Користувач:Смольська Анна/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Філіппа Грегорі. Донька творця королів = The Kingmaker's daughter. — Simon & Shuster, 2012-08-16. — 448 с. — (Війна кузенів)

Донька творця королів

[ред. | ред. код]
  • Книга британської письменниці Філіппи Ґреґорі, що входить до серії "Війна Кузенів". В основу сюжету покладено історію життя Анни Невіл, доньки графа Уоріка.


Анотація

[ред. | ред. код]

На початку книги автор знайомить читача з юною донькою найвпливовішого графа тогочасної Англії Уоріка. Амбітний батько бачить одну зі своїх доньок, старшу Ізабеллу або молодшу Анну, королевою Англії. Непомітно й не завжди з власної волі кожна з них втягується в політичні інтриги й у найголовніше - війну за престол. Та чи буде цей шлях настільки казковим та чи виправдають вони сподівання батька ...

Про книгу

[ред. | ред. код]

Авторка на відміну від інших історичних книжок розкриває головну героїню насамперед як жінку. Анні властиві різні емоції: любов, злість, страх та жага помсти. Вона старається йти далі в житті та не втратити себе. Проте наскільки (не)легко буде нести англійську корону на власній голові можна дізнатися лише прочитавши цю книгу самому. В книзі розповідається про життя Анни аж до її смерті.{{Книга Філіппа Грегорі. Донька творця королів = The Kingmaker's daughter. — Simon & Shuster, 2012-08-16. — 448 с. — (Війна кузенів)