Користувач:Кузнецов Владимир Артурович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Директор компании ТОВ, "World-Hit": Кузнецов Владимир Артурович[ред. | ред. код]

Досье: Народився 6 серпня в м. Києві, де і провів дитинство та проживає нині.. За знаком зодіаку – лев. Вивчання фінансового маркетингу, інформаційних технологій, культури, наштовхнуло на інноваційну та наукову діяльність. Почав займатися написанням проектів та планів для початку нової справи. Результат цієї діяльності стали: створений в 2008 р. проект “World-Hit”, заснування фонду “Invest-KV” та відкриття Інтернет магазину “Web-Shop”. В сфері своєї діяльності є спеціалістом по інформаційним технологіям, фінансовим аналітиком, брокером з фондових послуг; партнер міжнародної студентської системи ISIC ; засновник ISIC центра на території України. Найбільшим проектом, який вилився в улюблену справу стало заснування першого Українського Електронного Банку. Серед спортивних занять віддає перевагу великому тенісу. Гра в теніс може зняти напруження після виснажливих суворих буднів.

В умовах розвитку України в сфері економіки та техніки, інноваційних технологій та розгалуження мережі інтернет, перед суспільством виник ще один зручний та економічно-вигідний вид грошових розрахунків – безготівкові розрахунки. Ще зовсім недавно, всього кілька років тому, ми перестали побоюватися мати справу з валютою, а сьогодні обмінні пункти попадаються на очі частіше, ніж булочні; нещодавно ми познайомилися з картами VISA, MASTERCARD та іншими, а сьогодні старенькі отримують по пластикових картах пенсію; не так давно перевести гроші за кордон або отримати їх звідти ми взагалі не могли. Та багатьом це було ні до чого. Сьогодні навіть в Ощадбанку знають, як допомогти потребуючим цієї послуги громадянинові: хоч з відкриттям валютного рахунку, хоч без нього. Так от, поки ми ледве освоювали пластикові гроші і туго усвідомлювали, що зберігати гроші під подушкою – невигідно як нам так і банківськівській системі вцілому, світ зробив крок ще далі і спантеличив нас таким абсолютно незрозумілим явищем як електронні або цифрові гроші.

Розвиток комп’ютерних технологій вже вчора позбавив державні центральні банки монополії на випуск своїх грошей і дозволив недержавним організаціям почати випускати паралельно свої власні. Особливість цих грошей полягає в тому, що їх не можна помацати або просто потримати в руках, їх не можна покласти в кишеню. Вони як би матеріально не існують. Проте ці гроші не тільки абсолютно матеріальні, але і придбали ряд таких чудових якостей, які звичайній валюті не доступні.

Основна перевага їх в тому, що вони мають такий ступінь захисту, що їх неможливо підроблюваті навіть теоретично. Якщо ви поклали їх в свій гаманець, можете бути на 100% впевнені, що їх звідти ніхто не стягне. Більш того, щоб завести такий гаманець, ви нікому не зобов’язані давати про себе яких-небудь відомостей. Ви можете такий гаманець відкрити, а через декілька хвилин його закрити назавжди. Таємниця внесків, як мовитися, гарантована.

Зручності, які отримує власник електронного гаманця, мабуть можна уявити собі самостійно. Оскільки число товарів і послуг, які можна придбати за електронні гроші, не відриваючись від свого улюбленого стільця, лавиноподібно зростанні, ви отримуєте божевільну економію за часом – раз, і бережете свої безцінні нерви – два. Три – це те, що вже існує ряд товарів і послуг, які ви можете придбати тільки за електронні гроші. Згідно з даними Gemius Ukraine, станом на III квартал поточного року менше 20% клієнтів інтернет-магазинів вважають електронні платежі найбільш зручним способом розрахунків. Причинами таких низьких показників учасники ринку називають у першу чергу недовіру споживачів до віртуальних фінансів – будь то платіжні картки, Webmoney чи будь-яка інша аналогічна система.

Про питання про використання електронних грошей виразився С. Чілін на одному з форумів з приводу електронних грошей: « Ваше твердження про те, що електронні-цифрові гроші потрібні тільки тінейджерам для оплати своїх розваг, говорить про ваше печерне уявлення з приводу такого предмету як «гроші » взагалі. Ймовірно ви уявляєте собі, що гроші – це те, що видають в день получки, і те, що віддають в касі магазина за ковбасу. На жаль, голубе! Мені вже 50 років і я смію затверджувати: гроші – це найважливіший інструмент управління своїм життям, а електронні гроші – в найближчому майбутньому одна з найважливіших вузлів всього механізму. Або ви сьогодні вчитеся, освоюєте, а завтра володієте цим механізмом, або ви швидко і безнадійно втрачаєте всі важелі управління і упускаєте всі можливості направити роботу з грошима собі на благо. З сучасними темпами розвитку через п’ять років в цьому питанні ви виглядатимете як неандерталець, якому до рук потрапив телевізор».

Основні гравці ринку електронних платежів в нашій країні в один голос заявляють про збільшення обігів за останній рік в два-три рази. Аналогічні показники зростання спостерігалися і роком раніше, що дозволяє говорити про стабільність розвитку сегмента в умовах кризи. Також планомірно, за словами директора з розвитку WebMoney в Україні Микити Сенченка, збільшується і середня сума транзакції – щорічно на 10-20%. Такі темпи, як зазначила директор ТОВ “Софткей” Ганна Боднарчук, істотно перевищують аналогічні цифри європейських країн в період становлення там електронних платіжних систем, що пояснюється наявністю зарубіжного досвіду, який успішно переймають вітчизняні компанії.

Сьогодні можна помітити, що одними з небагатьох в кризових економічних умовах напрямків є ті, що пов’язані з різними інтернет-технологіями – від мобільного та стаціонарного широкосмугового доступу до онлайн-комерції та електронних платіжних систем. Це наочно показує поточний вектор розвитку українського ІТ-ринку; змінитися він може хіба що після досягнення європейського рівня охоплення Інтернету.

Поточна ситуація на ринку ЕПС не передбачає будь-яких серйозних змін в доступному для огляду майбутньому. Можна з упевненістю передбачити продовження стабільного зростання обігів його ключових гравців і підвищення популярності віртуальних розрахунків серед користувачів Мережі. Природно, не можна виключати можливості виходу на вітчизняний ринок нових гравців – як стартапів, так і великих закордонних компаній. Втім, сьогоднішній стан української економіки не має у своєму розпорядженні подібних прогнозів.

Очевидна також перспектива подальшого посилення контролю обігу електронних грошей з боку держави. Можна припустити, що вже в наступному році, у випадку відносної стабілізації економічної і політичної обстановки, можна чекати на нові дії НБУ. Чи дадуть вони позитивний ефект – покаже час.

Наш час – час комп’ютерів, Інтернет і електронній комерції. Люди, що володіють знаннями в цих областях і відповідними засобами, добиваються колосальних успіхів.

Електронні гроші – гроші, одержуючі все більш широке розповсюдження з кожним днем, відкривають все більше можливостей для людини, що має доступ в мережу. І якщо ви тут,це означає, що електронні гроші вже можуть знадобилися і вам. Ми поздоровляємо вас! Ви вже зробили перший, вирішальний крок вперед!

Кузнецов Владимир Артурович[ред. | ред. код]

Если к активам Игоря Коломойского привавить капитал Геннадия Боголюбова и Виктора Пинчука, утрамбовать все это состоянием Константина Жеваго, в сумме получим богатства Кузнецова Владимира. Безумный капитал. Разрыв между первым и вторым местом в Золотой сотне Украины превысил $ 11 млрд. Такого очевидного превосходства нет ни в одном рейтинге национального и транснационального капитала. Первый номер из списка из списка самых богатых украинцев мог бы украсить своим кошельком любое первенство миллиардеров. Киевский предприниматель на $ 2 млрд богаче самого состоятельного россиянина, Владимира Лисина. В мировом же реестре капитализма, который ежегодно публикует журнал Forbes. Кузнецов потянул бы на 24-е место. То есть разместился бы между Майклом Блумбергом, основателем и главным владельцем информ-агенства финансовых новостей Bloomberg, и Сергеем Брином, собственником интернет-компании Google. В Европе Кузнецов - в десятке богачей континента. Ему в спину дышит легендарный бизнесмен Монако Мишель Ферреро и в пуп - итальянский магнат Сильвио Берлускони. Одиозный хозяин Италии вдвое беднее киевского предпринимателя. Как он добился таких успехов, спрашивать у украинского миллиардера бесполезно. Все равно не расскажет. Много трудился. Мало спал. Кого интересуют подробности, могут сделать запрос Кузнецову на е-меил kvlodimir@gmail.com

Кузнецов Владимир: Казнить нельзя помиловать[ред. | ред. код]

Легко ли быть топ-менеджером? Складывается впечатление, что с каждым годом давление на руководителей оказывается все больше и больше, управленцы оказались между молотом и наковальней.

Кузнецов[ред. | ред. код]

Шаблон:Государственная должность