Вікіпедія:Видалені статті/попередня дискусія (17.03.2005—20.03.2005)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Вікіпедія:Видалені статті/АвтоАрхів
Обговорення: Вікіпедія:Видалені статті

попередня дискусія[ред. код]

beware! Ilya 20:01, 17 Бер 2005 (UTC)

  • Дійсно складне питання.

Якщо Вікіпедія претендує на першоджерельність, то ця стаття повинна бути. Але як визначати саморекламу від дійсно енциклопедичної статті? Мабуть, це можна робити, коли дописувач власне може обґрунтувати внесення якоїсь (наприклад, цієї) статті. Якщо не може - видаляти. --inetd 01:51, 18 Бер 2005 (UTC)

Гадаю, це статтю потрібно видалити до того часу, доки цей вундеркінд не відзначиться чимось суттєвішим :-)
Моя думка - видаляти не треба. Краще зробити якийсь шаблон попередження про можливу саморекламу за аналогією, скажімо, з Шаблон:NPOV та встановити на початку статті. Dmitry Kazany 17:33, 18 Бер 2005 (UTC)
І до чого призведе встановлення шаблону? ;) Реклама вона завджи реклама. І враховуючи конкретні обставини саме цієї статті, мені здається її потрібно видаляти... --inetd 17:43, 18 Бер 2005 (UTC)
  • Видаляти в жодному разі не треба! Це - цілком реальна людина, видатна, як на мене. Сподіваюсь, він потрапить до того відсотка геніальних дітей, які в дорослому віці зможуть успішно соціалізуватись та зробити щось видатне у вибраній галузі. А здорова самореклама нікому не завадить, було б що саморекламувати. (Див. http://www.vechirka.kiev.ua/index.php?np=17&cy=2004&cm=04 та http://edu.kiev.ua/press/rubez/sch_ext.htm ) Maksym Ye. 18:41, 18 Бер 2005 (UTC)

Просто його реклама трохи нездорова. :) Написання статей про себе, заклик на університетському форумі підтримати, потім ці люди пишуть довжелезні пости, де розказують, що горді за свою державу, що в ній є такі люди, кажуть, що він відомий в усіх куточках України, заспамлюють користувачів із закликом підтримати статтю, роблять зневажливі заяви про українську вікіпедію, оскільки вона не сприяє їм у відстоюванні статті Ilya 22:02, 18 Бер 2005 (UTC)

Ну тоді я пропоную перейменувати цю загальноенциклопедичну сторінку в сторінку користувача "Іван Черевко". Dmitry Kazany 22:57, 18 Бер 2005 (UTC)
А мене, чесно кажучи, обставини появи статті не надто обходять. Пам’ятаю широку кампанію про Kyiv - Kiev на формумах, з закликом наполягти на патріотичному написанні в англійській частині. Ну, припустимо особливості автора. Заклик на університетському форумі теж пояснити можна. (Там його знають і можуть наблизити статю до більшої реалістичності.) Можна спробувати переформулювати в нейтральному стилі; наприклад, дописати, що стаття написана самим Іванком. Не думаю, що ця стаття надто обтяжить розділ "Персоналії Че". Мене набагато більше турбує поява статей Плачинди, а от ще якась Вікіпедія:Кундаліні... Якщо додаткові персоналії ніяк не погіршать вікіпедію, то такі релігійні статті її просто дискредитують. Maksym Ye. 05:24, 19 Бер 2005 (UTC)
Я також не бачу нічого крамольного в цій статті. Та й Кундаліні має право на життя (див. en:Kundalini) --Gutsul 15:52, 20 Бер 2005 (UTC)