Користувач:Олександр Ліцкевич

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Aleksandr Lytskevych
Олександр Ліцкевич
Олександр Ліцкевич
Сайт luxgroups.ua

Олександр Ліцкевич - рідне місто Киев, Украина. Рік народження 1982, 10 жовтня. На сьогоднішній день, це провідний часовщик LuxGroups, яка є яскравим представником елітних виробів на отечественном рынке. Він зміг задовольнити запити самих престижних і вимогливих клієнтів, надавши їм вибір вишуканих годинникiв, власної збірки, яким немає аналогів у всьому світі[1]. Олександр є одним з наймолодших і затребуваних майстрів сучасності, які використовують свої знання, як мистецтво в світі, де перевага віддається високій якості і вартості[2].

Біографія

[ред. | ред. код]

Народився і виріс у великій і дружній родині, де разом з захопленим годинами хлопчиком було ще 2 брата і сестра. Закінчив Київську Гімназию биотехнологий №177 Соломенского района. Він з самого дитинства виявляв інтерес до годинника, а особливо до їх дрібним деталям. Вперше йому вдалося зібрати свої перші часы ще в початковій школі. Це сталося, коли хлопчик знайшов у шафі кілька неробочих чоловічих наручних годинників, і якимось дивним чином поєднав окремі механізми в одне ціле. У цей день він зрозумів що це і буде його покликанням в житті, оскільки годинник йшли і показував точний час, без найменшої похибки. Саме тоді і було вирішено його доля. Батьки зробили все, щоб хлопець зміг отримати гарну освіту в школі, що і стало підставою, поштовхом при вступі до швейцарський вуз.

Навчання

[ред. | ред. код]

Першою професійну освіту Олександр Ліцкевич отримав в Государственном университете инфраструктуры и технологий в 2005 році. Тут Олександр отримав ази спеціалізованої освіти. Саме завдяки цьому він зміг безперешкодно вчинити в кращу елітну школу далеко за межами своєї країни і домогтися високих результатів знань. Олександр Ліцкевич пройшов профільні курси в елітній швейцарської годинникової школі Ecole d’Horlogerie de Geneve в Женеве (2010-2013). Вона є найстарішою і деталізованої в програмі навчання, що дає можливість випускникам створювати унікальні моделі годин, коригувати наявні схеми і працювати в команді. Але для сертифікації продукції в Швейцарии і отримання Женевського клейма слід пройти спеціальну перевірку. Паралельно отримав другу вищу освіту в Киевском национально торгово-экономическом университете в 2015 році. Також, на протязі 2013-2015 років, складався в команді винахідників, які працювали над великим комерційним замовленням, що і дало йому можливість піднесеться на професійному рівні до фахівця міжнародного класу. Проходив підвищення кваліфікації за програмою навчання WOSTEP. Це найкраща з доступних програм для підготовки годинникарів, італійською, англійською, французькою та німецькою мовами. Центр навчання перебувати в Швейцарії, що дозволило Олександру безперешкодно займатися улюбленою справою і отримувати додаткові знання. Як результат - курси WOSTEP сприяли більш детальному вивченню всіх механізмів і напрацювання нових партнерів, оскільки є некомерційним установою зі світовим ім'ям і закордонними філіями.

Професіоналізм

[ред. | ред. код]

Маючи кілька рівнів спеціалізованої освіти Олександр Ліцкевич є незалежним експертом і оцінювачем, роботи якого були представлені на міжнародних виставках. У 2016 році став призером конкурсу талановитих майстрів, презентувавши унікальний виріб власної збірки[3]. У ньому брали участь понад 40 представників з 3 континентів, а це 9 високорозвинених держав, з сучасною технічною підтримкою своїх представників. Але це не завадило йому лідирувати і показати свій професіоналізм, домігшись високих показників. А вже в 2017 році Олександр Ліцкевич самостійно керував продажем власних винаходів. Його годинник володіють високими технічними показниками, мають оригінальний зовнішній вигляд і особливе почуття стилю. Обрамлення з дорогоцінних каменів або додаткові елементи декору, також є його власною розробкою, що і визначає вартість готового виробу. Незалежність і новий кар'єрний стрибок стався після закінчення в 2019 році Академии Независимых Часовщиков. Вона дала можливість Олександру Ліцкевич стати творцем сучасних модних тенденцій в світі годинникарів[4]. Він стрімко увірвався в цю нішу і зміг завоювати свою публіку, яка любить вишукані вироби і готова платити за них великі гроші. Олександр Ліцкевич є активним учасником всеукраїнських та міжнародних конкурсів серед майстрів годинникової справи[5]. Одним із значущих подій в житті молодого майстра був конкурс «Годинник для президента» в якому він брав активну участь і вийшов у фінал, додатково прорекламувавши своє ім'я і отримавши державну нагороду, за креативність і неординарність ідеї.

Примітки

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]