Користувачка:Оріяна/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Дякую, пане Олеже, за внесені виправлення і взагалі — за науку! Нічого не розумію У СТВОРЕННІ СТАТЕЙ, знаю лише, ЯК ПОВИННО бути. Тобто мала намір виправляти помилки у чужих статтях, бо ними Вікіпедія кишить! Не знаю також, як помістити фото, як активувати те чи інше слово. Якщо терпітимете мене, то, можливо, вправляючись, дещо навчуся. З Вашою допомогою, звісно. Дякую Вам! Мій НОВИЙ емейл: lubavka3@ukr.net

Заувага

[ред. | ред. код]

Пані Оріяно, ця сторінка призначена суто для Ваших вправ. Ото ж і вправляйтеся. Робіть усе, що до вподоби. Завжди можете стерти геть усе написане. Тут практикуйтеся й виробляйте все, що на думку спаде. Вдалі речі лишайте, невдалі — викидайте. Це ж бо Ваше — розумієте? А для листування служать зовсім інші речі: сторінки «Обговорення користувача» — Ваша і моя. На них і будемо спілкуватися. Сміло заходьте на мою сторінку й пишіть усе, що до серця прикипіло. Я завжди готовий допомогти. Ось глядіть — поміщаю шаблон, який Вам, на мою думку, підходить:

uk Українська мова для цієї користувачки є рідною.

Але він піде не на чернетку, а на «Сторінку користувача» — ВАШУ. Годиться? Нумо ж оформляти потрібні (справді) речі. Олег-літредобг. 04:33, 7 лютого 2014 (UTC)