, щоб зосередитися на управлінні Shady Records, Goliath Artists та своїм новим підприємством Goliath Records[3]. Наступного року він оголосив про підписання першого контракту з репером з Індіани Вінсом Ешем та випустив делюкс-версію альбому VITO на лейблі Interscope.[4]

Артисти[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 13 січня 2013. Процитовано 17 лютого 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 16 лютого 2013. Процитовано 17 лютого 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. Aswad, Jem (21 лютого 2020). Paul Rosenberg Stepping Down as Head of Def Jam. Variety (амер.). Процитовано 22 листопада 2023.
  4. https://hiphopdx.com, HipHopDX- (17 квітня 2021). Indiana Rapper Vince Ash Signs To Eminem’s Manager’s Label Goliath Records. HipHopDX (англ.). Процитовано 22 листопада 2023.