Користувач:Українець Планета Земля/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Звідки беруться українські гниди, хохли, малороси та інші нелюди?

Це питання рано чи пізно виникає у кожної розумної людини і потребує обґрунтованої відповіді. Я не знайшов поки що її оприлюднення, а тому вирішив сам дослідити це питання шляхом логічної аналітики, виходячи з особистого досвіду своїх пенсійних років. Тим більше, що багато людей використовують такі слова, а причину масової появи їх носіїв досі не розуміють. У кожної людини є свій рівень освіти і життєвий досвід, що дає їй право відповіді на поставлене запитання та її оприлюднення. Тільки маючи масові дослідження, ми зможемо знайти нормальну, зрозумілу кожному, відповідь на любе питання.

Усім відомо, що формування людських цінностей починається з народження людини і продовжується усе життя у відповідних природних, економічних та соціально-політичних умовах. Але, початок цього процесу береться від сімейних цінностей, сформованих у складних сімейних побутових умовах батьками та родичами дитини.  В свою чергу, старші в родині мають свої побутові та соціально-економічні умови, які прямо впливають на їх головний ресурс і досягнення – вільний час, який треба розумно використати для самоосвіти та навчання і виховання дітей. Забезпечення родини іншими життєвими потребами звичайно є обов’язковим для батьків. Таким чином, доба кожної дорослої людини може бути розподілена приміром так: 8 годин – робота за професією; 2 години – дорога на роботу і до дому; 2 години – прийом їжі; 8 годин – відпочинок (сон); 4 години – начебто вільний час на не виконання питань самоосвіти, навчання і виховання дітей; не вирішення накопичених побутових проблем; не належне виконання інших сімейних завдань повсякденного життя родини.

Кожного робочого дня батьки накопичують обсяг не виконаних завдань і планів, відкладають їх вирішення на два вихідних дні, які з часом переповнюються невідкладними, раніше не виконаними, завданнями і планами. Така побутова повсякденність затягує батьків до нервозного стану в сімейній поведінці, що обов’язково впливає на формування у дітей свого світосприйняття. В цей час проходить формування розумових і фізіологічних здібностей дітей. А якщо батькам не вистачає часу кожного дня для своїх дітей, то вплив на дітей іде від сторонніх, часто не бажаних, осіб різного віку, з різними розумовими і іншими здібностями, з використанням мови навколишнього середовища. Цей процес навмисно створений кримінальною владою заради свого панівного становища.

Чим довше проходить спілкування батьків з малятами в сімейному колі, тим більший вплив батьків на формування особистості дитини, на її сімейне навчання і виховання перед подальшим впливом працівників дитячих садочків, шкіл, вузів та вулиці. І головне, раннє і постійне спілкування з малятами батьків, особливо мами, розвиває не тільки слуховий апарат дитини, а і прискорено формує первинну базу звуків, слів, речень, міміки і жестів, які згодом дитина повторює в своєму подальшому суспільному розвитку.

Головним питанням подальшого розвитку дитини стає досконале вивчення і вільне володіння природньою рідною маминою мовою, розуміння значення кожного слова в природному чи соціальному середовищі. Кожне невідоме слово і незрозуміле його значення гальмує розвиток людини любого віку. При цьому дуже важливо мати пріоритет у вивченні дитиною рідної мови батьків та історії своєї родини, села, міста, країни і світу в доступній для розуміння формі, з широким використанням джерел різного походження і довіри до них суспільства. З роками знання поглиблюються і розширюються, нагадуючи рух вверх по спіралі перевернутого конуса.

Раннє спілкування різномовних дітей в ході їх повсякденного життя сприяє вивченню мов сусідніх народів і здобуттю ними особистої освіти на базі досягнень світової культури і науки. Масове оволодіння людьми мовами сусідніх народів – це головне питання національної безпеки і територіальної цілості країни, бо, чуючи не зрозуміле іноземне бурчання за вашими спинами, ви не здатні зрозуміти: вас хочуть тільки пограбувати, чи потім і убити? Ви цього хочете собі, дітям і внукам? Тоді ви не люди, а недоклітинні, бо не розумієте головного: енергетичне живлення вашого шлунку дарами природи забезпечує вашу тваринну життєдіяльність сьогодні, а уміння розуміти сучасні інформаційні зомбопотоки в оригіналі, правильно їх аналізувати і робити відповідні висновки для своїх подальших дій забезпечує майбутнє вашої родини.

В основі усіх технічних знань лежить уміння людини змалечку бачити і розуміти навколишню природу свого краю, усі явища і процеси, правильно їх описувати маминою мовою, навчатись самому і навчати інших, спираючись на досягнення людства, розвиваючи національну науку і культуру, зберігаючи природне і культурне розмаїття життя нашої маленької красивої планети Земля.

Дуже важливо уміти навчатись мовами признаних світових наукових геніїв і не обмежуватись періодичним, поверхневим, конспективно-тезисним вивченням освітніх програм заради залікових балів. Людина вчиться усе своє життя не тільки в закладах освіти, а і повсякденно, навіть спілкуючись з небажаними особами. Та, на жаль, не усі люди можуть робити правильні висновки на основі інформації, яку отримують в ході своєї життєдіяльності. На моє глибоке переконання, причина такого явища полягає в організації процесу навчання і виховання людей в якості безвольної, малоосвіченої, низькооплачуваної робочої сили, заради панівного становища керівного складу різного рівня в різних областях життєдіяльності людини.

Люба дозована, поверхнева, інформація сприймається на віру мало освіченими особами як істина, причому на усіх рівнях соціального розвитку і становища. Тому зовсім не дивно, що люди досягають керівних посад та наукових звань, виходять на показ в системи масової інформації, хизуючись тим, що зробили – відпиляли тонкий кінець трикутного крила реактивного літака-винищувача, і не розуміють на схилі своїх років, що навіть люба маленька дитинка бачить коливання трави чи гілочки під легеньким подихом вітру і отримує від батьків пояснення цього природного явища.

Не дивна не спроможність “рукамиводітєлєй” зрозуміти, що на великих швидкостях коливання тонких предметів катастрофічне. Дуже дивна поведінка маси людей, що не змогли науково відстояти серед людей своєї професії розуміння значення цього природного явища. І зовсім не дивна спроможність природньо розумної людини з європейською освітою інтуїтивно накреслити профіль крила Бартіні, навчити багатьох людей передовій науково-технологічній професії, навіки прославити своє ім’я серед розумних людей і своїм тяжким життям в умовах партійної комуністичної диктатури довести людству, яке і досі його вклад не оцінило, свою природню правду соціальної справедливості.

Неприродня система управління освітою дала свої результати в усіх економічних і соціально-політичних процесах. Уся природа існує в умовах постійного вибору в ході свого розвитку і тільки зазомбована  доросла людина не ходить на вибори своєї влади, наче ніколи не бачила, як навіть сліпе кошеня обережно пробує молочко перед тим, як ним насолодитись. Як можна довіряти вибір майбутнього для своїх дітей і внуків іншим людям? Як можна обирати на вищі державні керівні посади людей без відповідної освіти і практики? Як можна виставляти в ході війни на передову позицію вище керівництво країни в контрастному чорно-білому одязі – мрію, ідеальну мішень любого снайпера? Є тільки два варіанти: була домовлена зрада національних інтересів або рівень тупого блюдолизства набагато перевершив рівень розуміння перевіряючими особами небезпеки викриття бойової позиції своїх військ і навіть своєї особистої безпеки.

Як можна довіряти людям життя своїх дітей, захисників вашого миру, добра і спокою, якщо вище керівництво країни зі своєю командою здає національні інтереси країни, офіційно обіцяє особистий захист кожного воїна, а на ділі робить усе навпаки, наплювавши на поранених бійців і їх життя, блокуючи не тільки право на самооборону людини, а і право дивитись та бачити усе навколо своєї бойової позиції? Поранення і смерть воїнів на бойових позиціях лежить тяжким тягарем не тільки на бойовиках і тупих керівних долбодятлах країни, а і на вас, зазомбованих, що обрали блазнів до влади, а тепер залізли в свої нори і мовчки ждете свого кінця, плекаючи маленьку надію, що хтось замість вас скине ярмо обраних вами невігласів, ризикуючи життям і добробутом своїх родин…

Виборці, ви за це віддали свої голоси, за гроби для своїх дітей? Ви і досі будете чекати, доки чиновники заставлять сусіда виносити його ж сміття, учителі навчать ваших дітей правильно додавати дроби, бо у вашій сім’ї 0,5+0,5=1 літр? Ви ставите броньовані двері з надсекретними замками та під охоронну сигналізацію своє майно і не хочете захищати себе, батьків і потомків, усю країну від ненажерливих, кровожадних загарбників? Ви настількі тупі, що десятиліттями не можете вивчити мови країни, в якій живете, насолоджуючись усіма благами, і постійно гадите людям, які з вами чемно поводяться? Ви не розумієте хто реально вас грабує, куди і для кого вивозить ваше багатство? Хто ви і кого підтримуєте? Дайте відповідь собі, зробіть розумні висновки і правильно дійте. Кожна людина повинна бути гідна свого народу, жити в мирі і злагоді з усіма адекватними сусідами, захищати себе, сім’ю і країну!

Сучасні події свідчать про те, що в черговий раз народи піддурили. Колишній партійно-господарський актив комуністичного совка в тісному зв’язку з міжнародним організованим криміналом підкорив економіку, інформаційно-освітні ресурси і владно-каральні органи країн заради виконання своїх ненаситних забаганок шляхом розширення ворожнечі між неосвіченими людьми, підкупивши безліч блазнів різних рівнів державних і комерційних структур.

Таким чином, пасивна безвідповідальна поведінка дорослого населення країн до майбутнього свого, батьків і нащадків, породжує нову величезну масу недоосвічених, безпорадних, жадібних, кровожадних нелюдей, так звану біомасу.

Люди, будьте людьми! Будьте гідними своїх народів! Бережіть мир, здоров’я і природу планети Земля, бо вона у нас красива, маленька і єдина!

З повагою до Вашого природнього розуму

Українець. Планета Земля.

2020 р.


Українцям для навчання і виховання.

Рецепт від покійної бабусі: їжте і пийте усього по трішки. Не переїдайте, не перепивайте. Дихайте чистим повітрям. Думайте про гарне і красиве. Навчайтесь.   Не робіть людям зла. Захищайте себе, родину, країну.

Останні дні липня місяця 2020 року виявилися переломними в моєму житті, що спонукало взятися за оприлюднення, спочатку для своєї родини, своїх думок щодо різних подій і явищ нашого складного сучасного життя. Раніше, до початку війни з росіянами, я ніколи так глибоко і по різним інформаційним джерелам не вивчав процеси природного, економічного і соціально-політичного життя людини, хоча завжди поводив себе згідно своїх природніх переконань, навіть не знаючи усіх законів. За буденними справами не було достатньо часу, а може коли і проста ледачість до глибокого вивчення не головних, як здавалось на той час мого життя, питань призвели до багатьох подій у моєму житті. Ця робота не претендує на єдине вірне наукове дослідження, а тому не має посилань до печатних чи інших інформаційних джерел, які стали мені доступними в результаті глобальних історичних змін та бурхливому розвитку інформаційних технологій, в якому, без зайвої скромності, є і мій маленький посильний вклад. Це звичайне оприлюднення моїх роздумів заради передачі свого досвіду наступним поколінням.

Настав час осмислення свого короткого, але цікавого життєвого шляху в дуже складні часи історичного розвитку України. Підірване здоров’я і достатня наявність вільного часу призвели до можливості і необхідності вивчення не цікавих мені раніше питань, тим більше, що діти мають право знати, хоча і не завжди хочуть, деталі тих чи інших життєвих процесів, бо у них замало часу сьогодні, як і у мене раніше.

Я щасливий тим, що у нас з дружиною виросли, вивчились та успішно працюють син і донька, які стали освіченими порядними людьми, порадували нас двома внучками і внуком, які теж радують нас успіхами в навчанні і поведінці. Усе це базується на багаторічній повсякденній праці кожного члена родини над успіхами усіх і кожного, хоча все наше життя і не проходило в райському саду.

Освіта, здобута мною в державних закладах освіти, а також постійна самоосвіта на протязі усього життя, дали змогу сільському хлопцю пройти дуже складний життєвий шлях і залишитися людиною. Як раз деталі цього свого життєвого процесу я і хочу донести до своїх нащадків з метою застереження їх від моїх помилок, заради їх майбутнього, яке, безумовно, матиме свої особливості, а значить і свої помилки.

Ці рядки пишуться при періодичному спілкуванні із сім’єю з буденних питань і питань глобального характеру, що навіть допомагає правильному і короткому висвітленню теми, бо щастя сім’ї завжди було, є і буде для нас головним питанням нашої життєдіяльності. Ніякі окремі проблеми людини чи сім’ї не повинні стати перешкодою щасливого життя родини в різних природних, економічних чи соціально-політичних умовах. І ці рядки не тільки мої, я їх просто оприлюднив, а автори – моя любима сім’я, заради щастя і добробуту якої я пройшов із сім’єю наш складний життєвий шлях. Усім низький уклін за підтримку і щирі вибачення за те, що було неправильним з точки зору кожного з нас. Тільки правдиве і своєчасне спілкування, а не особисте я, дає розумні рішення для усіх питань.

Людям треба не тільки слухати одне одного, а і почути, зрозуміти почуті слова та зробити свої висновки, на основі здобутих знань, особистого і суспільного досвіду. На превеликий жаль, не усім людям вдається це правильно зробити, бо у багатьох людей не має природньої мовної бази для розуміння термінів-слів та їх словосполучень в реченнях при спілкуванні.

Немає мови – немає розуму, бо язик - це гнучкий інструмент в роті людини для керування тиском повітря при відтворенні звуків природньої мови та виконання інших природніх біо-фізіологічних функцій. Мова кожної нації має свій історичний розвиток і відображає процес розуміння людьми природних процесів і явищ та спроби їх визначення відповідними термінами-словами  та їх словосполученнями з використанням звуків, які вони формують своїм голосовим апаратом, сформованим в даних природно-кліматичних умовах, що є визначальним. Імперський чи федеративний устрій любої країни  автоматично призводить до мовної проблеми, а саме, визначення мови для взаємно зрозумілого спілкування народів цієї імперії чи федерації. Саме цьому, є мови природньо сформовані націями і штучні, які сформовані із запозиченням термінів-слів та їх словосполучень у інших, в основному сусідніх територіально, націй і наукових термінів-слів та їх словосполучень провідних науково-технологічно більш розвинених націй. Тому не дивно, що російська мова не могла стати основою для розвитку термінів-слів морської справи, науки і технології чи обробки землі.

Кожна нація формує свою мовну базу на основі розвитку науки і технології своєї країни у відповідних природно-кліматичних умовах. Північні народи мають свою велику мовну базу для опису характеристик снігу і льоду, а жителі пустель – для опису всього розмаїття своїх пісків. Спілкування людей, сімей, країн, запозичення науки і технології з відповідними термінами-словами та їх словосполученнями взаємно рівноцінно збагачує кожного і усіх разом. Це суть природнього розвитку усього людства.

Не обґрунтоване зазіхання любої нації на верховенство її мови свідчить тільки про природню тупість її представників, що це пропагують. Причини такого стану я спробую коротко дослідити і оприлюднити нижче по тексту, коли на це буде нагода при дослідженні інших подій життя.

Усі наведені висновки базуються на моїх особистих знаннях, здобутих протягом життєдіяльності. Кожна людина має свої знання. Тільки розумне осмислення знань усіх людей дає правильні відповіді на питання, що постають перед людством. Але, є головне принципове узаконене питання і його рішення: батьки навчають дітей і несуть за них відповідальність до їх повноліття. Таке ставлення до процесів навчання і виховання людей не є природнім. Любий процес реалізується шляхом взаємодії між його учасниками з допомогою відповідних циклічних інформаційно-управлінських дій, направлених на досягнення поставленої мети. Відповідно, і взаємодія має двосторонній характер, тобто, і діти навчають батьків, які дуже часто не хочуть це визнавати. Таким чином, ми усі відповідальні між собою, але з різним рівнем відповідальності, залежно від віку кожного, глибини та якості знань і навичок у відповідних областях нашої життєдіяльності.

Природньо, що сімейне навчання і виховання дітей залежить від усіх членів родини, але має свої особливості по віку, статі, рівню освіти, досвіду кожного та часу взаємного спілкування і має індивідуально-груповий характер. Але основний вплив на дітей іде від батьків. І від того, наскільки батьки розуміють одне одного, мають хоча б приблизно однакові погляди на події і явища життя, залежить напрямок і рівень цілеспрямованого впливу на дітей, а часом і неусвідомлений вибір батьками майбутнього кожної дитини. Таким чином, майбутнє кожної дитини і сімейне благополуччя повністю залежить від свідомого вибору батьками одне одного для створення своєї щасливої освіченої сім’ї. На превеликий жаль, результат такого вибору часто можна оцінити тільки згодом, провівши неупереджений ретельний аналіз досягнень кожного і сім’ї вцілому. Такий аналіз повинен проводитись періодично протягом усього життя для своєчасного корегування кожним своєї поведінки і виконання намічених планів, для швидкого досягнення кожним вершин свого розвитку і благополуччя усієї родини.

Суспільство не має готових рецептів на усі варіанти вибору поведінки людини, а може лише визначати напрямки руху кожного для досягнення своєї мети. Витрати часу і зусиль для цього залежать від кожного особисто та суспільства, від знання мов і уміння спілкуватись наживо та з допомогою науково-технологічних досягнень. Але, дуже раннє використання апаратно-програмних замінників батьків для малят ніколи не замінить живого спілкування, а тільки продовжить час оволодіння ними природньою рідною маминою мовою.

Аналогічно, старання батьків привчити дітей до ранньої самостійності у використанні побутових речей, які їм ще фізично і розумово не по силі, може завершитись тяжкими наслідками для родини і навіть утратою життя дитини. Тому, навчання і виховання природньо завжди є індивідуальним, а задача кожного з батьків, вихователя, шкільного учителя, викладача вузу полягає в допомозі дитині оволодіти знаннями та навичками для подальшого суспільно і індивідуально корисного життя.

І знову на перший план випливає мовне питання, як основа для розуміння і ефективного використання людиною інформаційних процесів в системах управління своєю життєдіяльністю.

Світова пандемія коронавірусу повністю обвалила усі сучасні інститути, створені для забезпечення функціонування керівних органів влади. Особливо відчутним це стало в медичній сфері і системі освіти, яка  повністю не готова до дистанційного навчання і мені дуже прикро, що втрачено час, фінанси і людей, які були здатні на плідну роботу, але виїхали з країни, не маючи підтримки своєї роботи з боку ненажерливих тупих блюдолизів на керівних посадах і таких же колег.

Рукамиводітєлі не здатні зрозуміти опис найпростіших процесів управління, але лізуть до керування ними; не мають ніякого уявлення про значення не тільки термінів-слів та їх словосполучень в сучасних технологіях, а навіть не здатні зробити покроковий опис виконання своїх функціональних обов’язків; технічні завдання для них розробляють підкорені розумніші підлеглі виконавці, а вони не вміють навіть читати документи, порівнювати між собою документи, які відрізняються тільки датами та вхідними чи вихідними реєстраційними номерами. І тільки при явній загрозі кримінальної відповідальності такі природні дурні починають істерично обривати телефони вищих рукамиводітєлєй для пошуку свого захисту.

В свою чергу, підлеглі тупо виконують усі їх дурні забаганки, бо часто і самі такі ж недоосвічені, тому бояться сказати зайве слово, аби не накликати гнів начхальника.

Слова рукамиводітєль і начхальник написані без помилок і описок, а як зневага і презирство до тупих нікчем у владних структурах, а для тупих військових у мене є вираз долбодятли, який в усній формі звучить з непристойним виразом любимого ними російського народного фолькльору, бо іншого правильного опису для них у мене немає.

Сучасне інформаційно-освітнє поле країни першочергово потребує багаторазового глибокого видалення іноземних та національних старих бур’янів і недопущення росту молодих бур’янів любими засобами. Сьогодення свідчить, що з цим питанням ми запізнились на кілька століть. Формування свідомого природнього бачення людиною розвитку світових суспільних процесів не можливе без використання своєї природньої рідної маминої мови. Для вашого розуміння приведу технічний приклад.

Замовляючи таксі, кожен їде до своєї кінцевої мети. Водій виконує замовлення, підкоряючи потужну машину своїми діями. Двигун, трансмісія, усі колеса, шестерні, підшипники, шарики та ролики виконують свої функції, поки є відповідно паливо та мастило, що забезпечують їх нормальне функціювання. Вони (елементи машини) і гадки не мають про кінцеву мету своєї роботи. Отак і у людей: якщо виборець виконує роль шарика-ролика чи навіть колеса, то він не має уяви про кінцеву мету замовника, яку виконує водій-президент, який ніколи нікому нічого не обіцяв, а тільки краде зі спільниками ваші паливо-мастильні матеріали, по закінченні яких вам наступає крах…

Нерозуміння термінів-слів та їх словосполучень різними ораторами, що їх проголошують, бо це мова не їхньої мами, та тими, що слухали і не розуміли таких дебілів, бо мають свою природню рідну мамину мову, призводить до хаосу в головах усіх учасників цього процесу з тяжкими наслідками. Отже, знову випливає на гору питання якісної освіти людини, а це можливо тільки на базі природньої рідної маминої мови, причому для усіх народів.

Задача науковців різних народів - виразити своєю природньою рідною маминою мовою знання, здобуті світовою спільнотою. Освіченій людині не потрібен електронний мікроскоп для пояснення учням чистоти обробки поверхні, бо любе маля відчуло це босими ніжками і голою попою, а потім хоче навчитись математично правильно описати це явище і пов’язані з ним процеси.

Аналогічно, тіло людини та його структура, як і любий інший природний предмет, є головним джерелом, предметом, елементом чи системою для вивчення і демонстрації любих науково-технологічних процесів і явищ. При цьому треба мати чітке розуміння значення кожного терміну-слова, аби правильно вибирати ті ж резистори в схему управління вибором каналів телеприймача, бо значення величини опору з допусками плюс-мінус 5 не дорівнює плюс-мінус 10, а наукові та інженерно-технічні працівники цілого військового заводу цього тупо не бачать і не розуміють, поки тисячі користувачів продукції цього заводу їх зневажливо обзивають, намагаючись зафіксувати вибраний телеканал.

Підходячи до лісу, ми бачимо хвилі різнокольорових масивів, ближче – можемо визначити окремі дерева та їх тип і назву, ще ближче – структуру… потім і структуру окремого листочка.

Малята слухають і стараються видавати спочатку якісь звуки, потім поступово переходять до зрозумілої нам мови, і, тільки маючи запас слів та розуміючи  їх значення, можуть навчатись далі, індивідуально різними темпами, вивчаючи правила і теореми, набуваючи досвіду їх доказу і практичного застосування. При цьому ніхто і ніколи їх не навчав цим правилам в період розвитку плоду.

То чому ж таке прагнення керівних освітян до не природніх навчальних процесів? На мою думку, це - не розуміння ними базових понять, які в сучасному інформаційному світі носять назви: алгоритм і структура даних. І це явище блокує нормальний розвиток усіх поколінь різних професій: одні знімають 70% металу в стружку для виготовлення найпростіших деталей, інші борються за металоємність продукції, освоєння коштів не за призначенням, аби їх (кошти і працівників) не скоротили в бюджеті на наступний рік; низькооплачувані освітяни виконують масу безглуздих паперових звітів тупим чиновникам, які часто ні години не працювали в школі, замість підвищення своєї кваліфікації і навчання дітей; обездоленим селянам дають вказівки чинуши коли, що, де і як висівати чи обробляти, не маючи базових уявлень з питань розвитку рослин і тварин; низькооплачувані «медики» взагалі перейшли на торгові відносини з пацієнтами, а пацієнти скоро будуть лікувати зуби у гінекологів (при усій моїй щирій повазі і ВЕЛИКОМУ ДЯКУЮ ВИСОКОПРОФЕСІЙНИМ ЛІКАРЯМ) та ходити на продовження свого роду до написів на стінах і парканах.

До такої тупості доводить суспільство міжнародна кримінальна банда, що захопила владу над недоосвіченими людьми, багато з яких продалися за огризки з барського столу, завжди готові заживо зжерти сусіда і навіть родинні відносини не стають на перешкоді. Відкрийте очі, подивіться на сучасний світ, і якщо ще маєте залишки природнього розуму, зробіть кожен для себе відповідні розумні висновки.


Переходимо до головного питання – алгоритми і структури даних. Підкреслюю, що саме в такому порядку слів-термінів мають назву відповідні теми, курси та навчальні програми багатьох освітніх закладів. Багато людей і досі не розуміє що є первинним, а що вторинним, бо не можна з’їсти (слово-термін, алгоритм) цукерку (слово-термін, структура даних), якщо її (цукерки) не має в наявності. Люба функція (алгоритм) в природі існує тільки при наявності об’єкта чи суб’єкта (структура даних), по відношенню до якого вона може справедливо застосовуватись.

І сучасна прохвессура (без помилок, а з огидою до дурнів і З ВЕЛИЧЕЗНОЮ ПОДЯКОЮ ДО МОЇХ НЕПЕРЕВЕРШЕНИХ ВИКЛАДАЧІВ-НАУКОВЦІВ І НАСТАВНИКІВ), яка «за сало» навчалась, а згодом «за сало» «здала» кандидатські екзамени і «за сало» «захистила «свої» «наукові» роботи», досі не розуміє первинних природних понять, хоче і навчає дітей за спеціальностями, в яких сама нічого не розуміє. Учні (студенти) пишуть свої наукові роботи, в яких учителі (викладачі) часто нічого не тямлять, але вимагають записати саме своє, учительське (викладацьке) бачення, бо вони старші, мають свій недоосвічений життєвий досвід, а часто і ніякої практики в тематиці наукових праць учнів і спеціальності, що призводить до негативних наслідків обом сторонам навчального процесу. І правда завжди буде на стороні учня, які б регалії не мали їх учителі (викладачі), що часто тільки «за сало» змогли отримати свої посади.

Це доводить наше сьогодення: порівняйте вклад самоучок і офіційної науки; подивіться список авторів винаходів, ноу-хау, наукових праць і часто не знайдете там головного автора ідеї; подивіться на час розробки і промислового втілення таких ідей; на якій базі, з якими затратами ресурсів вони реалізуються і досі такими «авторами»?; вони готові купувати багато апаратно-програмного «дерьма» з великими відкатами із завідомо неправильним фінансовим звітом заради своєї наживи, підставляючи під загрозу кримінальної відповідальності себе, своїх підлеглих і своїх начхальників; ці дурні досі не можуть зрозуміти, що в основі любої розробки лежить відповідна наукова технологія, бо не можна швидко вирити навіть потрібну яму без лопати і не знаючи як розмірів ями, так і місця, характеристик ґрунту і т.п.

Мене уже давно не дивує поведінка багатьох «корифеїв науки і педагогіки», які рвуться до владних державних крісел по кістках і трупах навіть своїх соратників, а потім стовідсотково доводять своїми реальними діями, що вони найкращі представники гнилої інтелігенції, які не засвоїли навіть первинних знань природничих та соціально-економічних наук, а все своє життя користувались чужими досягненнями, завдяки владно-посадовим кріслам і необмеженим телефонним правом своїх родичів у владних партійних кабінетах найвищого рангу з величезною організованою структурою придушення любого невдоволення корінних народів країни.

Кожна совкова людина це відчула на своїй шкурі і досі відчуває кожного дня, ведучи боротьбу з пережитками совкової бюрократії в образі чинуш і депутатів усіх рівнів, боячись сказати правду і вибираючи недолугих у владу, а потім жде президента чи голову міста для прибирання свого ж сміття, бо сама не здатна навіть зберегти молоко від википання в єдиній кастрюлі на плиті.

І в усьому винен саме президент, а не усі ми, що допустили своїм мовчанням і блюдолизством злодіїв до народної скарбниці, бо багатьом хочеться самим украсти поперед інших і щоб іншим нічого не дісталось. Це президент повинен сам особисто усе бачити, усе чути, усе сам робити кожного дня. А для чого ж тоді усі державні та суспільні структури, депутати, чиновники? Щоб тихо грабувати усіх зі своїми прирученими блюдолизами на виду тих, хто мовчки страждає і сам мріє потрапити у подібну банду?

А при чому ж тут алгоритми і структури даних? Усе дуже просто: є ресурси (структури даних) і є процеси їх здобуття, переробки і реалізації за призначенням (алгоритми). Конституція України чітко визначає ресурси, а керівна банда створює алгоритми їх розподілу в межах ненажерливих осіб з величезним списком блюдолизів при байдужості біомаси, а не населення цивілізованої країни, яке має законне право на усі ці ресурси. Чому ж так? Це недоліки навчання та виховання людей в суспільному і сімейному колі.

Посильна моя участь в процесі «дистанційного навчання» учнів у період коронавірусу на волонтерських засадах ще раз підтвердили моє глибоке переконання в природній тупості керівного інформаційно-освітянського складу і багатьох провідників їх ідей в освітній програмі нашого населення. Відсутня відповідна фінансова, апаратно-програмна і методична база, низький рівень знань і практичних умінь виконавців, значно нівелюють навчальний і виховний процес молодого покоління в країні. Кожен працює, як може, а страдають учні, не отримуючи необхідні знання і практичні навички їх застосування.

Багатьом працюючим батькам просто не вистачає часу для сімейного навчання і виховання своїх дітей, а деякі дідусі і бабусі схильні більше до пустих базікань з собі подібними, чим до природніх освітніх і виховних занять зі своїми внуками, багато з яких уже можуть дуже швидко навчити старших користуватись сучасними інформаційними технологіями.

Дослідження причин нерозуміння людьми основ інформатики, а особливо понять файл і шляхів доступу до них в розгалужених інформаційних системах, призвели до шокуючих мене висновків: такі люди не здатні навести порядок з книжками чи тарілками, одягом чи думками; послідовно правильно і доступно для розуміння іншими людьми промовити свої думки; записати навіть на папері порядок виконання тих чи інших процесів. Тоді про яке бульбашкове сортування чи широке використання нейронних мереж в прийнятті рішень може іти мова?

Контрольний тест на запис родинних відносин та доступно прийнятних функцій членів родини від прадіда до внука викликає у них повне не розуміння. І це є проблема саме сімейного не навчання і не виховання усіх членів родини, бо ці поняття формуються саме в сімейному колі, при повсякденному виконанні кожним членом родини своїх відповідних обов’язків і навчанні молодших на своїх соціально-побутових прикладах, відповідно до фізичних можливостей і моральних цінностей кожного.

Усі ми майже половину свого життя проводимо в колі своїх колег по роботі і маємо відповідний взаємовплив із відповідними особистими змінами, що часто призводить і до сімейних непорозумінь між батьками, а потім впливає і на дітей. Результат кожна родина відчуває, але не може пояснити причини такого стану, а значить не здатна їх виправити.

Знову маємо первинне і другорядне, головне і наслідок. Тобто, структура даних і алгоритм їх обробки заради нової, корисної структури даних в соціальному середовищі суспільством не використовується в повному доступному обсязі і формує страшні, не природні, перекоси у відносинах між його членами.

Останні світові події, стан справ у нас і у наших сусідів, ще раз переконують усіх розумних людей: незнання людиною рідної природньої маминої мови і мов сусідніх народів призводить до нездатності розуміння історичних, природних, економічних та породжених ними соціально-політичних процесів життєдіяльності людини, неупередженого аналізу ситуації, що впливає негативно на формування свого світогляду, розробки варіантів рішень завдань сьогодення і майбутнього, на правильний вибір варіантів дій в складних умовах сьогодення заради забезпечення щасливого майбутнього своїм нащадкам.

Наведену нижче інформацію я знайшов в коментарях до інтернет випуску BELSATtv 11.08.2020 року о 12 годині 45 хвилин за Київським часом, де в прямому ефірі проводився огляд подій у Білорусі після виборів президента.

Виборці протестують проти фальсифікації виборів чинною владою у столиці, обласних та районних містах. Пролилася кров, є травмований під колесами автозака МАЗ. Правляча банда нищить білорусів. А в коментарях патріоти приводять шокуючі дані періоду другої світової війни.

Українці, прочитайте короткий звіт білоруського автора, який я особисто відформатував для полегшення вам читання і сприйняття розумом.

Кожна освічена розумна людина легко побачить аналогію поведінки іноземних тупих живодерів по відношенню до свого народу, своїх замучених і загиблих предків.

Ми усі повинні про це пам’ятати заради недопущення подібних подій з нашими нащадками.

Будьмо людьми!

Adam Radziwill20 годин тому

После 2-й Мировой войны 10-миллонная Беларусь не досчиталась около 3-х миллионов своих жителей, однако около 2-х миллионов были убиты еще до войны органами коммунистического НКВД.

В Беларуси физически уничтожили 70 процентов всех белорусских писателей, убили ученых и художников. (Труппа Третьего Белорусского Государственного театра Владислава Голубка была арестована в полном составе. Почти все были расстреляны.) Убивали по национальному признаку. Ради этого был придуман ярлык "нацдем" (это значит — национальный демократ, хотя такой партии не существовало). Этот ярлык приклеивали ко всем белорусам, которых сталинисты планировали уничтожить.

В недрах НКВД была придумана несуществующая антикоммунистическая организация СВБ ("союз освобождения Беларуси"). Под придуманный фантом энкавэдисты проводили аресты, вели воображаемое следствие, допрашивали, пытали, судили, потом ссылали в Россию и расстреливали невинных людей.

После Рижского сговора в 1921 году Беларусь разделили между Польшей и Россией. Границу раздела провели недалеко от Менска. Существовал тайный приказ НКВД уничтожать всё белорусское население вдоль границы. Российские оккупанты хотели сделать здесь безлюдную зону.

Уничтожение осуществляли пограничные войска. Доверенным лицам выдавали винтовку и лопату. Когда такой солдат-пограничник встречал в безлюдном месте (на дороге, в поле, в лесу) одинокого белоруса или белоруску, или ребенка, он стрелял человека, тут же лопатой выкапывал яму и засыпал труп. Такова была инструкция. Люди в деревнях не так боялись "человека с ружьём", как солдата с лопатой. (Эти факты опубликованы в белорусской печати в начале 90-х годов.)

В 30-х годах на 95-99 процентов (практически полностью) была уничтожена (сослана и расстреляна) белорусская коммунистическо-партийная и советская администрация. Уничтожали даже директорат и хозяйственных руководителей. На должности убитых администраторов и коммунистических начальников-белорусов присылали русских из России. Русские (так называемые "выдвиженцы") приезжали в Беларусь, занимали освобожденные должности, получали льготы, имущество, квартиры и первое, что они делали — закрывали белорусские школы, переводили их на русский язык, чтобы их дети могли учиться, не обременяя себя изучением, как они говорили, "никому ненужного" белорусского языка.

Таким образом оккупанты создавали в Беларуси "русскоязычное население". Этноцид, лингвацид, мнемацид и геноцид проводились большевиками одновременно.

Уничтожение белорусов российским НКВД продолжалось и во времена немецкой окупации. В июне 1941 года в первые дни войны коммунисты расстреляли в тюрьмах и на этапах тысячи заключенных. Только в Брестской крепости, где была страшная тюрьма НКВД, всех арестованных ликвидировать не успели, часть из них разбежалась. Тем временем большая группа надзирателей и функционеров НКВД была заблокирована в крепости немцами. Они сидели там около месяца, пока не вымерли. Лет через 20 после войны коммунисты придумали легенду о "героической обороне" Брестской крепости.

Обращает на себя внимание тот факт, что широкое советское партизанское движение было организовано только в Беларуси и частично — на этнических белорусских землях, которые были в составе России (Смоленщина, Брянщина). В окупированной России партизанского движения не было. Почему? Да потому, что продолжал действовать план уничтожения белорусской нации.

Москва, используя органы НКВД, втянула массы гражданского белорусского населения в войну против немцев, и этим подставила белорусов под немецкий удар. Необходимое дело борьбы исходило из коварного замысла и осуществлялось подлыми методами. (Сталин хотел получить двойную выгоду.)

Энкавэдисты специально около белорусской деревени убивали немца или делали другую провокацию, чтобы вызвать карательную операцию гитлеровцев (которые обычно сжигали всю деревню, чаще всего — вместе с людьми). Таким образом, кстати, в результате специальной провокации советских партизан была сожжена и известная Хатынь, которую коммунисты потом в 70-х годах разрекламировали на весь мир как типичную жертву фашистского зверства. В результате такой коммуно-фашистской совместной "работы" в Беларуси сожгли более 9 тысяч деревень.

Москва не доверяла белорусам. Поэтому к концу войны, в результате специальной операции НКВД, многие белорусские командиры были посланы на смерть, отстранены от командования, убиты и репрессированы. Их места занимали русские, присланные из Москвы, и верные энкавэдисты.

Летом 1944 года, когда "красная армия" заняла Беларусь, русские провели мобилизацию в армию на белорусской территории. Десятки тысяч молодых белорусских мужчин, почти без подготовки, бросили на передовую линию фронта. Русские командиры поднимали их в ненужные атаки под огонь немецких пулеметов, не дав даже оружия в руки, или с винтовками, но без патронов. Они гибли тысячами, как трава под косой. А те, что бежали назад, попадали под пули энкавэдистских "заградотрядов". Впрочем, заградотряды стреляли и в спину. Так продолжалось уничтожение белорусов на войне, руками немцев и русских одновременно. Как говорили коммунисты, "в борьбе за советскую родину".

В 40-х годах русские вывезли в Сибирь и там замучили всех лесников и так называемых "кулаков" из Западной Беларуси. Вывозили вагонами, по разнорядках.

Дивлячись відеотрансляцію силового придушення об’єднаними союзними каральними органами мирного протесту білорусів проти фальсифікації виборів Президента Білорусі і читаючи коментарі білоруських патріотів, виникає законне питання: як глибоко зруйнована історична правда, національна мова і свідомість цілого народу іноземними загарбниками, що старше покоління і досі підтримує заплямовану владу, а не свою молодь, яка, часто не знаючи реальної історії, піддаючись на замасковані провокації зацікавлених дуже організованих бандитських груп населення і владних структур іноземних держав, інтуїтивно бореться за свої природні права, за правду, свободу і своє майбутнє?

Це найкращий показовий урок тим, що не хочуть вивчати свою і світову історію, знати свою мову і мови сусідніх народів, незалежно від їх поведінки.

Не можна ніколи допускати моральних уродів до жорсткої вертикалі влади, а тим більше, створювати таку вертикаль влади. Білорусь – яркий приклад.

Народ – основа і єдина влада розвиненої цивілізації!!!

Державний апарат і силовики – наймані працівники народом, а не навпаки!!!

Убивці і живодери не повинні мати громадянських прав цивілізованих народів!!!

Закінчуючи оприлюднення своїх думок, хочу нагадати кожному: ваше особисте майбутнє і майбутнє ваших нащадків залежить тільки від вас самих, від рівня ваших знань і умінь їх практичного використання, від розуміння вами особисто складних природно-кліматичних, науково-технологічних, економічних і породжених ними соціально-політичних процесів, від вашої активної участі в них та повсякденного навчання і виховання дітей та внуків на власному прикладі.

З повагою до Вашого природнього розуму

Українець. Планета Земля.

2020 рік.