Користувач:ExtremeExplorer89

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
я в Канівському заповіднику )

Доброго дня всім!

Мене звати Кукшин Олександр.

Народився 1989 року у м. Києві.

З малих років виявляв науковий інтерес бо природи, навчався в природничому класі гімназії і відвідував відповідні секції МАН.

Був участником і призером областних та Всеукраїнських олімпіад із біології і хімії та конкурсів захисту наукових робіт МАН.

у 2006 році вступив до Біологічного факульету Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка; у 2011 році закінчив з відзнакою кафедру зоології хребетних;

Під час навчання займався науковою діяльністю, співпрацював з науковими і громадськими організаціями з охорони природи, був участником Дружини Охорони Природи Біологічного факультету (нині ДОП "Зелене Майбутнє).

у 2011 році вступив до аспірантури Державного Природознавчого Музею НАН України (м. Львів), яку закінчив у 2014 році за спеціальністю "Екологія".

Наразі працюю фрілансером.

Є автором і співавтором 7-ми науковий статей та публікацій.

Сфера наукових інтересів: Біорізноманіття, охорона природи, заповідна справа, антропогенний вплив на біорізноманіття, фрагментація природних ландшафтів та її наслідки для біорізноманіття, рідкісна фауна і флора України, географія і краєзнавство.

Інші інтереси: Подорожі в екстремальному форматі, зокрема гірських треккінг і сплави по річках, автономні експедиції; одне із найбільших захоплень - фотографія дикої природи... а також книги, хороша музика і спілкування з цікавими людьми, та багато іншого...

Це якщо дуже коротко і офіційно...

Насправді ж цим все не закінчується, існує багато інших нюансів :))

...Ну і все наразі. Далі поки не заслужив. Сподіваюсь, колись продовжу цей опис ).

Цей вікіпедист — учасник проєкту «Вікі любить Землю».