Користувач:Дідусь Морозко

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Дідусь Морозко — символ Нового Року в Україні.

[ред. | ред. код]
http://didusmorozko.com/
http://didusmorozko.com/
Ви можете замовити листівку від дідуся Морозка

Офіційні сторінки:

http://didusmorozko.com

https://vk.com/didusmorozko

https://www.facebook.com/didusmorozko

https://weua.info/id228164

Український Дідусь Морозко являється новим символом Новорічних празників в Україні і не тільки. В 2014 році українці стали більш свідомим і дружнім народом, тому заслуговують творити свою історію і мати своїх героїв. Дід Морозко в холодні дні і ночі буде провідувати і дарувати радість всім дітям України, а особливо сиротам і тим, чиї батьки залишилися на буремному сході, дітям які найбільше потребують уваги.

Дідусь Морозко є нащадком гетьманів і отаманів Запорізьких козаків, справжніх патріотів земель українських. Морозко є одним із видатних вояків і захисників української свободи, честі і гідності. За його відвагу і витривалість в негоду і люті морози його й прозвали Морозком. Не боявся він ні завірюхи ні хурделиці, і в будь-яку негоду дня і ночі пробирався крізь ліси, поля, ріки і діброви, щоб дістатися до тих хто потребує допомоги. 

  Зараз Дідусь Морозко живе високо в горах Карпатах в своїй хижчині, яку змайстрував сам. Звідти він наглядає за всіма жителями України і слідкує щоб в кожного було все добре. Кому потрібна допомога він завжди приходить на поміч і через внутрішній голос людини дає поради та підбадьорює в тяжкі хвилини.

 Більш за все Морозко любить допомагати дітям, так як вони є нашим майбутнім, те що залишиться після нас. Діти – то є зернята доброти і любові, які неодмінно проростуть і стануть основою могучого українського народу, силу якого ніхто і ніколи не зламає.

  Але не всі діти отримують ту кількість уваги на яку заслуговують. Так вже скалось, що багато діточок є сиротами і безхатченками, батьки яких, тим чи іншим чином, не можуть наділити їх батьківською любов'ю. Тому Морозко таким дітям більш за все приділяє уваги, але і не забуває про інших.

  Дідусь Морозко кожного року дуже ретельно готується до такого свята як Новий Рік. Він складає списки слухняних дітей, збирає подарунки,  готує ласощі та придумує пісні щоб дітям було весело.

  Також Морозко дуже уважно відноситься до бажань які діти пишуть у листах, промовляють у молитвах або обдумують перед тим як лягти спати. Якщо такі бажання є щирими і йдуть від самого серця то Морозко магічною силою предків виконує їх.

  Напередодні новорічних свят Дідусь Морозко дбайливо складає свою новорічну торбину і відправляється у далеку подорож до кожного хлопчика та дівчинки з гостинцями та веселощами, щоб подарувати їм радість і позитивну енергією на весь наступний рік.

 Ось і до Вас скоро навідається Дідусь Морозко.

 Веселих свят!