Користувач:БИМарія

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Гель-лак - покриття для нігтів, що сполучає властивості манікюрних лаків і гелів. Гель-лак - це той самий продукт, який увібрав в себе всі найкращі властивості лаку (блиск, різноманітність кольорів, простоту нанесення) і гелю (стійкість, відсутність запаху). До складу його входять речовини, які забезпечують хороше зчеплення покриття з пластиною нігтя. І тут дуже важливо дотримуватися технологію нанесення покриття. Тільки ця умова дає гарантію, що ніготь буде захищений від пошкодження.

Поступово ринок прийшов до того, що за останні 2 роки новий продукт з'явився в салонах краси. За ці минулі 10-12 років було проведено багато випробувань для виявлення ідеальної формули гель-лаку. В останні роки практично всі провідні виробники випустили цей чудовий продукт.

І важливо пам'ятати, що ходити з покриттям більше 14 днів не можна, навіть якщо нігті виглядають прекрасно після закінчення цього терміну, тому що посилюється зчеплення між нігтем і покриттям і для зняття покриття потрібні більш агресивні дії.

Технологія  розрахована те, що нігті будуть виглядати бездоганно протягом 14 днів.

У будь-якому випадку для збереження здорового нігтя, після 3-4 процедур покриття гелем-лаком, треба дати нігтям «відпочити». Рекомендується в ці перерви наносити на нігті тільки базове покриття за типом нігтя, потім лак, потім фініш. Хоча час нанесення гель-лаку без манікюру приблизно 40 хвилин. Кожен шар покриття сушиться в спеціальній лампі 1-2 хвилини.