Користувач:Фещенко Нікіта

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Серхіо Рамос Гарсія (ісп. Sergio Ramos García; народився 30 березня 1986 року в Камаса, провінція Севілья) - іспанський футболіст, який грає на позиції центрального захисника. Капітан футбольного клубу «Реал Мадрид» і збірної Іспанії. Чемпіон світу (2010) і дворазовий чемпіон Європи (2008, 2012). Займає друге місце в історії збірної Іспанії за кількістю проведених матчів після Ікера Касільяса.

«Севілья»

У віці 15 років Серхіо прибув на перегляд в «Севілью», де добре проявив себе. Незабаром почав виступати за юнацькі команди цього клубу. В одному зі своїх інтерв'ю Рамос відзначав, що першим футбольним полем, на якому він грав, був пустир з воротами з каменів.

У сезоні 2002/03 провів один матч за резервну команду «Севільї» у другому дивізіоні чемпіонату Іспанії. У сезоні 2003/04 Рамос став гравцем основного складу дубля, взявши участь в 25 матчах і забивши один м'яч.

На початку 2004 року головний тренер «Севільї» Хоакін Капаррос перевів Рамоса в основний склад. 1 лютого 2004 року Рамос дебютував в Примері в матчі проти «Депортіво» (0: 1).

У сезоні 2004/05 Серхіо провів у Примері 31 матч і забив 2 м'ячі, також він грав в Кубку УЄФА, зокрема зустрічався з петербурзьким «Зенітом». В кінці сезону Серхіо був визнаний гравцем-відкриттям чемпіонату.

"Реал Мадрид"

Влітку 2005 року мадридський «Реал» придбав Рамоса за 27 мільйонів євро. «Барселона» і «Манчестер Юнайт ...