Користувач:Artem Nikiforov

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Артем Нікіфоров - юрист, громадський діяч, координатор ініціативної групи Політичної Партії “ОСНОВА” у м. Києві

Народився 12 травня 1990 року на Півдні України у м. Херсон.

Середню освіту здобував у Гімназії №6 у рідному місті, Херсонському академічному ліцеї при Херсонському державному університеті та Середній школі м. Джошуа (Joshua High School), штат Техас (США). 

У 2008 році став студентом Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2014 році здобув ступінь магістра міжнародного права, одночасно отримавши диплом перекладача із французької мови.

З 2009 по 2012 рік очолював Студенстьку раду Інституту міжнародних відносин. У 2013-2014 рр. був координатором Студентської ради м. Києва, у якій об’єднав 27 столичних вишів.

Після випуску із університету став директором інформаційного агентства, а у 2015 році на запрошення керівництва Державного концерну “Укроборонпром” очолив відділ військово-технічного співробітництва Концерну. Під час роботи в “Укроборонпромі” займався міжнародними зв’язками та координацією роботи комісії з питань військово-технічного співробітництва між Україною та Французькою Республікою.

У 2016 році на запрошення в.о. Державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості України обійняв посаду заступника керівника патронатної служби Міненерговугілля, де опікувався питанням реформи державної служби, її інформаційного забезпечення.

З 2018 року займається приватною юридичною практикою та координує діяльність ініціативної групи Політичної Партії “ОСНОВА” у м. Києві.

Лауреат Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягення молоді у розбудові України.


Сторінка Артема Нікіфорова у Facebook[1]

  1. Артем Никифоров. www.facebook.com (укр.). Процитовано 19 вересня 2018.