Користувач:Сергій Литвин/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Екопласт Штанцл Україна[ред. | ред. код]

Компанія Екопласт Штанцл Україна була заснована в 2002 році, як компанія business-to-business, що виробляє обладнання з термопластів, є однією з перших в Україні освоїла виробництво установок очищення стічних вод (автономна каналізація), ємностей і басейнів з поліпропілену методом зварювання. За час діяльності були освоєні десятки видів інноваційної продукції. В даний час компанія являє собою розгорнуту інженерно-виробничу компанію, що пропонує своїм замовникам продукцію в наступних сегментах:

1. Обладнання для обробки поверхні: гальваніка, травлення, фарбування.

2. Обладнання для промисловості: ємності, реактори, трубопроводи, вентиляційні системи.

3. Обладнання для зберігання і обробки води: ємності, обладнання для водопідготовки та очищення стічних вод.

Екопласт Штанцл Україна - це стабільна і динамічно розвивається компанія, яка є лідером у виробництві технічних систем з полімерів.

У 2003 році компанія розробила і погодила з усіма дозвільними органами ТУ У 29.2-20236199-001-2003 «Установка для очищення стічних вод «Біолайн» і впровадила його в виробництво.

У 2003-2004 роках у компанії сформувався конструкторський підрозділ. У цей же період компанія впровадила у виробництво та на ринок України нові види продукції:

• Гальванічне устаткування;

• Ємності для питної води та соків;

• Ємності для хімічної промисловості;

• Жировловлювачі;

• Установки для очищення стічних вод від нафтопродуктів.

У 2004 році компанія:

- Створила сервісну бригаду по запуску та обслуговуванню наших установок з очищення стічних вод, що дозволяє у випадку надзвичайної ситуації в найкоротші терміни виїхати на об'єкт і усунути поломку;

- Розробила і впровадила у виробництво ТУ У 25.2-32192932-002-2004 «Ємності для зберігання питної води і харчових продуктів».

У 2005 році компанія розробила і впровадила у виробництво ТУ У 29.2-32192932-003: 2005 «Установки для очищення стічних вод від нафтопродуктів «КОН 5-200».

У 2006 році компанія успішно впровадила на ринок України новий продукт «Повітропроводи з поліпропілену», які добре себе зарекомендували в хімічних виробництвах і лабораторіях. У 2007 році стартував корпоративний веб-ресурс http://www.ekoplast.com.ua

У 2008 році компанія освоїла і випустила на ринок України новий вид продукції, повітроводи вентиляційні пластмасові.

У цьому ж році компанія розробила і впровадила у виробництво ТУ У 25.2-32192932-005: 2008 «Ємності стаціонарні для зберігання агресивних середовищ».

У цьому ж році наша компанія зареєструвала торгову марку БІОЛАЙН®.

У 2009 компанія розробила і впровадила у виробництво ТУ У 25.2-32192932-004: 2009 «Повітроводи вентиляційні пластмасові». У цей період компанія запустила інтернет майданчик http://www.bioline.org.ua.

У 2014 році компанія Екопласт Штанцл Україна почала підготовку до отримання сертифікату «Системи менеджменту якості ISO 9001».

У 2015 році компанія розробила технологію нанесення покриттів «гальваніка» під ключ (проект, обладнання, витратні матеріали, хімія).

У вересні 2015 компанія запустила інтернет магазин http://plastlist.com.ua для професійного просування листових полімерних матеріалів; полімерних труб, фітингів і запірної арматури, технічного текстилю.

У розташуванні копанії потужна виробничо-технічна база (більше 30 одиниць спеціалізованого інструменту і оснащення компанії LEISTER, і більше 100 одиниць професійного ручного інструменту Makita, а також іншого інструменту і оснащення) висококваліфіковані інженери та робітники різних спеціальностей, завдяки яким можливе виконання повного циклу робіт, від проектування до виготовлення і монтажу під ключ.

Компанія Екопласт Штанцл Україна виконує комплексні багатоетапні проекти в інтересах інвесторів, поставляючи і монтуючи технологічні комплекси та інженерні системи.

Компанія Екопласт Штанцл Україна працює з кращими європейськими виробниками полімерних матеріалів:

• IMG BOHEMIA - Чеська Республіка

• ISOKON - Республіка Словенія

• AGRU Kunststofftechnik GmbH – Австрія

• GEHR Kunststoffwerk GmbH - Німеччина

Генерувати і втілювати технічні рішення, виробити і поставити замовнику продукт з кращим співвідношенням ціни і якості - ось формула бізнесу в нашому розумінні. Іноді це називають місією, ми ж просто прагнемо добре робити свою справу.