Користувач:AnnKosh

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Циркова дитяча студія "Дружба" - створена 12 січня 1987 р. в сумській обл. смт Велика Писарівка. Кирівники: Кошлата Олена Борисівна та Кошлатаий Иван Иванович. Студія спрямована на розвиток здібностей дітей віком від 3 років.

[ред. | ред. код]

Основна мета студії - даурвати посмішку всім бажаючим. Не зважаючи на те, що підтримки з боку влади колектив не отримує, своїм інтузіазмом кирівники домоглися визнання на міжнородих змаганнях.

[ред. | ред. код]
Гастрольна діяльність - з 1987 р. з наступного місяца після створення студії, циркова група обїздила всю україну кожний обласний центр та завітало у більшість сіл Укоаїни. Кожного місяца і сьогодні колектив дарує радість діткам та їчнім батькам.
[ред. | ред. код]
Фото зроблено після черогового виступу колетива

Ціни на квитки смішні, від 3 грн. - до 20 грн. Відчувається занепад інтересів суспільства до циркового мистецтва.

Благодійностю займаються заради добра та дружби і віри в краще майбутне. Колектив часто вустає в інтернатах, дитячих садках та школах не збираючи грощі за квитки, а добровільний внесок для онко хворих дітей сумської області.
[ред. | ред. код]
Радіють діти - радіємо і ми
Кожного року 12 січня кирівники дарують свято своїм учням. Солодкий стіл для малят дає змогу більш посілкуватися з колетивом, на дивол дружнім. А влітку виїджать до лісу, варять кашу, печуть картопля, купаються на річці. Запрошуть батьків дітей та весело проводять час.   

Всіх бажаючих записуємо на заняття, безкоштовно, головне - бажання навчатися.

Будинок культури

смт В-Писарівка Сумська обл. Україна.

З понеділка по пятницю з 12:00-17:00 чекаємо Вас і ваших діток.

Бажаючих підтримати колектив фінансово чи духовно звертатися за тел: +380668119222 Олена Борисівна