Користувач:Войник Юрій

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Войник Юрій Миколайович у своїй повсякденній педагогічній роботі приділяє багато уваги впровадженню нових, передових форм та методів навчання, які в основу навчально-виховних процесів ставлять діяльність учня, спрямовують його пізнавальну активність та самостійність, розвивають, мислення, надають широкі можливості для інтелектуального та морального розвитку.

У своїй роботі викладач спецпредметів Войник Ю.М. орієнтується на всебічний розвиток особистості учня, навчання продуктивних методів роботи. Для цього він використовує диференційований підхід до навчання учнів, проводить заняття з використанням нових інформаційно-комунікаційних технологій. Войник Ю.М. постійно використовує на заняттях матеріали новинок техніки, як із газет та журналів, так із всесвітньої мережі Internet. У 2006 році пройшов навчання за програмою «Intel. Навчання для майбутнього» і є тренером ліцею з даної програми.

Юрій Миколайович добре володіє навчальним матеріалом доступно пояснює матеріал, спираючись на конкретні приклади. Ефективно використовує на заняттях комп'ютерний та мультимедійний комплекс. Він добре знає конструкцію тракторів та автомобілів, їх вузлів. На кожному занятті проводить закріплення знань по будові, роботі і обслуговуванню вузлів та агрегатів.

Особливу увагу викладач приділяє, також, вихованню учнів. Як класний керівник, постійно проводить активну виховну роботу з учнями та їх батьками, цікавиться життям вихованців не тільки в училищі, а і вдома.

Поряд з тим, Юрію Миколайовичу потрібно звертати увагу на оволодіння основними прийомами методики проведення уроків, написанню та оформленню методичних розробок уроків, більше відвідувати занять досвідчених викладачів, аналізувати побачене.