Користувач:Ertora/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
C418
Деніел Розенфельд
Фото
Дата народження: 9 травня 1989 року
Місце народження: Кемніц, Німеччина
Громадянство: Німеччина
Професія Композитор, звукорежисер
Кар'єра 2009 - сьогодення
Жанр Ембієнт, Брейкбіт, Чіптюн, Драм-енд-бейс, Фрі, Електроніка, Хаус, Оркестрова музика, Саундтрек
c418.org

Деніел Розенфельд (нім. Daniel Rosenfeld; нар. 9 травня 1989, Кемніц, східна Німеччина), відомий як C418 — німецький композитор та звукорежисер. Найбільш відомий тим, що написав музичний та звуковий супровід до компьютерної гри, Майнкрафт.

Як зазначає сам Деніел, він створює музику у різних стилях та жанрах: Ембіент, Чіптюн, Електроніка, Саундтреки, деякі жанри Оркестрової музики та інші. Більшість з усіх його композицій можна безкоштовно прослухати на його ж особистому веб-сайті.

написати план

Робота з Minecraft[ред. | ред. код]

Початок кар'єри Деніела припав приблизно на 2009 рік, ключовим моментом стало його знайомство з Маркусом Персоном, більш відомим у світі, як Notch. Вони познайомились на форумі інтернет-спільноти, TIGSource, що зосереджена на створенні незалежних відеоігор та об'єднує навколо себе інді-розробників. Деніелу подобалася тодішня ідея Маркуса, про створення гри, що у майбутньому отримає назву Minecraft, і водночас Маркус, був зацікавлений музичним мистецтвом Деніела. І згодом, як наслідок, Деніел долучився до роботи над Minecraft і почав працювати над звуковим супровідом та саундтреком до гри.