Користувач:Analitikacn/Kite (бренд)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Kite
Засновано2007
Засновник(и)Axent Gruppe
Штаб-квартираВальдбрунн, Німеччина
Продукціярюкзаки, сумки, пенали, аксесуари, канцелярія
Структурні підрозділиВіват Трейдінг, Акцент Груп
my-kite.com

Kite (англ. Kite — повітряний змій) —німецький бренд рюкзаків і канцтоварів. Заснований у 2007 рокові. В асортименті понад 190 моделей наплічників.[1] Виробляються дитячі дошкільні рюкзаки, ортопедичні шкільні ранці, рюкзаки для міста, спортивні сумки.

Історія

[ред. | ред. код]

У 2007 році виходить перша капсульна колекція текстилю Kite: підліткові рюкзаки та пенали в одному дизайні.

У 2008 році виходить лінійка першої колекції рюкзаків Wonderkite для молодшої школи та бізнес-рюкзаків Kite&More. З'являються перші набори з канцелярією і перші набори для творчості.

У 2010 році розробляються і випускаються капсульні ліцензійні колекції рюкзаків, пеналів і канцелярії за ліцензією з The Walt Disney Company.

У 2011 році прийнято рішення про закриття лінійки Wonderkitе. Вся колекція текстилю випускається під брендом Kite. Розширення лінійки товарів до 328 позицій.

У 2012 році запатентовано модель шкільного ортопедичного ранцю [2].

У 2016 році випускається перша колекція жіночих PU-рюкзаків.

У 2017 році в компанії відбувається ребрендінг.

У 2018 році для презентації нової колекції в якості трендсеттера була запрошена співачка Мішель Андраде. За її участі була проведена промо-кампанія #KiteBeOriginal.

У 2019 році для просування нової колекції канцелярії та текстилю була запрошена група «Время и Стекло». У колаборації з ними випущена лінійка товарів Vislovo. Одночасно випускається колекція в колаборації з серіалом "Школа" І реаліті-проектом "Школа Backstage", де Kite надавав рюкзаки для зйомок. Також старт співпраці з реаліті-проектом музичного гурту DSIDE BAND «Це те від чого».

У 2019 в німецькому Інституті здоров'я та ергономіки ряд моделей шкільних рюкзаків Kite отримали відзнаку «Ергономічний продукт» після проведення технічних випробувань на відповідність європейським стандартам DIN 33419 / EN ISO 15537.[3]

У 2020 року Kite презентує нову лінійку Wonder Kite[4]. Нові моделі з'явились у колекції рюкзаків 2021 року. У лінійці рюкзаків Wonder Kite впроваджені інноваційні рішення: система AGS з технологією плаваючої спинки, яка реагує на вагу і положення тіла, істотно знижуючи навантаження. Магнітний замок FIDLOCK відкривається одним рухом, автоматично «закривається».

Джерела

[ред. | ред. код]
  1. Торговая марка KITE (рос.). KanzOboz. Процитовано 30 квітня 2020.
  2. Патент 73634 на "Шкільний ортопедичний ранець".
  3. Produktzertifizierung – IGR Institut für Gesundheit und Ergonomie e.V. (de-DE) . Процитовано 30 квітня 2020.
  4. Для бренда Kite создали саб-бренд премиальной линейки Wonder Kite (рос.). Процитовано 19 жовтня 2020.

[[Категорія:Німецькі бренди]] [[Категорія:Російські торгові марки]] [[Категорія:Вікіпедія:Статті з іншим значенням на Вікіданих]] [[Категорія:Українські торгові марки]]