Користувач:Подвысоцкий Георгий Михайлович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Підвисоцький Георгій Михайлович
англ: Podvysotsky Georgy Mikhailovich
Народився 3 травня 2000(2000-05-03) (23 роки)
Москва
Громадянство Україна
Національність Українець, колишній росіянін
Відомий завдяки Автор текстових документів, Копірайтер

Страница не нарушает сообщество Википедии.

Біографія

Підвисоцький Георгій Михайлович - народився 3 травня 2000 року, у Москві. Дитинство минуло, як у всіх звичайних дітей двох тисяч років. У 2007 році – хлопчик пішов до 1 класу. Спочатку було складно влитися у спілкування з новими дітьми. До 13 років він прожив у Москві, але потім, за сімейними обставинами, був змушений переїхати до України. Безсумнівно, в біографії Георгія, ви нічого не знайдете цікавого, оскільки він не брав жодної участі, ні в яких проектах і телепередачах. Хлопчик завжди був скромним і намагався уважно прислухатися до свого оточення. З 4 липня 2013 року – Георгій переїхав на постійне місце проживання в Україну та оселився у місті Первомайськ, Миколаївська область. Де продовжує жити до сьогодні. Відомо, що Георгій – не єдина дитина у сім'ї. У нього є також рідні сестра.

Молодша сестра: Підвисоцька Єлизавета Андріївна - (нар. 4 березня, 2004, Москва, РФ).

Старша сестра: Білозір Ганна Михайлівна - (нар. 14 серпня, 1995, Москва, РФ).

Батьки Георгія так само беруть участь у житті хлопчика: Батько(вітчим): Родькін, Андрій Валерійович (нар. 1969 народження, Москва, РФ). Рідна мама: Підвисоцька, Неля Георгіївна (нар. 1964 року, Кривий Ріг, Україна) 20 серпня 2017 року, Георгій вирішив піти після дев'ятого класу та вступити до місцевого першотравневого технічного училища, де отримав спеціальність "Продавець продовольчих та непродовольчих товарів". У тому ж 2017 році, Георгій зважився в попутному напрямку піти відучитися в спеціальній освітній школі вечірнього зразка, де довчився до 2020 року, у віці 20 років. 25 червня 2019 року, Георгій Підвисоцький через 2 роки навчання в першотравневому училище, отримує цю спеціальність.

18 листопада 2021 року - Георгію випало спробувати себе у редагуванні текстових документів. Але це протривало недовго, оскільки йому повідомили, що він не підходить на цю посаду. Причина полягала в тому, що він не міг правильно донести свої думки читачу, саме тому 6 квітня 2022 року, Георгія було звільнено з даної посади. Редагування відбувалося на російському сайті: Bonica.pro - але даний сайт було заблоковано на території України, а з 2023 року платформа взагалі припинила підтримуватися.

15 жовтня 2023 року Георгій вирішив спробувати себе у сфері "Акаунт-Менеджера", після чого, йому ближче 19:00 часу подзвонили для того, щоб уточнити необхідні фактори та графік початку роботи. Однак, все пішло не за планом: з 25 жовтня Георгія звільнили.

Цікаві факти про Георгія

  1. Багато хто з вас нічого не знає про Георгія, тому що він вважається сором'язливим та ніколи про себе не розкриває свої таємниці. Це дуже розповсюджений фактор.
  2. Не дивлячись на таку проблему, Георгій старається знаходити важливі пояснення в усіх проблемах. Це допомагає прийняти очевидні речі до реальності.
  3. Георгій народився 3 травня 2000 року о 1:12 - рік дракону. Який настане у 2024 року.
  1. Відомо, що Георгій захоплюється відеоіграми. Іноді, бувають виключення.
  2. Він також має свої власні сторінки у соціальних мережах. Там ви можете задавати будь-які запитання.
  3. Георгій також старається іти на компроміси до тих, хто хоче до нього донести інформацію.
  4. В цілому: ви не знаєте жодну інформацію про Георгія в інтернеті. Оскільки він нікому не давав інтерв'ю.

Особисте життя Георгія

Тут також можуть певні обмеження, оскільки Георгій тримає своє особисте життя у таємниці. Відомо, що Георгій не мав довгого досвіду під час спілкування з жінками, тому що, ніхто його не сприймав серйозним чином. Останнім часом він старається взагалі не знайомитися в дівчинами для серйозних стосунків, він старається зберігати тільки дружні стосунки.