Користувач:Fialko1505

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Джахід Афраїл оглі Гусейнлі (азерб. Cahid Əfrail oğlu Hüseynli)- народився 29 лютого 1996 року в Аззейбаржані у місті Баку. Російський співак азейбаржанського походження. Найпопулярніші пісні "Френдзона", "Пустой стакан", "Пустой стакан". Пісня "Аллея" принесла співакові неабияку популярність.
Джахід Афраїл оглі Гесейнлі
Джахід Афраїл оглі Гесейнлі

Біографія

[ред. | ред. код]

Народився у Баку, у 4-ох річному віці переїхав з батьками до Москви. В 6 років пішов до школи, де на уроках музичного мистецтва здивував вчителів своїм вокалом. В 9 класі хлопець зрозумів, що хоче пов'язати своє життя з музикою. Батьки не були проти, та все ж таки хотіли, аби син отримав гідну освіту, тому хлопець вступив до Державного університету управління на факультет міжнародного бізнесу. Після закінчення магістратури він зрозумів, що буде займатися саме музикою, тож попрохав батька дати йому шанс.

«Мне было 22 года, когда я попросил своего отца дать мне шанс попробовать себя в деле, которое мне нравится. Работать у своего отца, который директор компании — самый легкий способ, но он меня не устраивал и не удовлетворял моих амбиций. Я только добавил при этом, что, если у меня что-то не получится, я вернусь, и признаюсь, что я дурак. Но в глубине души я знал, что не смогу прийти к отцу с опущенной головой и признать свое поражение, — какой я после этого мужчина?»

Початок музичної кар'єри

[ред. | ред. код]

Під час навчання Джахід не забував про музику,записував різні кавери на популярні пісні і викладав на свою сторінку у Instagram [1] . Там його й помітив Ельман [2] і запропонував працювати разом. Хлопець погодився і майже одразу випустив 5 музичних композицій «Пустой стакан», «Френдзона», «Звезда», «Аллея» і «Без тебя я не я» разом з HammAli & Navai[3]. Відеокліп на трек "Аллея" приніс неабияку популярнісь артистові. У вересні 2019 року Jony випускає трек "Комета" який одразу ж набирає попусярнісь у AppleMusic[4]. 15 травня випустив нову композицію під назвою "Ты беспощадная".

  1. JONY (@jony.me), профіль в Instagram • 78 світлин і відео. www.instagram.com (укр.). Процитовано 15 травня 2020.
  2. El'man. Википедия (рос.). 4 травня 2020. Процитовано 15 травня 2020.
  3. HammAli & Navai. Вікіпедія (укр.). 25 лютого 2020. Процитовано 15 травня 2020.
  4. Музыкальные чарты за 39 неделю: лидируют Jony, Zivert, Post Malone, Noize MC и другие. www.intermedia.ru. 3 жовтня 2019. Процитовано 15 травня 2020.