Користувач:Antonyuk.dariya/Суджин

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Cо Суджин
Основна інформація
Дата народження 9 березня 1998(1998-03-09) (26 років)
Місце народження Кьонгі, Південна Корея
Псевдоніми Soojin
Гурт (G)I-dle

Суджин(співачка)

[ред. | ред. код]

Со Су-джин (корейською: 서수진; народилась 9 березня 1998 р.), Більш відома під псевдонімом Суджин - південнокорейська співачка та танцівниця. Колишня учасниця жіночої групи (G)i-dle від CUBE Entertaiment.

Суджин народилась в Кьонгі, Південна Корея. Вона відвідувала середню школу Waw у Хвасоні. Пізніше, вивчала джазові танці та тхеквондо під час навчання в Корейській середній школі мистецтв. На початку свого життя вирішила, що хоче продовжити співочу кар’єру, але сказала, що їй знадобилося два роки, щоб переконати батька погодитися з її рішеннями.

Кар'єра

[ред. | ред. код]

перед-дебют

[ред. | ред. код]

Суджин була стажером у DN Entertainment і спочатку мала бути учасницею майбутньої південнокорейської жіночої групи Vividiva під своїм сценічним прізвищем N.Na (앤나). Вона брала участь у кількох виступах та фотосесіях групи, але потім залишила групу в 2015 році.

дебют в (G)I-dle

[ред. | ред. код]

У 2016 році Суджин стала стажером у Cube Entertainment. У 2017–2018 роках вона з'являлася в кліпах "Jelly" та "Idle Song" співачки Soyeon, як невідома танцюристка в масці. У 2018 році вона з'явилась як учасниця жіночої групи (G) I-dle. Група вперше появилась 2 травня 2018 року після виходу дебютного міні-альбому "i am"

(G) I-dle дебютували з піснею "Latata" на сцені в MCountdown.

дискографія

[ред. | ред. код]

(G)I-dle discography

Тимчасове припинення кар'єри

[ред. | ред. код]

4 березня 2021 року було оголошено, що Суджин тимчасово припинить будь -яку діяльність, після розповсюдження слухів про шкільний буллінг зі сторони співачки. 14 серпня Cube Entertainment оголосив, що Суджин офіційно покинула (G) I-dle. (G) I-dle прродовжили свою діяльність у складі п'ятьох учасниць: Miyeon, Minnie, Soyeon, Yuqi, Shuhua.