Користувач:Сергей Крот/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Автокрот (англ. Avtokrot) - интернет-магазин автозапчастин avtokrot.com.ua

Інтернет-маркет Avtokrot - це команда фахівців в автомобільній галузі. Ми здійснюємо свою діяльність на теренах інтернету не перший рік і тому наш інтернет-маркет добре відомий автовласникам як в Києві так і по всій Україні. Ми відповідально ставимося до своєї роботи, тим самим надаємо для Вас тільки якісні автомобільні запчастини, моторне мастило, автокосметика, автоаксесуари, охолоджуюча рідина, акумулятори, а також двотактне мастило, чотиритактне мастило для різних видів мототехніки, мото акумулятори та багато інших якісних супутніх товарів .

Інтернет-маркет Avtokrot веде активну роботу на ринку Києва і всієї України, в сфері продажів якісних оригінальних запчастин, а також їх сертифікованих замінників. В каталозі інтернет-маркету avtokrot можна знайти і придбати продукцію відомих українських і світових виробників. автомобільне масло Aral, LiquiMoly, Motul, BIPOWER, BP, CASTROL, TOTAL, ELF, ENI (AGIP), EVO, LOTOS, Mobil, BMW, FORD, GM, HONDA, Mazda, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, SHELL, STATOIL , VIPOIL, АГРІНОЛ.

В інтернет-маркеті avtokrot ви можете вибрати і придбати все з пропонованих товарів:

 - Оригінальна масло
   ВMW, FORD, GM, HONDA, MAZDA, Lexus, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA
 - Синтетичне масло
 - Полуінтетіческое масло
 - Мінеральне масло
   LiquiMoly, Aral, Motul, BIPOWER, BP, CASTROL, TOTAL, ELF, ENI (AGIP), EVO, LOTOS, Mobil, SHELL, STATOIL, VIPOIL, АГРІНОЛ
 - Мотомасло
   ELF, EVO, MOBIL, STATOIL, VIPOIL, АГРІНОЛ, LIQUIMOLY, MOTUL, BIPOWER, BP, CASTROL
 - Трансмісійне масло для диференціалів, редукторів
 - Рідина для гідропідсилювача керма ATF, DEXRON III, DEXRON II
 - Масло для автоматичних коробок передач АКПП ATF
 - Масло для механічних коробок передач МКПП ATF
 - Тад-17

Компанія АвтокроТ пропонує своїм клієнтам оригінальну і сертифіковану продукцію автомобільних масел вітчизняних і зарубіжних виробників. У своїй роботі ми націлені на результат і орієнтовані на клієнта, партнера намагаючись робити його бізнес прибутковим і успішним, чітка й оперативна робота наших співробітників дозволяє нам правильно підібрати моторне масло, рідина для автомобіля, акумулятор або автохімію, роблячи при цьому продаж ефективно швидкої, доставку товару здійснюємо на наступний день або в найкоротші терміни, для всіх клієнтів діє гнучка система знижок.