Вікіпедія:Вікізустрічі/13

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Звіт про тринадцяту (2-у львівську) вікізустріч[ред. код]

Як це відбувалося[ред. код]

Презентація для молоді[ред. код]
Власне Вікізустріч[ред. код]

Взяли участь

  1. Albedo
  2. AS
  3. Boduni
  4. Friend
  5. Helgi
  6. Mudry
  7. Tomahiv
  8. Yarko
  9. Yuriy Hvozdovych
  10. Володимир Ф
  11. Павло Шевело
  12. Незареєстрований користувач, який дописує з ІР-адреси (сказав з якої, можна уточнити), назвався Маркіяном. Користувачі радили йому зареєструватися.

Розпочалась приблизно о 16:20 у Паркетній залі Палацу молоді на Погулянці. Попри досить значний рівень акустичного поля від пластунських заходів, «ВІКІнгам» вдалося поспілкуватись у тісному колі (буквально) в кутку зали, при вікні. Обговорювані теми: Павло Шевело ознайомив присутніх з мультинаціональним проектом «Географія України» і запропонував долучитися; Helgi висунув ідею про створення неприбуткової громадської організації «Українська Вікіпедія», яку було обговорено, але остаточного рішення не прийнято; між Павлом Шевелом та Albedo виникла жвава дискусія щодо адміністрування Вікіпедії.
Десь о 17:30 вікізустріч довелося перенести в менш галасливе місце і група «ВІКІнгів» у складі Albedo, AS, Володимира Ф, Friend, Helgi, Павла Шевела перемістилася до вже відомої кавярні на вул. Дудаєва, де за горнятком чаю/кави і продовжили вікізустріч до 20:30. Коло обговорюваних тем стало ще ширше, а саме:

  • «Вікіпедієзнавство»
  • Статевий дисбаланс у Вікіпедії
  • Оптимізація роботи і покращення якості Вікіпедії (пошук стандарту якості статті)
  • Рекламна кампанія, промоційні заходи та інші «методи просування на ринок», задля збільшення кількості активних користувачів.