Користувач:Олексій Вітрук/Олександр Казаков

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Казаков Олександр Сергійович (2 квітня 1980 року, Київ, Українська РСР, СРСР) – український політичний та громадський діяч, підприємець, волонтер, блогер. Депутат Броварської міської ради, заступник голови постійної комісії з питань земельних відносин, екології, архітектури та містобудування. У 2019 керівник проєкту в ГО «Незалежне покоління». У 2020 член Політичної партії "Єдність Олександра Омельченко". Балотування - Київська міська рада 9-го скликання: Українська партія «Єдність» — список №70, округ 3.

Казаков Олександр Сергійович
Народився 2 квітня 1980 року, Київ, Українська РСР, СРСР
Громадянство Україна
Alma mater Київський славістичний університет
У шлюбі з Оксана Казакова
Діти Дмитро
Сайт kazakov.info

Освіта[ред. | ред. код]

У 1997 році вступив до Київського славістичний університет (КСУ). У 2001 році закінчив даний заклад вищої освіти зі ступенем "бакалавр"

Початок політичної діяльності[ред. | ред. код]

У 2020 році став членом політичної партії "Єдність Олександра Омельченко". Балотувався до Київської міської ради 9-го скликання по 3-му округу. Номер за списком - 70.

Теперішні часи[ред. | ред. код]

З 2021 року - депутат Броварської міської ради від партії "Рідний дім" за округом №3. Займає посаду заступника голови постійної комісії з питань земельних відносин, екології, архітектури та містобудування м. Бровари.

Війна в Україні[ред. | ред. код]

Від початку війни займається активною волонтерською діяльністю. Разом з різними благодійними фондами (як приклад - БФ "Лідери змін") допомагає переселенцям, малозабезпеченим верствам населення та українським військовим. Останнім регулярно передає на фронт гуманітарну допомогу та військове обладнання. Активно займається блогерською діяльністю , висвітлюючи останні новини України у соціальних мережах та відеохостингах.

Примітки[ред. | ред. код]

 1. Броварська міська рада інформація про політика
 2. База даних політиків та партій 

Посилання[ред. | ред. код]

Категория:Персоналии по алфавиту