Користувачка:Oksana0622

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
== Молодіжна субкультура 2059 ==

Кожному з нас доводилося йти вулицею, їхати в транспорті або просто дивитись телевізор і бачити людей, які у чомусь не схожі на інших. У когось на голові ірокез, хтось увесь у металі, а хтось у чорній шкірі мчить повз вас на мотоциклі. Найчастіше це і є виразники сучасних субкультур. Представники різноманітних субкультур намагаються показати свою індивідуальність, сказати сірій масі: “Я – особистість”. Неформалів у нас чомусь не люблять, не розуміють (і навіть не намагаються зрозуміти) і часто побоюються. Вони відверто ігнорують суспільну думку і живуть за власними правилами. На відміну від загальної думки, у більшості неформалів рівень інтелекту вище середнього, вони зазвичай багато читають, добре розуміються на музиці, і серед них чимало творчих людей.

Все більше підлітків кожного дня у всіх країнах світу приймають ту чи іншу субкультуру Тому необхідно знати про це imagesкультурне явище, розуміти його та бути готовим зустрітися з представниками у реальному житті.

Сучасна наука виводить навіть певну класифікацію молодіжних субкультур. В короткому викладі їхня типологія виглядає так: