Вікіпедія:Huggle/Довідка/Інтерфейс/Меню/Система

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Клавіша Команда меню Пояснення
Ctrl+P Options… Відкрити вікно налаштувань.
Reconnect IRC feed Перепідключитися до IRC-каналу, з якого береться список нових редагувань. (Іноді з’єднання з IRC-каналами зависає і від них перестає надходити інформація.)
Alt+M My talk page Показати в Huggle останнє редагування Вашої сторінки обговорення. Може бути корисно, аби швидко переглянути нові повідомлення. Відрізняється від команди з такою ж назвою в меню Go to | Перейти тим, що та команда показує усю сторінку обговорення, а дана команда — лише останнє редагування Вашої сторінки обговорення.
Esc Abort Скасувати виконання останньої заданої програмі дії. Перед виконанням відкоту, редагуванням сторінки користувача, проставлянням шаблону тощо програма чекає кілька секунд (цей час також використовується на виконання запитів). Тому, якщо Ви помилилися, у Вас є час швидко скасувати виконання команди просто натиснувши Esc. Упевніться, що повідомлення про небажане редагування все ж не з’явилося згодом на панелі Ваших останніх редагувань.
Change Provider Змінити постачальника списку нових редагувань. Наразі доступно три варіанти:
Stop provider / Resume provider Припинити / Відновити постачання нових редагувань.
Send mass message Масова розсилка повідомлень користувачам.
Mass Action Виконання масових дій із внеском певного користувача. Наразі не працює, знаходиться в розробці. За задумом надає змогу завантажити історію останніх редагувань довільного користувача, вибрати серед них потрібні та відкотити чи вилучити їх.
Exit Вихід із програми. Huggle зберігає користувацькі налаштування локально та на підсторінках wiki у особистому просторі, оновлює білий список здобутими даними та вимикається. Хоча спеціальної комбінації клавіш немає, стандартне поєднання Alt+F4 цілком працює.

Масова розсилка повідомлень[ред. код]

Коли ви оберете пункт меню Send mass message, з’явиться віконце Mailer. З цього віконця можна запустити масову розсилку повідомлень для користувачів. Повідомлення набираються вручну. Відправлення працює нормально, проте віконце може зависати, додаючи в кінці списку завдання з неіснуючим користувачем, котрому програма буде марно намагатися залишити повідомлення. В такому разі просто закрийте це віконце, коли усі повідомлення буде доставлено (за цим можна слідкувати на панелі Ваших останніх редагувань).

Поле Пояснення
List of users (separated with coma) Список користувачів, котрим ви хочете відправити повідомлення. Імена облікових записів розділяються комою, після коми пробіл краще не ставити — хоча програма і відправить повідомлення потрібному користувачеві, проте може дещо спотворити його нікнейм. Неправильно: Yakiv Gluck, Bot Gluck. Правильно: Yakiv Gluck,Bot Gluck.
Summary Короткий опис редагування
Message (will not be autosigned, use ~~~~) hint: $target_user Тут є два поля. Перше, невеличке, це заголовок повідомлення. А те що більше — власне сам текст повідомлення. В тексті можете, як зазвичай, користуватися вікірозміткою. Не забудьте в кінці підписатися за допомогою --~~~~. Якщо в текст потрібно вставити ім’я конкретного користувача, котрому надсилається повідомлення, — послуговуйтеся виразом $target_user; замість нього програма підставить назву облікового запису (замість пробілів щоправда в імені будуть знаки підкреслення, проте це не так страшно).

Див. також[ред. код]