Користувач:Firma Aspekt

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

ТзОВ «Фірма «Аспект» є генпідрядною організацією, яка представляє групу спеціалізованих будівельних компаній, що успішно працюють на українському ринку будівництва. За період своєї діяльності ми завоювали довіру багатьох клієнтів та партнерів, побудувавши багато споруд промислового значення, отримали ряд нагород за високі досягнення та успіхи.

2002 р. - Жовківська райдержадміністрація Львівської області нагородила Сергія Мироновича Чернецького званням «Кращий за професією». 2006 р. - ТзОВ «Фірма «Аспект» - лауреат загальнонаціонального конкурсу «Вища проба» за значний внесок у розвиток будівельної галузі та впровадження сучасних технологій виробництва промислових підлог. 2006 р. - ТзОВ «Фірма «Аспект» отримало золоту медаль національної іміджевої програми «Вища проба» за бездоганну якість та конкурентоспроможність промислових підлог. 2006 р. - ТзОВ «Фірма «Аспект» - лауреат всеукраїнської акції «Лідери товарів та послуг 2006» у номінації «Будівництво та архітектура» за вагомий внесок у економічне зростання держави, що проходить під патронатом Президента України В.А. Ющенка. 2007 р. - Сергій Миронович Чернецький - лауреат премії Асамблеї ділових, наукових і творчих кіл «Золотий меркурій». 2007 р. - ТзОВ «Фірма «Аспект» за високий професійний рівень та якість виконання робіт отримало сертифікат якості від чеської фірми Panbex, виробника матеріалів для влаштування промислових підлог. 2007 р. - ТзОВ «Фірма «Аспект» - лауреат всеукраїнської акції «Лідери товарів і послуг України 2007», що проходить під патронатом Президента України В.А. Ющенка.

2008 р. – Редакція журналу «Аспекти будівництва» відзначена Лауреатським Дипломом МАРТІС «Золота Фортуна» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високу журналістську майстерність». 2009 р. – Редакція журналу «Аспекти будівництва» нагороджена Медаллю «Трудова Слава» МАРТІС «Золота Фортуна» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високу журналістську майстерність». 2010 р. – Редакція журналу «Аспекти будівництва» відзначена Дипломом Якості «UNIVERSAL QUALITI» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високу журналістську майстерність» в рамках Міжнародного Академічного Рейтингу популярності «Золота Фортуна». 2012 р. – ТзОВ «Фірма «Аспект» нагороджена медаллю «Трудова слава» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм».

2013 р. – ТзОВ «Фірма «Аспект» прошла зовнішній аудит та отримала міжнародний сертифікат ISO 9001:2008 у сфері: “Будівельні та монтажні роботи. Монтаж інженерних мереж. Проектування об’єктів архітектури. Інжинірингова діяльність у сфері будівництва. Впровадження енергозберігаючих технологій”.

Основні види діяльності:

Будівництво:

  управління проектами;
  проектування та інжиніринг;
  загальнобудівельні роботи;
  влаштування монолітних залізобетоннних конструкцій;
  влаштування підлог та перекриттів;
  монтаж несучих металевих конструкцій;
  монтаж сендвіч-панелей;
  влаштування покрівель;
  гідроізоляційні роботи;
  оздоблювальні роботи;
  благоустрій територій
  інженерно-монтажні роботи, електропостачання, водопостачання,
  опалення, вентиляція та кондиціонування;
  та інше

Видавництво:

– Журнал «Аспекти Будівництва»; – Довідник «Аспекти Будівництва».

Клінінгові послуги:

– Прибирання та обслуговування промислових об’єктів.

Ми постійно вдосконалюємо знання в даній галузі, вивчаючи досвід західних партнерів, освоюючи нові технології будівництва.

Висока якість, дотримання договірних термінів та конкурентні ціни на всі види робіт забезпечуються рядом факторів:

  наявність висококваліфікованого інженерно-технічного складу, частина з яких пройшла додаткове навчання в наших закордонних партнерів, працівників, та розподіл їх по вузькоспеціалізованих напрямках;
  в структурі підприємства присутня служба контролю якістю та технагляд, що здійснює контроль за процесом виконання робіт;
  укомплектованість кожного з напрямків професійним обладнанням та інструментом;
  наявність парку автотранспорту та спецавтотехніки для виконання будівельних робіт різного ступеню складності;
  багаторічний досвід.
  ТзОВ «Фірма «Аспект» може задовільнити будь-які потреби у будівництві та проектуванні торгових та адміністративних центрів, житлових будинків, цехів і логістичних комплексів, заводів та інших об’єктів будівництва.