Користувач:FFenix/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Acapella[1] - сервіс отримання зворотніх відгуків користувачів розроблений в 2018 році. Сервіс має на меті збільшити у вільному доступі відгуків користувачів та зменшити потрібні ресурси на їх оброку. На тепер сервіс активно розвивається і є у відкритому доступі, проте має статус відкритого бета тесту через неповність наповнення задуманого функціоналу автором проекту.

Acapella
ГаслоЗворотній зв'язок для людей
Засновано2018
Засновник(и)Силенко Євген
Штаб-квартираКиїв, Україна
acapella.pp.ua

Можливості

[ред. | ред. код]

Станом на кінець 2018 року сервіс надає наступні можливості:

  • Створення проектів
  • Створення відгуків
  • Голосування за відгуки
  • Коментування відгуків

Обмежень по кільксоті створених проектів та існуючих відгуків немає.

Модерації користувачами наразі немає, але наступне велике оновлення буде базуватись саме на ньому.

Розвиток сервісу

[ред. | ред. код]

Початок розвитку стала недостатність простих рішень для отримання відгуків на сайтах і, зокрема, нерозвиненість інтернет-ресурсів на українському ринку які дозволяли б отримувати відгуки, голосувати та надавати коментарі до них.

Автор публікує доступні оновлення на окремій сторінці де можна побачити перелік оновлень та додані можливості.

Основний функціонал

[ред. | ред. код]

Після отримання базових операцій над користувачами надалі були додані проекти, відгуки, голоси до них і в останню чергу коментарі до відгуків.

Наразі йде робота над особистим кабінетом користувача в якому будуть доступний широкий набір інформації та можливостей для модерації своїх проектів та відгуків.

Подальший розвиток

[ред. | ред. код]

Можливості для розвитку сервісу є дуже широкими, наприклад можливість мати свій домен для сторінки відгуків, віджет для вбудування на сайтах та інше.

Статуси відгуків є наразі основним напрямом роботи автору, для того щоб краще показати реакцію авторів проектів на відгуки. Такими статусами будуть "на розгляді", "в розробці", "виконано". Негативними статусами можна назвати "відмовлено", "дублікат", "спам", та інші статуси доступні виключно для модераторів.

Ресурс також має свою сторінку на сервісі де кожен бажаючий може додати свої побажання до майбутнього функціоналу сервісу. Категорія:Сайти

  1. Acapella | Feedback service for people. www.acapella.pp.ua. Процитовано 23 листопада 2018.