Вікіпедія:Проєкт:Львів/Поради

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Львівські списки

Списки допомагають визначити поле діяльності та організувати розподіл робіт. Категорія характеризує тількі наявнісь готових статей або стабів, а списки — поле діяльності та рівень освоєння тематики.

Джерела інформації для статей

Йдеться про друковані та інтернет-джерела, які можна і варто використовувати для підготовки статей. Вживання копіпейстових засобів не найкращій спосіб поповнення вікіпедії. Використовуючи дані іншомовних вікіпедій (особливо з застосуванням автоперекладів) звертайте увагу на зміст, того що перекладаєте. Досить часто тексти іншомовних авторів мають упереджений і необ'єктивний характер.

Джерела ілюстрацій

Шукаємо і додаємо до списку джерела ілюстрацій з вільними ліцензіями, а також робимо запити з проханням допомогти у пошуці потрібних ілюстрацій.

Вимоги до добрих статтей про Львів

Крім загальноприйнятих вимог до добрих статей, потрібні уточнюючі вимоги з урахуванням львівської специфіки, а саме: ілюстрованість (бо є чим похвалитися), неупередженість (не всі однаково сприймають ті чи інші події, тому треба вміти чітко обгрунтувати позицію, що висвітлюється і дати чіткі посилання) та нове інформаційне наповнення (йдеться про нові дані та про сучасне розуміння і розкриття теми).