Користувач:Супержига

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Рижий — це не колір волосся і навіть не калька з російської, рижий це стан душі, а якщо точніше- відсутність її. Усі ми люди, всі ми маєм душу, «Якщо рижий не має душі, як він тоді живе?»- запитаєте Ви, але таке є цього треба остерігатися!

Почнем з самого початку. Кожна людина на нашій планеті є дитиною Адама і Єви. Саме вони поклали початок усьому людству. Деякі расисти помітять, що вони були «білими». Звідки ж тоді з’явилися «чорні» афроамериканці, «жовті» китайці, червоношкірі та інші? Усе максимально просто і зрозуміло. Колір шкіри, ширина очей, товщина губ- це все гени змінені під дією зовнішніх факторів. А звідки з’явились рижі? Вони побували на Сонці? Рудим кольором Бог нагородив рижих за їх вчинки.

Це відбулося задовго до виникнення Київської Русі, але вже після розпяття Христа. Поки що точного часу ніхто сказати не може, але археологи знаходять кістки рижих, які відносяться до другого - четвертого століття нашої єри. Точного місця також не знайдено, але орієнтовано це відбулося на місці нинішньої Німеччини.

За переказами народу, у селах почали з'являтися люди які поставили під сумнів Божі Заповіді. Почалось все з маленької брехні, далі були крадіжки, а закінчилось вбивствами, розбоєм. Головною рисою цих розбійників було те, що вони ніколи не сповідались, не вважали те, що вони роблять, за гріх. Їм було не соромно за свої вчинки, тому "в колір" вони ніколи не "впадали". За це Бог їз покарав, зробвши їх волосся рудим, а шкіру покрив помаранчевими цяточками, ластовинням. Але головне це те, що Бог забрав у рижих душу, а тіло залишив жити.

Рыжий

Особливі прикмети:

  • Элемент маркированного списка руде волосся( брови, борода, вуса, волосся на спині включно)
  • Элемент маркированного списка ластовиння
  • Элемент маркированного списка немає душі

В американському серіалі "Scrubs" порушено проблему рижих. Одна головних героїнь Еліот Рід на дух не переносить рижих і це не безпідставнно, адже в них немає душі.

ПАМ'ЯТАЙТЕ! Краще з рижими не мати справ. Це не заразно, але треба триматись від них подалі.