Користувач:Felcon711

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Дацко Богдан Степанович

Народився 7 квітня 2004 року у місті Львів. З дитинства завжди був енергійною і бадьорою дитиною. У 6 років батьки віддали його на бойовий гопак. Спочатку результатів і якогось успіху не було в спорті. Навчався в Львівській спеціалізованій школі N°57.

У віці 9 років став призером XIX Чемпіонату України із Бойового гопака. Він продовжував тренуватися і досягати своїх цілей. І вже наступного року на XXI Чемпіонаті України з Бойового гопака зайняв II місце.

Але на цьому він не зупиняється. І у віці 12 років він стає Чемпіоном України з Бойового гопака зайнявши I місце на Чемпіонаті України. Це приголомшло всіх. Він продовжує тренуватися і засвоювати техніку. На цих перемогах він не зупинявся. І з року в рік захищав свій титул чемпіона. Так, у 14 років він стає 5-ти разовим Чемпіоном України з Бойового гопака.

Стиль бою у нього незвичайний. Як казав один з його опонентів: "Ти не можеш вгадати як він зараз вдарать, як порухається. Він б'є швидко і влучно. Один не правильний рух і все закінчиться. Він найкращий в свому стилі".