Користувачка:YD~ukwiki

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Кендіс Аккола (англ. Candice Accola; нар. 13 травня 1987, Х'юстон, Техас, США) - американська акторка, співачка і активіст ЛГБТ руху. Відома по ролі Керолайн Форбс із телесеріалу «Щоденники вампіра» (2009).

Біографія

Кендіс Аккола виросла в Еджвуді (штат Нью-Мексико, США). Її батько Кевін Аккола - кардіо-хірург, а мати Керолайн Аккола - домогосподарка, в минулому - інженер-еколог. ЇЇ батьки є активними членами місцевої Республіканської політичної партії. У Кендіс є молодший брат, Крі Аккола.

Кар'єра

Кендіс відвідувала школу Lake Highland Preparatory School, де грала Daisy Mae у шкільній постановці Li’l Abner, проте вона тоді більше зосереджувалась на музиці, ніж на акторській майстерності. В восьмирічному віці Аккола створила дівочу групу Girl Zone, з якою виступала на вечорах будинків для людей похилого віку та святкових концертах.


ЇЇ талант був помічений у підлітковому віці, коли Кендіс заключила контракт з агентом з Каліфорнії у віці 16 років.Тоді вона переїхала до Лос-Анджелеса. Півроку потому вона випустила демо-диск під назвою «It’s Always the Innocent Ones» . У 2005 році дівчина закінчила школу.

http://www.orlandomagazine.com/Orlando-Magazine/March-2010/Our-Town/


У 2008 році Кендіс випустила свій перший музичний альбом під тією ж назвою, який нараховував 12 треків. У цьому ж році як бек-вокалістка вона вирушила у концертний тур «Ханна Монтана / Майлі Сайрус: Краще з обох світів». Також цього року увійшла до Топ-10 популярної музики 25 щорічного опитування читачів «Burrn!», найбільш продаваного музичного журналу Японії.

Аккола зіграла роль у своєму першому фільмі «Pirate Camp» в 2007 році. Її запросили в популярні телесеріали «Як я зустрів вашу маму», «Надприродне» та «Університет». Вона також з'явилася у фільмах: «On the Doll», «X’s & O’s», «Джуно» та ін Але справжню популярність їй приніс багатообіцяючий молодіжний серіал 2009 року «Щоденники вампіра», де вона виконала роль людини, а пізніше вампіра Керолайн Форбс. У порівнянні з минулими роботами «Щоденники вампіра» потребували від актриси повної самовіддачі, оскільки її героїня мала з’являтись у кожному епізоді серіалу.


Разом з колегою по серіалу «Щоденники вампіра» Яном Сомерхолдером вона є активісткою руху ЛГБТ, бореться за запобігання самогубств серед молоді ЛГБТ.

Навесні 2010 року Кендіс стала активісткою благодійної організації Turn the Corner, присвяченої інформуванню громадськості про хворобу Лайма. Після відновлення спілкування з другом дитинства хронічно хворим на це захворювання, Аккола провела багато часу за навчанням інших про симптоми, лікування та проблеми, пов’язані з цією хворобою. http://www.cwtv.com/shows/the-vampire-diaries/cast/candice-accola Аккола є запрошеною зіркою у серіалі Drop Dead Diva у ролі Джесіки з поп-групи Confetti.


Приватне життя

22 серпня 2009 Кендіс була заарештована разом з Кайлою Юелл, Ніною Добрев, Сарою Каннінг і Тайлером Шилдсом в Джорджії за порушення громадського порядку. Проте незабаром звинувачення були зняті

На даний момент мешкає в Атланті, штат Джорджія, де проходять зйомки серіалу «Щоденники вампіра».

Аккола поки не знайшла другу половинку, тож весь вільний час присвячує роботі. http://candice-fan.com/bio.php


Цікаві факти

Зріст: 1.71 м Знак зодіаку: тілець Колір волосся: натуральна блондинка Тату: 2 (на нозі – зірка, на руці – пташка) Якби Аккола не вибрала творчу стезю актриси і співачки, вона б стала психотерапевтом. Ім'я «Кендіс» в перекладі означає «Білий Вогонь». Ім'я чудово гармонує із зовнішністю Акколи - її розкішні світле волосся дуже схожі на спалахи білого вогню.

http://www.vampirediaries.su/candice-accola.html

Фільмографія

Рік Назва Роль Примітки 2007 Pirate Camp Анналіза / Toм Як я зустрів твою мамуr Емі Епізод "Something Borrowed"

Джуно Аманда На ляльці Мелоді Формула S. E. X. A. Подруга Гвен 2008 Мертвячка Джоанна Концертний тур Ханни Монтани і Майлі Сайрус: Краще з обох світів Бек-вокалістка 2009 Надприроднє Аманда Геркелінг Епізод:"After School Special" Університет Еліс Епізод: "Isn't It Bro-mantic?" Ханна Мннтана Бек-вокалістка

Правда про ангелів Кеітін Стоун

2009–present Щоденники вампіра Керолайн Форбс Основний склад 2010 Drop Dead Diva Джесіка Епізод: "Begin Again" 2011 Королівський престол Софія Головна роль

Посилання

Twitter Кендіс Акмоли http://twitter.com/#!/CandiceAccola

Кендіс Аккола на IMDB http://www.imdb.com/name/nm2127038/