PressHeartToContinue

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
PressHeartToContinue та Dodger
Особиста інформація
Ім'я при народженні Брук Лі Торн
Народився 6 серпня 1987(19870806)
Молалла (Орегон), штату Орегон, США
Діяльність відеоблогерка, ютуберка, летсплека, актерка, співачка
YouTube
Роки активності 2010 — наш час
Підписників 740 000
(13.03.2023)
Усього переглядів 117 109 680
(13.03.2023)
Мова англійська

Брук Лі Торн (англ. Brooke Leigh Thorne 6 серпня 1987(19870806) [35 років]), більш відома в Інтернеті як «PressHeartToContinue» або «Dodger» — американська відеоґеймерка, колишня відеоблогерка та летсплеєрка (англ. Let's Player), яка щотижня знімає відео новини про ігри та летсплеї. Вона виросла на фермі в Орегоні. Прізвисько «Доджер» (англ. Dodger) походить від мюзиклу «Олівер»[en]. Її кар'єра почалася на каналі під назвою "Tw33k5", в якому вона створила єдине відео під назвою "OMG HUSKY!! U R TEH BOMBZORS", яке зняла у відповідь своєму другові «HuskyStarcraft».

Зараз є власницею двох каналів, свого основного каналу «PressHeartToContinue» та каналу відеоблогів «DexterityBonus». Вона також була постійною ведучою багатьох шоу на каналі «Polaris», таких як «The Daily Byte», «Sort This!», «The Co-optional podcast» і «Friend Zone». Після того, як покинула «Polaris», «Доджер» відмовилася від своїх обов'язків ведучої та продовжує бути лише учасницею «The Co-Optional Podcast».

Брук є однією із чотирьох стандартних учасників щотижневого манґа-подкасту, відомого як «Mangapod Book Club», у якому вона, «HappiLeeErin» (Ерін), «LouTalksAnime» (Лу) і «YokuramaGameTalk» (Йокурама), збираються разом щотижня та, всі або деякі з них, разом обговорюють манґу, у прямому ефірі, після чого відео публікується на каналі Ерін. У 2015 році її вибором на день народження був Наруто.

Головний канал[ред. | ред. код]

Її основний канал використовується для «Gaming Newz», який вона завантажує щонеділі. Вона також грає в різноманітні ігри, зокрема симулятори побачень, як-от «Hatoful Boyfriend», і минулі потоки ігор, як-от Dark Souls II, які «Доджер» завантажує протягом тижня. Щоп'ятниці вона чергує завантаження Welcome to the Fandom (укр. «Ласкаво просимо до Фендому»), де вона обговорює певний медіафайл і фандом. У неї також є серія під назвою «1-Cup», у якій вона грає в одну гру протягом однієї сесії.

Маючи понад 900 000 підписників на YouTube, вона займає друге місце за кількістю підписок як аніме-ютубер у світі, після каналу «Misty Chronexia», який має понад 1 мільйон підписників. Вона співпрацювала з ютубером з найбільшою кількістю підписок «PewDiePie».

Другорядний канал[ред. | ред. код]

Побічний канал «Доджер», DexterityBonus, також відомий як Dexbonus, використовувався для її щоденного відеоблоґ-шоу «Coffeh Time» (укр. «Час кави»), у якому вона зазвичай пила каву (або інші напої, такі як чай і вода, а також Mountain Dew і кореневе пиво в особливих випадках) та розповідала про свій день. Час від часу до неї приєднувалися її друзі, та завантажували запитання, де вона відповідала на три запитання, пов'язані з роботою, три особисті питання та три безглузді й випадкові запитання, надіслані їй через Twitter.

Серія «Coffeh Time» була зупинена на кілька місяців у 2015 році, а протягом 2016 року «Доджер» припинила щоденні відеоблоги. Хоча у 2017 році було завантажено ще кілька епізодів «Coffeh Time», канал здебільшого використовувався як архів/репозиторій для всіх невідредагованих VOD її потоків на Twitch.

Подкасти[ред. | ред. код]

MangaPod Book Club[ред. | ред. код]

«Доджер» була одним із засновників подкасту для обговорення манґи, відомого як «MangaPod Book Club», разом із «FightingforNippon», «HappiLeeErin» і «YokuramaGameTalk», і досі є одним зі стандартних учасників подкасту.

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]